blizenci

John Goodman
(1993): Noční show Conana O'Briena

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec
John Goodman - Film: Noční show Conana O'Briena
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Goodman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Valerian a město tisíce planet
(2017) - Let It Snow
(2017) - Kong: Skull Island
(2017) - Hit Somebody (TV seriál)
(2016) - Ulice Cloverfield 10
(2016) - The Coldest City
(2016) - Ratchet a Clank: Strážci galaxie
(2016) - Patriots Day
(2016) - Going Under
(2016) - Bunyan and Babe
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Live From New York!
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Trumbo
(2015) - Trable o Vánocích
(2015) - Curious George 3: Back to the Jungle
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Transformers: Zánik
(2014) - The Gambler
(2014) - Party Central
(2014) - Památkáři
(2014) - All Stars
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Book of Manning
(2013) - V nitru Llewyna Davise
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2013) - Stážisti
(2013) - Pařba na třetí
(2013) - A Love Saga with John Goodman
(2013) - Dancing on the Edge (TV seriál)
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - Zpátky ve hře
(2012) - Volte mě!
(2012) - Norman a duchové
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Let
(2012) - Downwardly Mobile
(2012) - Argo
(2011) - The Big Lebowski Live Cast Reunion
(2011) - The Artist
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Krvavý stát
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Opilý koráb
(2010) - Doktor Smrt
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - V elektrizující mlze
(2009) - Útěk na Aljašku
(2009) - The Station
(2009) - Princezna a žabák
(2009) - Legenda o Janě
(2009) - Girls Gone Gangsta
(2009) - Beyond All Boundaries
(2009) - Báječný svět shopaholiků
(2008) - Speed Racer: Wonderful World of Racing - The Amazing Racer Family
(2008) - Speed Racer
(2008) - Gigantický
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Rozsudek smrti
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Pan Včelka
(2007) - Božský Evan
(2006) - Tales of the Rat Fink
(2006) - Neu im Kino (TV seriál)
(2006) - Vánoce bez Santy
(2006) - Auta
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Není Kronk jako Kronk
(2004) - Za mořem
(2004) - Playboy z prváku
(2004) - Hlava rodiny (TV seriál)
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Kniha džunglí 2
(2003) - Inkognito
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The Sweatbox
(2002) - Rváči
(2002) - Mikeovo nové auto
(2001) - Když se tu potulovali dinosauři
(2001) - Začalo to jedné žhavé noci
(2001) - Storytelling
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Na hraně
(2001) - My First Mister
(2001) - Happy Birthday
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - Pigs Next Door (TV seriál)
(2000) - Normal, Ohio (TV seriál)
(2000) - Není král jako král
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(2000) - Divoké kočky
(2000) - Bratříčku, kde jsi?
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Discovering Bedrock
(1999) - Dancing Outlaw II: Jesco Goes to Hollywood
(1999) - Znovu na světě (TV seriál)
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - Kurýr
(1999) - Jack Bull
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - The Making of 'The Big Lebowski'
(1998) - Špinavá práce
(1998) - Rudolf
(1998) - Roger Miller Remembered
(1998) - Papoušek a poklad
(1998) - Blues Brothers 2000
(1998) - Big Lebowski
(1998) - Anděl smrti
(1997) - Pidilidi
(1996) - Srdce v oblacích
(1996) - Matka noc
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Tramvaj do stanice Touha
(1995) - Královská ryba
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Záskok
(1994) - Flintstoneovi
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Včera narození
(1993) - Příběh dinosaura
(1993) - Matiné
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Gomorron
(1992) - Frosty Returns
(1992) - Babe
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Král Ralph
(1991) - Barton Fink
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Thrills, Chills & Spiders: The Making of Arachnophobia
(1990) - Stella
(1990) - Arachnofobie
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Navždy
(1989) - Moře lásky
(1988) - The Wrong Guys
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Pointa
(1988) - Americký idol
(1987) - Potíže s Arizonou
(1987) - Murder Ordained
(1987) - Lupič
(1986) - Tak to bylo
(1986) - Policie z New Orleans
(1985) - Larry King Live
(1985) - Sladké sny
(1984) - Pomsta šprtů
(1984) - Mariini milenci
(1984) - C.H.U.D.
(1983) - Zůstat naživu
(1983) - Útěk Eddieho Macona
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1983) - Heart of Steel
(1983) - The Face of Rage
(1977) - Jailbait Babysitter
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Noční show Conana O'Briena":
(*1955) Bruce Willis

(*1963) Brad Pitt

(*1970) Ethan Hawke

(*1952) Liam Neeson

(*1946) Sylvester Stallone

(*1960) Daniel Baldwin

(*1961) Meg Ryan

(*1975) Drew Barrymore

(*1959) Val Kilmer

(*1958) Tim Robbins

(*1955) Peter Gallagher

(*1964) Nicolas Cage

(*1959) Tom Arnold

(*1925) Tony Curtis

(*1966) John Cusack

(*1972) Cameron Diaz

(*1959) Matthew Modine

(*1955) Kevin Costner

(*1943) Christopher Walken

(*1965) Ben Stiller

(*1947) David Bowie

(*1966) Billy Zane

(*1976) Dominic Monaghan

(*1949) Sigourney Weaver

(*1970) Chris O'Donnell

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1939) Harvey Keitel

(*1974) Joaquin Phoenix

(*1962) Jim Carrey

(*1962) Matthew Broderick

(*1956) Tom Hanks

(*1960) Hugh Grant

(*1975) Charlize Theron

(*1971) David Arquette

(*1958) Alec Baldwin

(*1940) James Caan

(*1980) Macaulay Culkin

(*1928) James Garner

(*1961) Woody Harrelson

(*1967) Matt LeBlanc

(*1964) John Leguizamo

(*1945) John Lithgow

(*1952) Chazz Palminteri

(*1946) Alan Rickman

(*1945) Tom Selleck

(*1965) Charlie Sheen

(*1950) Martin Short

(*1955) Gary Sinise

(*1964) Sandra Bullock

(*1956) Carrie Fisher

(*1975) Angelina Jolie

(*1959) Kelly Lynch

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1960) Meg Tilly

(*1976) Reese Witherspoon

(*1964) Teri Hatcher

(*1968) Lucy Liu

(*1960) Oliver Platt

(*1969) Jason Priestley

(*1970) Michael Rapaport

(*1965) John C. Reilly

(*1966) Adam Sandler

(*1971) Mark Wahlberg

(*1968) Gillian Anderson

(*1967) Pamela Anderson

(*1967) Mira Sorvino

(*1963) Rob Schneider

(*1964) Marisa Tomei

(*1959) Allison Janney

(*1977) Sarah Michelle Gellar

(*1979) Chris Klein

(*1974) Alyson Hannigan

(*1974) Jerry O'Connell

(*1970) Rachel Weisz

(*1966) Salma Hayek

(*1971) Christina Applegate

(*1970) Lara Flynn Boyle

(*1980) Zooey Deschanel

(*1970) Heather Graham

(*1940) Patrick Stewart

(*1959) David Hyde Pierce

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1990) Emma Watson

(*1966) Julianna Margulies

(*1963) Quentin Tarantino

(*1957) Kevin Pollak

(*1984) Mandy Moore

(*1961) Dylan McDermott

(*1974) Chloë Sevigny

(*1964) Hank Azaria

(*1982) Jessica Biel

(*1974) Natasha Henstridge

(*1974) Tiffani Thiessen

(*1958) Kevin Sorbo

(*1972) Rebecca Romijn

(*1962) Jon Bon Jovi

(*1953) Hulk Hogan

(*1939) Paul Sorvino

(*1944) George Lucas



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
7°50’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
12°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
27°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
11°45’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Váhy
8°16’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Rak
13°15’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Váhy
18°57’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Lev
19°39’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°22’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Lev
9°20’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Kozoroh
10°13’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Zuzana Navarová
(*1959 - 2004) zpěvačka, skladatelka, textařka

Česká republika Karel IV.
(*1316 - 1378) 11. český král, císař Svaté říše římské

Česká republika Ivan Rajmont
(*1945 - 2015) režisér, divadelní pedagog

Francie Tristan Bernard
(*1866 - 1947) dramatik, spisovatel

Velká Británie Robert Graves
(*1895 - 1985) básník, romanopisec, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »