vodnar

John Williams
(1993): Schindlerův seznam

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Floral Park, New York
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herec, skladatel
John Williams - Film: Schindlerův seznam
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Williams - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2019) - Indiana Jones 5
(2017) - Robopocalypse
(2016) - Obr Dobr
(2015) - John Williams - filmová hudba (koncert)
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2013) - Zlodějka knih
(2013) - Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon
(2013) - Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Jediové útočí
(2013) - Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů
(2012) - Lincoln
(2012) - Angry Birds Star Wars Cinematic Trailer
(2011) - Válečný kůň
(2011) - Tintinova dobrodružství
(2008) - A Timeless Call
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Indiana Jones a Království křišťálové lebky
(2005) - Válka světů
(2005) - Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
(2005) - Mnichov
(2005) - Gejša
(2004) - Terminál
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2002) - Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
(2002) - Minority Report
(2002) - Chyť mě, když to dokážeš
(2002) - Harry Potter a Tajemná komnata
(2001) - Harry Potter a Kámen mudrců
(2001) - A.I. Umělá inteligence
(2000) - Patriot
(1999) - The Unfinished Journey
(1999) - Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
(1999) - Andělin popel
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Druhá nebo první
(1997) - Ztracený svět: Jurský park
(1997) - Vítejte v Rosewood
(1997) - Sedm let v Tibetu
(1997) - Amistad
(1996) - Spáči
(1995) - Sabrina
(1995) - Nixon
(1993) - Schindlerův seznam
(1993) - Jurský park
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1992) - Navždy a daleko
(1991) - JFK
(1991) - Hook
(1990) - Stanley a Iris
(1990) - Sám doma
(1990) - Podezření
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Indiana Jones a Poslední křížová výprava
(1988) - Náhodný turista
(1987) - Říše slunce
(1987) - Čarodějky z Eastwicku
(1986) - Vesmírný tábor
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1984) - Řeka
(1984) - Indiana Jones a Chrám zkázy
(1983) - Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
(1982) - Monsignor
(1982) - E.T. - Mimozemšťan
(1981) - Heartbeeps
(1981) - Dobyvatelé ztracené archy
(1980) - Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
(1979) - 1941
(1979) - Drákula
(1978) - Zuřivost
(1978) - Superman
(1978) - Čelisti II
(1977) - Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
(1977) - Černá neděle
(1977) - Blízká setkání třetího druhu
(1976) - Zastavení na Missouri
(1976) - Rodinné spiknutí
(1976) - Bitva o Midway
(1975) - Vražda na Eigeru
(1975) - Čelisti
(1974) - Zemětřesení
(1974) - Sugarlandský expres
(1974) - Skleněné peklo
(1974) - Conrack
(1973) - Tom Sawyer
(1973) - Propustka do půlnoci
(1973) - Papírová honička
(1973) - Muž, který miloval Kočičí tanec
(1973) - Dlouhé loučení
(1972) - Vidiny
(1972) - The Screaming Woman
(1972) - Pete a Tillie
(1972) - Malí kovbojové
(1972) - Dobrodružství Poseidonu
(1971) - Šumař na střeše
(1970) - Storia di una donna
(1970) - Jana Eyrová
(1969) - Sbohem, pane profesore!
(1969) - Pobertové
(1968) - Sergeant Ryker
(1968) - Land of the Giants (TV seriál)
(1968) - Heidi
(1967) - Průvodce ženatého muže
(1967) - Pan Fitzwilly
(1966) - Záchrana vzácného plemene
(1966) - Velký Bill
(1966) - S mojí ženou ne!
(1966) - Penelope
(1966) - Jak ukrást Venuši
(1965) - Pouze stateční
(1965) - Lost in Space (TV seriál)
(1965) - The Katherine Reed Story
(1965) - John Goldfarb, Please Come Home!
(1964) - The Killers
(1964) - Gilligan's Island: Marooned
(1964) - Gilligan's Island (TV seriál)
(1963) - Diamond Head
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - Bachelor Flat
(1961) - The Secret Ways
(1960) - I Passed for White
(1960) - Checkmate (TV seriál)

John Williams - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2015) - John Williams - filmová hudba (koncert)
(2010) - Dudamel: Let the Children Play
(2010) - Dekonstrukce mého otce
(2010) - A Conversation with the Masters: The Empire Strikes Back 30 Years Later
(2009) - The Boys: The Sherman Brothers' Story
(2008) - No Subtitles Necessary: Laszlo & Vilmos
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - You Will Believe: The Cinematic Saga of Superman
(2006) - The Shark Is Still Working
(2006) - Frankie Laine: An American Dreamer
(2004) - When Star Wars Ruled the World
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2004) - The Revamping of Dracula
(2004) - Inside 'The Terminal'
(2003) - Scoring 'Catch Me If You Can'
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - XIX Winter Olympics Opening Ceremony
(2001) - Taking Flight: The Development of 'Superman'
(2001) - Plotting 'Family Plot'
(2001) - Making 'Superman': Filming the Legend
(2001) - The Making of 'Close Encounters of the Third Kind'
(2001) - John Williams: The Music of 'Jaws 2'
(2001) - Fiddler on the Roof: 30 Years of Tradition
(2001) - The Beginning: Making Episode I
(2001) - AFI's 100 Years, 100 Thrills: America's Most Heart-Pounding Movies
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1997) - The Making of 'Lost World'
(1996) - The Making of '1941'
(1995) - The Making of Steven Spielberg's 'Jaws'
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Liberty Weekend
(1983) - From 'Star Wars' to 'Jedi': The Making of a Saga
(1982) - Pavarotti & Friends (koncert)
(1980) - SPFX: The Empire Strikes Back
(1959) - Johnny Staccato (TV seriál)
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Schindlerův seznam":
(*1952) Liam Neeson

(*1943) Ben Kingsley

(*1962) Ralph Fiennes

(*1959) Caroline Goodall

(*1965) Embeth Davidtz

(*1946) Steven Spielberg (režisér)

(*1946) Steven Spielberg (producent)

(*1953) Steven Zaillian (scénárista)

(*1968) Olaf Lubaszenko

(*1976) Wojciech Klata

(*1970) Pawel Delag

(*1942) Friedrich von Thun

(*1934) Henryk Bista

(*1967) Götz Otto

(*1959) Jochen Nickel

(*1959) Janusz Kaminski (kameraman)

(*1946) Andrzej Seweryn

(*1965) Joachim Paul Assböck

(*1968) Mark Ivanir

(*1958) Alexander Held

(*1970) Agnieszka Wagner

(*1951) Erwin Leder

(*1959) Ludger Pistor

(*1963) Bettina Kupfer

(*1936) Stanislaw Brejdygant

(*1972) Maja Ostaszewska

(*1966) Elina Löwensohn

(*1923) Jerzy Nowak

(*1935) Thomas Keneally (spisovatelská předloha)

(*1973) Maria Peszek

(*1932) Branko Lustig

(*1955) Tadeusz Bradecki

(*1958) August Schmölzer

(*1953) Alexander Strobele

(*1959) Jonathan Sagall



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
18°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
10°10’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
5°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
24°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
16°53’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
17°31’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°16’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Beran
16°16’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Panna
7°06’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Rak
20°30’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
28°14’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Beran
20°34’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Býk
18°42’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »