ryby

Jon Hall
(1955): Phantom of the Jungle

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.2. 1915 - 22:00h
Místo:
Fresno Crossing, Kalifornie
Země:
Věk:
† 64 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jon Hall - Film: Phantom of the Jungle
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1955, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1955 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jon Hall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1965) - Hollywood My Home Town
(1965) - The Beach Girls and the Monster
(1959) - Forbidden Island
(1957) - Hell Ship Mutiny
(1955) - Screen Snapshots Series 34, No. 6: Hollywood Shower of Stars
(1955) - Thunder Over Sangoland
(1955) - Phantom of the Jungle
(1953) - White Goddess
(1953) - Eyes of the Jungle
(1952) - Ramar of the Jungle (TV seriál)
(1952) - Last Train From Bombay
(1952) - Brave Warrior
(1951) - When the Redskins Rode
(1951) - China Corsair
(1951) - Hurricane Island
(1950) - On the Isle of Samoa
(1949) - Zamba
(1949) - The Mutineers
(1949) - Deputy Marshal
(1948) - The Prince of Thieves
(1947) - The Vigilantes Return
(1947) - The Michigan Kid
(1947) - Last of the Redmen
(1945) - Sudan
(1945) - Men in Her Diary
(1944) - San Diego I Love You
(1944) - Lady in the Dark
(1944) - The Invisible Man's Revenge
(1944) - Gypsy Wildcat
(1944) - Cobra Woman
(1944) - Ali Baba a 40 loupežníků
(1943) - White Savage
(1942) - The Tuttles of Tahiti
(1942) - Invisible Agent
(1942) - Eagle Squadron
(1942) - Arabské noci
(1941) - Picture People No. 4: Stars Day Off
(1941) - Aloma of the South Seas
(1940) - South of Pago Pago
(1940) - Sailor's Lady
(1940) - Kit Carson
(1937) - Uragán
(1937) - The Girl from Scotland Yard
(1936) - Vichry pustiny
(1936) - The Mysterious Avenger
(1936) - Mind Your Own Business
(1936) - The Lion Man
(1936) - The Amazing Exploits of the Clutching Hand
(1936) - The Amazing Exploits of the Clutching Hand
(1935) - Women Must Dress
(1935) - Charlie Chan in Shanghai
(1935) - Here's to Romance

Jon Hall - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Phantom of the Jungle":
(*1893) Spencer Gordon Bennet (režisér)

(*1918) Anne Gwynne

(*1905) Carleton Young



Tranzitní horoskop (1955)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
7°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
5°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
21°54’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
5°34’
Rak
26°47’
SaturnSaturn:
Blíženci
25°22’
Štír
18°23’
UranUran:
Vodnář
13°06’
Rak
26°18’
NeptunNeptun:
Rak
28°05’
Váhy
28°00’
PlutoPluto:
Rak
0°11’
Lev
26°31’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
26°02’
Kozoroh
5°23’
Černá LunaLilith:
Býk
21°01’
Štír
22°26’
CheirónCheirón:
Ryby
17°47’
Kozoroh
27°44’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
29°39’
4. IC:
Vodnář
3°53’
7. DSC:
Beran
29°39’
10. MC:
Lev
3°53’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »