ryby

Jon Hall
(1944): Gypsy Wildcat

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.2. 1915 - 22:00h
Místo:
Fresno Crossing, Kalifornie
Země:
Věk:
† 64 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jon Hall - Film: Gypsy Wildcat
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1944, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1944 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jon Hall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1965) - Hollywood My Home Town
(1965) - The Beach Girls and the Monster
(1959) - Forbidden Island
(1957) - Hell Ship Mutiny
(1955) - Screen Snapshots Series 34, No. 6: Hollywood Shower of Stars
(1955) - Thunder Over Sangoland
(1955) - Phantom of the Jungle
(1953) - White Goddess
(1953) - Eyes of the Jungle
(1952) - Ramar of the Jungle (TV seriál)
(1952) - Last Train From Bombay
(1952) - Brave Warrior
(1951) - When the Redskins Rode
(1951) - China Corsair
(1951) - Hurricane Island
(1950) - On the Isle of Samoa
(1949) - Zamba
(1949) - The Mutineers
(1949) - Deputy Marshal
(1948) - The Prince of Thieves
(1947) - The Vigilantes Return
(1947) - The Michigan Kid
(1947) - Last of the Redmen
(1945) - Sudan
(1945) - Men in Her Diary
(1944) - San Diego I Love You
(1944) - Lady in the Dark
(1944) - The Invisible Man's Revenge
(1944) - Gypsy Wildcat
(1944) - Cobra Woman
(1944) - Ali Baba a 40 loupežníků
(1943) - White Savage
(1942) - The Tuttles of Tahiti
(1942) - Invisible Agent
(1942) - Eagle Squadron
(1942) - Arabské noci
(1941) - Picture People No. 4: Stars Day Off
(1941) - Aloma of the South Seas
(1940) - South of Pago Pago
(1940) - Sailor's Lady
(1940) - Kit Carson
(1937) - Uragán
(1937) - The Girl from Scotland Yard
(1936) - Vichry pustiny
(1936) - The Mysterious Avenger
(1936) - Mind Your Own Business
(1936) - The Lion Man
(1936) - The Amazing Exploits of the Clutching Hand
(1936) - The Amazing Exploits of the Clutching Hand
(1935) - Women Must Dress
(1935) - Charlie Chan in Shanghai
(1935) - Here's to Romance

Jon Hall - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Gypsy Wildcat":
(*1920) Maria Montez

(*1918) Peter Coe

(*1887) Roy William Neill (režisér)

(*1899) Gale Sondergaard

(*1889) Douglass Dumbrille

(*1895) Nigel Bruce

(*1860) Charles K. French

(*1881) Leo Carrillo



Tranzitní horoskop (1944)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
7°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
5°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
21°54’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
5°34’
Lev
26°30’
SaturnSaturn:
Blíženci
25°22’
Blíženci
21°49’
UranUran:
Vodnář
13°06’
Blíženci
5°33’
NeptunNeptun:
Rak
28°05’
Váhy
4°14’
PlutoPluto:
Rak
0°11’
Lev
8°11’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
26°02’
Lev
8°09’
Černá LunaLilith:
Býk
21°01’
Lev
24°38’
CheirónCheirón:
Ryby
17°47’
Panna
15°48’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
29°39’
4. IC:
Vodnář
3°53’
7. DSC:
Beran
29°39’
10. MC:
Lev
3°53’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »