ryby

Jon Hall
(1965): The Beach Girls and the Monster

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.2. 1915 - 22:00h
Místo:
Fresno Crossing, Kalifornie
Země:
Věk:
† 64 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jon Hall - Film: The Beach Girls and the Monster
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1965, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1965 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jon Hall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1965) - Hollywood My Home Town
(1965) - The Beach Girls and the Monster
(1959) - Forbidden Island
(1957) - Hell Ship Mutiny
(1955) - Screen Snapshots Series 34, No. 6: Hollywood Shower of Stars
(1955) - Thunder Over Sangoland
(1955) - Phantom of the Jungle
(1953) - White Goddess
(1953) - Eyes of the Jungle
(1952) - Ramar of the Jungle (TV seriál)
(1952) - Last Train From Bombay
(1952) - Brave Warrior
(1951) - When the Redskins Rode
(1951) - China Corsair
(1951) - Hurricane Island
(1950) - On the Isle of Samoa
(1949) - Zamba
(1949) - The Mutineers
(1949) - Deputy Marshal
(1948) - The Prince of Thieves
(1947) - The Vigilantes Return
(1947) - The Michigan Kid
(1947) - Last of the Redmen
(1945) - Sudan
(1945) - Men in Her Diary
(1944) - San Diego I Love You
(1944) - Lady in the Dark
(1944) - The Invisible Man's Revenge
(1944) - Gypsy Wildcat
(1944) - Cobra Woman
(1944) - Ali Baba a 40 loupežníků
(1943) - White Savage
(1942) - The Tuttles of Tahiti
(1942) - Invisible Agent
(1942) - Eagle Squadron
(1942) - Arabské noci
(1941) - Picture People No. 4: Stars Day Off
(1941) - Aloma of the South Seas
(1940) - South of Pago Pago
(1940) - Sailor's Lady
(1940) - Kit Carson
(1937) - Uragán
(1937) - The Girl from Scotland Yard
(1936) - Vichry pustiny
(1936) - The Mysterious Avenger
(1936) - Mind Your Own Business
(1936) - The Lion Man
(1936) - The Amazing Exploits of the Clutching Hand
(1936) - The Amazing Exploits of the Clutching Hand
(1935) - Women Must Dress
(1935) - Charlie Chan in Shanghai
(1935) - Here's to Romance

Jon Hall - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Beach Girls and the Monster":
(*1925) Walker Edmiston



Tranzitní horoskop (1965)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
7°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
5°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
21°54’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
5°34’
Býk
16°14’
SaturnSaturn:
Blíženci
25°22’
Ryby
1°20’
UranUran:
Vodnář
13°06’
Panna
14°46’
NeptunNeptun:
Rak
28°05’
Štír
19°19’
PlutoPluto:
Rak
0°11’
Panna
16°16’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
26°02’
Blíženci
21°56’
Černá LunaLilith:
Býk
21°01’
Kozoroh
9°12’
CheirónCheirón:
Ryby
17°47’
Ryby
14°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
29°39’
4. IC:
Vodnář
3°53’
7. DSC:
Beran
29°39’
10. MC:
Lev
3°53’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »