vodnar

John Williams
(1959): Johnny Staccato (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Floral Park, New York
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herec, skladatel
John Williams - Film: Johnny Staccato (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1959, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1959 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Williams - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2019) - Indiana Jones 5
(2017) - Robopocalypse
(2016) - Obr Dobr
(2015) - John Williams - filmová hudba (koncert)
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2013) - Zlodějka knih
(2013) - Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon
(2013) - Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Jediové útočí
(2013) - Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů
(2012) - Lincoln
(2012) - Angry Birds Star Wars Cinematic Trailer
(2011) - Válečný kůň
(2011) - Tintinova dobrodružství
(2008) - A Timeless Call
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Indiana Jones a Království křišťálové lebky
(2005) - Válka světů
(2005) - Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
(2005) - Mnichov
(2005) - Gejša
(2004) - Terminál
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2002) - Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
(2002) - Minority Report
(2002) - Chyť mě, když to dokážeš
(2002) - Harry Potter a Tajemná komnata
(2001) - Harry Potter a Kámen mudrců
(2001) - A.I. Umělá inteligence
(2000) - Patriot
(1999) - The Unfinished Journey
(1999) - Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
(1999) - Andělin popel
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Druhá nebo první
(1997) - Ztracený svět: Jurský park
(1997) - Vítejte v Rosewood
(1997) - Sedm let v Tibetu
(1997) - Amistad
(1996) - Spáči
(1995) - Sabrina
(1995) - Nixon
(1993) - Schindlerův seznam
(1993) - Jurský park
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1992) - Navždy a daleko
(1991) - JFK
(1991) - Hook
(1990) - Stanley a Iris
(1990) - Sám doma
(1990) - Podezření
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Indiana Jones a Poslední křížová výprava
(1988) - Náhodný turista
(1987) - Říše slunce
(1987) - Čarodějky z Eastwicku
(1986) - Vesmírný tábor
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1984) - Řeka
(1984) - Indiana Jones a Chrám zkázy
(1983) - Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
(1982) - Monsignor
(1982) - E.T. - Mimozemšťan
(1981) - Heartbeeps
(1981) - Dobyvatelé ztracené archy
(1980) - Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
(1979) - 1941
(1979) - Drákula
(1978) - Zuřivost
(1978) - Superman
(1978) - Čelisti II
(1977) - Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
(1977) - Černá neděle
(1977) - Blízká setkání třetího druhu
(1976) - Zastavení na Missouri
(1976) - Rodinné spiknutí
(1976) - Bitva o Midway
(1975) - Vražda na Eigeru
(1975) - Čelisti
(1974) - Zemětřesení
(1974) - Sugarlandský expres
(1974) - Skleněné peklo
(1974) - Conrack
(1973) - Tom Sawyer
(1973) - Propustka do půlnoci
(1973) - Papírová honička
(1973) - Muž, který miloval Kočičí tanec
(1973) - Dlouhé loučení
(1972) - Vidiny
(1972) - The Screaming Woman
(1972) - Pete a Tillie
(1972) - Malí kovbojové
(1972) - Dobrodružství Poseidonu
(1971) - Šumař na střeše
(1970) - Storia di una donna
(1970) - Jana Eyrová
(1969) - Sbohem, pane profesore!
(1969) - Pobertové
(1968) - Sergeant Ryker
(1968) - Land of the Giants (TV seriál)
(1968) - Heidi
(1967) - Průvodce ženatého muže
(1967) - Pan Fitzwilly
(1966) - Záchrana vzácného plemene
(1966) - Velký Bill
(1966) - S mojí ženou ne!
(1966) - Penelope
(1966) - Jak ukrást Venuši
(1965) - Pouze stateční
(1965) - Lost in Space (TV seriál)
(1965) - The Katherine Reed Story
(1965) - John Goldfarb, Please Come Home!
(1964) - The Killers
(1964) - Gilligan's Island: Marooned
(1964) - Gilligan's Island (TV seriál)
(1963) - Diamond Head
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - Bachelor Flat
(1961) - The Secret Ways
(1960) - I Passed for White
(1960) - Checkmate (TV seriál)

John Williams - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2015) - John Williams - filmová hudba (koncert)
(2010) - Dudamel: Let the Children Play
(2010) - Dekonstrukce mého otce
(2010) - A Conversation with the Masters: The Empire Strikes Back 30 Years Later
(2009) - The Boys: The Sherman Brothers' Story
(2008) - No Subtitles Necessary: Laszlo & Vilmos
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - You Will Believe: The Cinematic Saga of Superman
(2006) - The Shark Is Still Working
(2006) - Frankie Laine: An American Dreamer
(2004) - When Star Wars Ruled the World
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2004) - The Revamping of Dracula
(2004) - Inside 'The Terminal'
(2003) - Scoring 'Catch Me If You Can'
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - XIX Winter Olympics Opening Ceremony
(2001) - Taking Flight: The Development of 'Superman'
(2001) - Plotting 'Family Plot'
(2001) - Making 'Superman': Filming the Legend
(2001) - The Making of 'Close Encounters of the Third Kind'
(2001) - John Williams: The Music of 'Jaws 2'
(2001) - Fiddler on the Roof: 30 Years of Tradition
(2001) - The Beginning: Making Episode I
(2001) - AFI's 100 Years, 100 Thrills: America's Most Heart-Pounding Movies
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1997) - The Making of 'Lost World'
(1996) - The Making of '1941'
(1995) - The Making of Steven Spielberg's 'Jaws'
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Liberty Weekend
(1983) - From 'Star Wars' to 'Jedi': The Making of a Saga
(1982) - Pavarotti & Friends (koncert)
(1980) - SPFX: The Empire Strikes Back
(1959) - Johnny Staccato (TV seriál)
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Johnny Staccato (TV seriál)":
(*1929) John Cassavetes

(*1926) Bernard Fein

(*1911) Joseph Pevney (režisér)

(*1917) Boris Sagal (režisér)

(*1898) Sidney Lanfield (režisér)

(*1916) Robert Parrish (režisér)

(*1889) Snub Pollard

(*1933) Elizabeth Montgomery

(*1905) Paul Henreid (režisér)

(*1918) Vito Scotti

(*1925) Harry Guardino

(*1922) Elmer Bernstein (hudební skladatel)

(*1914) Charles McGraw

(*1884) Sig Ruman

(*1936) Miriam Colon

(*1926) Don Gordon

(*1922) Len Lesser

(*1875) Elizabeth Patterson

(*1918) Olive Deering

(*1904) John Eldredge

(*1899) Howard Freeman

(*1905) Lionel Lindon (kameraman)

(*1896) Ray Rennahan (kameraman)

(*1924) Val Avery

(*1924) Norman Fell

(*1908) Paul Stewart

(*1913) Alexander Scourby

(*1905) Ted de Corsia

(*1909) Marc Lawrence

(*1925) Bert Remsen

(*1925) Geraldine Brooks

(*1930) Nita Talbot



Tranzitní horoskop (1959)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
18°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
10°10’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
5°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
24°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
16°53’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
17°31’
Štír
24°03’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°16’
Střelec
29°31’
UranUran:
Beran
16°16’
Lev
15°39’
NeptunNeptun:
Panna
7°06’
Štír
6°34’
PlutoPluto:
Rak
20°30’
Panna
4°03’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
28°14’
Váhy
18°01’
Černá LunaLilith:
Beran
20°34’
Býk
5°01’
CheirónCheirón:
Býk
18°42’
Vodnář
19°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »