vahy

John Lithgow
(1983): Den poté

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Rochester, New York
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
John Lithgow - Film: Den poté
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Lithgow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Broadway: The Next Generation
(2016) - Broadway: Beyond the Golden Age
(2015) - The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
(2015) - Best of Enemies
(2014) - Projections of America
(2014) - The Jungle Bunch 2: The Great Treasure Quest
(2014) - The Homesman
(2014) - Ta zvláštní láska
(2014) - Interstellar
(2013) - Timms Valley
(2013) - Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Casting By
(2012) - Volte mě!
(2012) - Shrek's Thrilling Tales
(2012) - Čtyřicítka na krku
(2011) - Prohibition (TV seriál)
(2011) - Zrození Planety opic
(2011) - Šťastný Nový rok
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Přestupný rok
(2009) - National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
(2009) - Báječný svět shopaholiků
(2008) - Classical Baby (I'm Grown Up Now): The Poetry Show
(2008) - Automobil budoucnosti
(2007) - ShowBusiness: The Road to Broadway
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Twenty Good Years (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Dreamgirls
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Einsteinova velká myšlenka
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - E=mc²
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Život a smrt Petera Sellerse
(2004) - My Life, Inc.
(2004) - Kinsey
(2003) - VH1 Goes Inside (TV seriál)
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Shrek 4-D
(2002) - Orange County
(2001) - Creating a Fairy Tale World: The Making of 'Shrek'
(2001) - Shrek in the Swamp Karaoke Dance Party
(2001) - Shrek
(2000) - The Making of 'Rugrats in Paris'
(2000) - Lumpíci v Paříži
(2000) - Don Quijote
(2000) - C-Scam
(1999) - Saturday Night Live 25
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Christopher Reeve: A Celebration of Hope
(1998) - Žaloba
(1998) - Tráva je zlatej důl
(1998) - Officer Buckle and Gloria
(1998) - Johnny Skidmarks
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Christmas in Washington
(1996) - The West (TV seriál)
(1996) - Special Effects: Anything Can Happen
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Mrtvý bod
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - American Cinema (TV seriál)
(1995) - Strážce mého bratra
(1995) - Redwood Curtain
(1995) - Letci z Tuskegee
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - Masters of Illusion: The Wizards of Special Effects
(1994) - Druhá světová válka: Když řvali lvi
(1994) - Správný muž v Africe
(1994) - Princezna Caraboo
(1994) - Němý svědek
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Případ Pelikán
(1993) - Nesprávný muž
(1993) - Láska, podvod a loupež
(1993) - The Country Mouse & the City Mouse: A Christmas Tale
(1993) - Cliffhanger
(1992) - Kainova výchova
(1991) - Ricochet: Odražená střela
(1991) - Příběh z Los Angeles
(1991) - Hráči na vinici Páně
(1991) - The Boys
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Memphiská kráska
(1990) - Lovci slonoviny
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Zmrzlý na kost
(1989) - Traveling Man
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - The Art of Disney Animation
(1988) - Distant Thunder
(1987) - Harry a Hendersonovi
(1987) - Baby Girl Scott
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Vražedné hry
(1986) - Resting Place
(1986) - Mesmerized
(1985) - Santa Claus
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1984) - 2010: The Odyssey Continues
(1984) - 2010: Druhá vesmírná odysea
(1984) - Policajt z Hollywoodu
(1984) - Footloose
(1984) - Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
(1983) - Zóna soumraku
(1983) - Den poté
(1983) - Cena za něžnost
(1982) - Tančím, jak nejrychleji dovedu
(1982) - Svět podle Garpa
(1982) - Not in Front of the Children
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Výstřel
(1980) - The Oldest Living Graduate
(1980) - Mom, the Wolfman and Me
(1980) - Big Blonde
(1979) - Bohaté děti
(1979) - All That Jazz
(1978) - Velká finta
(1977) - Secret Service
(1976) - Posedlost
(1974) - Nova (TV seriál)
(1972) - Dealing: Or the Berkeley-to-Boston Forty-Brick Lost-Bag Blues
Spoluherci ve filmu "Den poté":
(*1958) Steve Guttenberg

(*1948) JoBeth Williams

(*1922) Jason Robards Jr.

(*1955) Stephen Furst

(*1945) Nicholas Meyer (režisér)

(*1950) Amy Madigan

(*1954) Arliss Howard

(*1924) Herk Harvey

(*1957) Jeff East

(*1930) John Cullum

(*1912) George Petrie

(*1912) David Raksin (hudební skladatel)

(*1940) Bibi Besch



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
25°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
1°09’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
7°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
0°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
21°43’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
11°44’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Rak
24°35’
Štír
2°56’
UranUran:
Blíženci
17°09’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Váhy
6°54’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Lev
11°40’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Rak
3°21’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Štír
7°59’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Váhy
11°47’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »