ryby

John Mills
(2002): Forever Ealing

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.2. 1908 - 02:00h
Místo:
Norfolk, Anglie
Země:
Věk:
† 97 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec
John Mills - Film: Forever Ealing
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Mills - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Kameraman: Život a dílo Jacka Cardiffa
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2004) - Peace One Day
(2003) - Rozverná mládež
(2002) - Judi Dench: A BAFTA Tribute
(2002) - Forever Ealing
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2001) - Larry and Vivien: The Oliviers in Love
(2001) - The Gentleman Thief
(2000) - Sir John Mills' Moving Memories
(2000) - Forty Years On Coronation Street
(1999) - An Audience with Cliff Richard
(1999) - A&E Biography: Hayley Mills Seeing Double
(1998) - Cats
(1997) - Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
(1996) - Hamlet
(1995) - An Audience with Shirley Bassey (koncert)
(1995) - Groteska
(1994) - Vraždit je snadné
(1994) - Martin Chuzzlewit (TV seriál)
(1994) - An Audience with Bob Monkhouse
(1993) - Umpijäässä
(1993) - Harnessing Peacocks
(1992) - Frankenstein
(1990) - The American Film Institute Salute to David Lean
(1990) - Noc lišky
(1989) - The Late Show
(1989) - A Tale of Two Cities (TV seriál)
(1989) - Kolem světa za 80 dní
(1989) - Ending Up
(1989) - Dáma a lupič
(1988) - One More Audience with Dame Edna Everage
(1988) - Spit McPhee
(1988) - Spit MacPhee (TV seriál)
(1987) - Kdo je ta holka
(1987) - The Best of British Cinema
(1986) - When the Wind Blows
(1986) - Udržet sen
(1985) - Smysluplná vražda
(1984) - Zámožná žena
(1984) - Maska smrti
(1983) - Sahara
(1982) - Gándhí
(1979) - Svítání Zuluů
(1979) - The Quatermass Conclusion
(1979) - Quatermass (TV seriál)
(1978) - The Thirty-Nine Steps
(1978) - Quatermass
(1978) - Hluboký spánek
(1978) - Dr. Strange
(1977) - Young at Heart (TV seriál)
(1977) - Fall In, the Stars
(1977) - Des Teufels Advokat
(1976) - Trial by Combat
(1975) - The 'Human' Factor
(1974) - Nerozluční (TV seriál)
(1973) - Drsná Oklahoma
(1972) - Mladý Winston
(1972) - Lady Caroline Lamb
(1971) - Dulcima
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Ryanova dcera
(1970) - Adam's Woman
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1969) - Běž si a dováděj!
(1968) - Wedding of the Doll
(1968) - La Morte non ha sesso
(1968) - Lady Hamiltonová
(1967) - Chuka
(1967) - Dundee and the Culhane (TV seriál)
(1967) - Afrika - V texaském stylu
(1966) - Nesprávná truhla
(1966) - The Family Way
(1965) - The Truth About Spring
(1965) - Operace Crossbow
(1965) - Král Krysa
(1964) - The Chalk Garden
(1962) - The Valiant
(1962) - Tiara Tahiti
(1961) - The Singer Not the Song
(1961) - Plameny v ulicích
(1961) - The Parent Trap
(1960) - Švýcarský Robinson
(1960) - Summer of the Seventeenth Doll
(1960) - Melodie slávy
(1959) - Korunní svědek
(1958) - I Was Monty's Double
(1958) - Ice-Cold in Alex
(1958) - Dunkirk
(1957) - The Vicious Circle
(1957) - Town on Trial
(1956) - Vojna a mír
(1956) - It's Great to Be Young!
(1956) - Escapade
(1956) - Dítě a bitevní loď
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1955) - Útěk z Colditzu
(1955) - The End of the Affair
(1955) - Nad námi vlny
(1954) - Buď, anebo
(1952) - The Long Memory
(1952) - The Gentle Gunman
(1951) - This Is Show Business
(1951) - Mr. Denning Drives North
(1950) - Ranní vyplutí
(1949) - The Rocking Horse Winner
(1949) - The History of Mr. Polly
(1948) - Boj o jižní točnu
(1947) - Vražedné pochybnosti
(1947) - Jak vzpomínáme
(1946) - Total War in Britain
(1946) - Nadějné vyhlídky
(1946) - Land of Promise
(1945) - Londýnská ulička
(1945) - Cesta ke hvězdám
(1944) - Ten požehnaný rod
(1943) - Příběh jedné z nich
(1942) - The Young Mr. Pitt
(1942) - Výlet do Němec
(1942) - Moře, náš osud
(1942) - Černá ovce
(1942) - The Big Blockade
(1941) - Pronajme se dům
(1941) - Old Bill and Son
(1940) - All Hands
(1939) - Happy Families
(1939) - Sbohem, pane Chips
(1937) - O.H.M.S.
(1937) - Krčma "U zeleného papouška"
(1936) - Tudor Rose
(1935) - Royal Cavalcade
(1935) - Charing Cross Road
(1935) - Car of Dreams
(1935) - Brown on Resolution
(1934) - The River Wolves
(1934) - A Political Party
(1934) - The Lash
(1934) - Doctor's Orders
(1934) - Blind Justice
(1933) - Those Were the Days
(1933) - The Ghost Camera
(1933) - The First Offence
(1933) - Britannia of Billingsgate
(1932) - The Midshipmaid

John Mills - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Forever Ealing":
(*1957) Daniel Day-Lewis

(*1960) Colin Firth

(*1959) Rupert Everett

(*1923) Richard Attenborough

(*1941) Stephen Frears

(*1940) Terry Gilliam

(*1950) John Landis



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
2°03’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
25°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
14°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
9°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
29°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°42’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Ryby
26°46’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Kozoroh
15°28’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Rak
12°19’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Blíženci
22°48’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°42’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Lev
5°30’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Vodnář
19°14’
Kozoroh
2°13’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
3°40’
4. IC:
Beran
1°44’
7. DSC:
Blíženci
3°40’
10. MC:
Váhy
1°44’

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »