blizenci

John Goodman
(2013): Zlatý Glóbus 2013

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec
John Goodman - Film: Zlatý Glóbus 2013
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Goodman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Valerian a město tisíce planet
(2017) - Let It Snow
(2017) - Kong: Skull Island
(2017) - Hit Somebody (TV seriál)
(2016) - Ulice Cloverfield 10
(2016) - The Coldest City
(2016) - Ratchet a Clank: Strážci galaxie
(2016) - Patriots Day
(2016) - Going Under
(2016) - Bunyan and Babe
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Live From New York!
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Trumbo
(2015) - Trable o Vánocích
(2015) - Curious George 3: Back to the Jungle
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Transformers: Zánik
(2014) - The Gambler
(2014) - Party Central
(2014) - Památkáři
(2014) - All Stars
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Book of Manning
(2013) - V nitru Llewyna Davise
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2013) - Stážisti
(2013) - Pařba na třetí
(2013) - A Love Saga with John Goodman
(2013) - Dancing on the Edge (TV seriál)
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - Zpátky ve hře
(2012) - Volte mě!
(2012) - Norman a duchové
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Let
(2012) - Downwardly Mobile
(2012) - Argo
(2011) - The Big Lebowski Live Cast Reunion
(2011) - The Artist
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Krvavý stát
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Opilý koráb
(2010) - Doktor Smrt
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - V elektrizující mlze
(2009) - Útěk na Aljašku
(2009) - The Station
(2009) - Princezna a žabák
(2009) - Legenda o Janě
(2009) - Girls Gone Gangsta
(2009) - Beyond All Boundaries
(2009) - Báječný svět shopaholiků
(2008) - Speed Racer: Wonderful World of Racing - The Amazing Racer Family
(2008) - Speed Racer
(2008) - Gigantický
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Rozsudek smrti
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Pan Včelka
(2007) - Božský Evan
(2006) - Tales of the Rat Fink
(2006) - Neu im Kino (TV seriál)
(2006) - Vánoce bez Santy
(2006) - Auta
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Není Kronk jako Kronk
(2004) - Za mořem
(2004) - Playboy z prváku
(2004) - Hlava rodiny (TV seriál)
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Kniha džunglí 2
(2003) - Inkognito
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The Sweatbox
(2002) - Rváči
(2002) - Mikeovo nové auto
(2001) - Když se tu potulovali dinosauři
(2001) - Začalo to jedné žhavé noci
(2001) - Storytelling
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Na hraně
(2001) - My First Mister
(2001) - Happy Birthday
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - Pigs Next Door (TV seriál)
(2000) - Normal, Ohio (TV seriál)
(2000) - Není král jako král
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(2000) - Divoké kočky
(2000) - Bratříčku, kde jsi?
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Discovering Bedrock
(1999) - Dancing Outlaw II: Jesco Goes to Hollywood
(1999) - Znovu na světě (TV seriál)
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - Kurýr
(1999) - Jack Bull
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - The Making of 'The Big Lebowski'
(1998) - Špinavá práce
(1998) - Rudolf
(1998) - Roger Miller Remembered
(1998) - Papoušek a poklad
(1998) - Blues Brothers 2000
(1998) - Big Lebowski
(1998) - Anděl smrti
(1997) - Pidilidi
(1996) - Srdce v oblacích
(1996) - Matka noc
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Tramvaj do stanice Touha
(1995) - Královská ryba
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Záskok
(1994) - Flintstoneovi
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Včera narození
(1993) - Příběh dinosaura
(1993) - Matiné
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Gomorron
(1992) - Frosty Returns
(1992) - Babe
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Král Ralph
(1991) - Barton Fink
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Thrills, Chills & Spiders: The Making of Arachnophobia
(1990) - Stella
(1990) - Arachnofobie
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Navždy
(1989) - Moře lásky
(1988) - The Wrong Guys
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Pointa
(1988) - Americký idol
(1987) - Potíže s Arizonou
(1987) - Murder Ordained
(1987) - Lupič
(1986) - Tak to bylo
(1986) - Policie z New Orleans
(1985) - Larry King Live
(1985) - Sladké sny
(1984) - Pomsta šprtů
(1984) - Mariini milenci
(1984) - C.H.U.D.
(1983) - Zůstat naživu
(1983) - Útěk Eddieho Macona
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1983) - Heart of Steel
(1983) - The Face of Rage
(1977) - Jailbait Babysitter
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Zlatý Glóbus 2013":
(*1967) Julia Roberts

(*1954) Denzel Washington

(*1971) Ewan McGregor

(*1949) Jessica Lange

(*1948) Jeremy Irons

(*1967) Nicole Kidman

(*1946) Tommy Lee Jones

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1968) Hugh Jackman

(*1972) Ben Affleck

(*1957) Steve Buscemi

(*1960) Julianne Moore

(*1955) Kevin Costner

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1968) Naomi Watts

(*1962) Jodie Foster

(*1974) Joaquin Phoenix

(*1974) Christian Bale

(*1968) Josh Brolin

(*1955) Jeff Daniels

(*1957) Daniel Day-Lewis

(*1949) Richard Gere

(*1937) Dustin Hoffman

(*1967) Matt LeBlanc

(*1950) Bill Murray

(*1952) Mandy Patinkin

(*1954) Dennis Quaid

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1966) Halle Berry

(*1947) Glenn Close

(*1946) Sally Field

(*1963) Helen Hunt

(*1969) Jennifer Lopez

(*1949) Meryl Streep

(*1969) Catherine Zeta-Jones

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1968) Lucy Liu

(*1970) Rachel Weisz

(*1966) Salma Hayek

(*1980) Zooey Deschanel

(*1979) Kate Hudson

(*1979) Claire Danes

(*1966) Julianna Margulies

(*1963) Quentin Tarantino

(*1969) Jack Black

(*1982) Anne Hathaway

(*1968) Debra Messing

(*1967) Jamie Foxx

(*1981) Jessica Alba

(*1967) Jason Statham

(*1964) Don Cheadle

(*1951) Kathryn Bigelow

(*1954) Ang Lee

(*1942) Michael Haneke

(*1972) Jennifer Garner

(*1967) Liev Schreiber

(*1934) Alan Arkin

(*1971) Damian Lewis

(*1972) Archie Panjabi

(*1969) Paul Rudd

(*1967) Will Ferrell

(*1989) Hayden Panettiere

(*1979) Rosario Dawson

(*1974) Sarah Paulson

(*1975) Marion Cotillard

(*1956) Christoph Waltz

(*1970) Tina Fey

(*1977) Kerry Washington

(*1967) Louis C. K.

(*1980) Kristen Bell

(*1974) Jimmy Fallon

(*1946) Bill Clinton

(*1983) Emily Blunt

(*1971) Jeremy Renner

(*1974) Amy Adams

(*1971) Sacha Baron Cohen

(*1959) John Hawkes

(*1962) Danny Huston

(*1981) Sienna Miller

(*1956) Bryan Cranston

(*1979) John Krasinski

(*1975) Eva Longoria

(*1967) Connie Britton

(*1985) Amanda Seyfried

(*1971) Nathan Fillion

(*1973) Kristen Wiig

(*1967) Toby Jones

(*1975) Bradley Cooper

(*1950) Jay Leno

(*1981) Michelle Dockery

(*1986) Megan Fox

(*1983) Jonah Hill

(*1971) Jon Hamm

(*1973) Jim Parsons

(*1986) Robert Pattinson

(*1961) Julia Louis-Dreyfus

(*1971) Amy Poehler



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
7°50’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
12°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
27°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
11°45’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Váhy
8°16’
Štír
9°34’
UranUran:
Rak
13°15’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Váhy
18°57’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Lev
19°39’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°22’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Lev
9°20’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Kozoroh
10°13’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Petra Černocká
(*1949) herečka, zpěvačka

Bosna a Hercegovina Emir Kusturica
(*1954) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Česká republika John Bok
(*1945) herec

Česká republika Martin Chodúr
(*1989) zpěvák, vítěz československé superstar


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Klaus Kinski
(*1926 - 1991) herec, režisér

Francie Philippe Noiret
(*1930 - 2006) herec

Mexiko José Alfredo Jiménez
(*1926 - 1973) zpěvák, textař, herec

Německo Johann Elert Bode
(*1747 - 1826) německý astronom

Bangladéš Jagadish Chandra Bose
(*1858 - 1937) fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »