ryby

John Mills
(1947): Jak vzpomínáme

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.2. 1908 - 02:00h
Místo:
Norfolk, Anglie
Země:
Věk:
† 97 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec
John Mills - Film: Jak vzpomínáme
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1947, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1947 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Mills - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Kameraman: Život a dílo Jacka Cardiffa
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2004) - Peace One Day
(2003) - Rozverná mládež
(2002) - Judi Dench: A BAFTA Tribute
(2002) - Forever Ealing
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2001) - Larry and Vivien: The Oliviers in Love
(2001) - The Gentleman Thief
(2000) - Sir John Mills' Moving Memories
(2000) - Forty Years On Coronation Street
(1999) - An Audience with Cliff Richard
(1999) - A&E Biography: Hayley Mills Seeing Double
(1998) - Cats
(1997) - Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
(1996) - Hamlet
(1995) - An Audience with Shirley Bassey (koncert)
(1995) - Groteska
(1994) - Vraždit je snadné
(1994) - Martin Chuzzlewit (TV seriál)
(1994) - An Audience with Bob Monkhouse
(1993) - Umpijäässä
(1993) - Harnessing Peacocks
(1992) - Frankenstein
(1990) - The American Film Institute Salute to David Lean
(1990) - Noc lišky
(1989) - The Late Show
(1989) - A Tale of Two Cities (TV seriál)
(1989) - Kolem světa za 80 dní
(1989) - Ending Up
(1989) - Dáma a lupič
(1988) - One More Audience with Dame Edna Everage
(1988) - Spit McPhee
(1988) - Spit MacPhee (TV seriál)
(1987) - Kdo je ta holka
(1987) - The Best of British Cinema
(1986) - When the Wind Blows
(1986) - Udržet sen
(1985) - Smysluplná vražda
(1984) - Zámožná žena
(1984) - Maska smrti
(1983) - Sahara
(1982) - Gándhí
(1979) - Svítání Zuluů
(1979) - The Quatermass Conclusion
(1979) - Quatermass (TV seriál)
(1978) - The Thirty-Nine Steps
(1978) - Quatermass
(1978) - Hluboký spánek
(1978) - Dr. Strange
(1977) - Young at Heart (TV seriál)
(1977) - Fall In, the Stars
(1977) - Des Teufels Advokat
(1976) - Trial by Combat
(1975) - The 'Human' Factor
(1974) - Nerozluční (TV seriál)
(1973) - Drsná Oklahoma
(1972) - Mladý Winston
(1972) - Lady Caroline Lamb
(1971) - Dulcima
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Ryanova dcera
(1970) - Adam's Woman
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1969) - Běž si a dováděj!
(1968) - Wedding of the Doll
(1968) - La Morte non ha sesso
(1968) - Lady Hamiltonová
(1967) - Chuka
(1967) - Dundee and the Culhane (TV seriál)
(1967) - Afrika - V texaském stylu
(1966) - Nesprávná truhla
(1966) - The Family Way
(1965) - The Truth About Spring
(1965) - Operace Crossbow
(1965) - Král Krysa
(1964) - The Chalk Garden
(1962) - The Valiant
(1962) - Tiara Tahiti
(1961) - The Singer Not the Song
(1961) - Plameny v ulicích
(1961) - The Parent Trap
(1960) - Švýcarský Robinson
(1960) - Summer of the Seventeenth Doll
(1960) - Melodie slávy
(1959) - Korunní svědek
(1958) - I Was Monty's Double
(1958) - Ice-Cold in Alex
(1958) - Dunkirk
(1957) - The Vicious Circle
(1957) - Town on Trial
(1956) - Vojna a mír
(1956) - It's Great to Be Young!
(1956) - Escapade
(1956) - Dítě a bitevní loď
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1955) - Útěk z Colditzu
(1955) - The End of the Affair
(1955) - Nad námi vlny
(1954) - Buď, anebo
(1952) - The Long Memory
(1952) - The Gentle Gunman
(1951) - This Is Show Business
(1951) - Mr. Denning Drives North
(1950) - Ranní vyplutí
(1949) - The Rocking Horse Winner
(1949) - The History of Mr. Polly
(1948) - Boj o jižní točnu
(1947) - Vražedné pochybnosti
(1947) - Jak vzpomínáme
(1946) - Total War in Britain
(1946) - Nadějné vyhlídky
(1946) - Land of Promise
(1945) - Londýnská ulička
(1945) - Cesta ke hvězdám
(1944) - Ten požehnaný rod
(1943) - Příběh jedné z nich
(1942) - The Young Mr. Pitt
(1942) - Výlet do Němec
(1942) - Moře, náš osud
(1942) - Černá ovce
(1942) - The Big Blockade
(1941) - Pronajme se dům
(1941) - Old Bill and Son
(1940) - All Hands
(1939) - Happy Families
(1939) - Sbohem, pane Chips
(1937) - O.H.M.S.
(1937) - Krčma "U zeleného papouška"
(1936) - Tudor Rose
(1935) - Royal Cavalcade
(1935) - Charing Cross Road
(1935) - Car of Dreams
(1935) - Brown on Resolution
(1934) - The River Wolves
(1934) - A Political Party
(1934) - The Lash
(1934) - Doctor's Orders
(1934) - Blind Justice
(1933) - Those Were the Days
(1933) - The Ghost Camera
(1933) - The First Offence
(1933) - Britannia of Billingsgate
(1932) - The Midshipmaid

John Mills - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jak vzpomínáme":
(*1946) Hayley Mills

(*1908) Edward Dmytryk (režisér)

(*1913) Trevor Howard

(*1912) Richard Carlson

(*1912) Martha Scott

(*1941) Juliet Mills

(*1902) Freddie Young (kameraman)



Tranzitní horoskop (1947)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
2°03’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
25°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
14°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
9°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
29°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°42’
Štír
20°26’
SaturnSaturn:
Ryby
26°46’
Lev
7°21’
UranUran:
Kozoroh
15°28’
Blíženci
18°56’
NeptunNeptun:
Rak
12°19’
Váhy
10°46’
PlutoPluto:
Blíženci
22°48’
Lev
12°52’
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°42’
Blíženci
10°07’
Černá LunaLilith:
Lev
5°30’
Střelec
26°43’
CheirónCheirón:
Vodnář
19°14’
Štír
6°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
3°40’
4. IC:
Beran
1°44’
7. DSC:
Blíženci
3°40’
10. MC:
Váhy
1°44’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »