byk

Josef Dvořák
(1979): Jitčiny prázdniny

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, komik
Josef Dvořák - Film: Jitčiny prázdniny
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Dvořák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Poslední zhasne
(2014) - Osmy
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Šance 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Tajemství Josefa Dvořáka
(2012) - Síň slávy televizní zábavy - Josef Dvořák
(2011) - Legendární historky
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Tak neváhej a hrej si!
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Deset zastavení s mistry zábavy
(2010) - Což takhle dát si Janžurku!
(2010) - 13. komnata Hany Talpové
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Slavné parodie
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2008) - Ve dvou se to lépe táhne
(2008) - Příběhy slavných: Zlomený vlastenec
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2007) - To byl ?
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Inspektor Fousek na stopě (TV seriál)
(2006) - Žito
(2006) - Silvestr za oponou
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čaroděj z nafukovacího stromu (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Večerníček má narozeniny
(2005) - Pošta pro tebe
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - Revizor
(2004) - Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2003) - Méďové II - Povídání pro Aničku (TV seriál)
(2003) - Malovaný děti
(2003) - Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Peklem s čertem
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Pohádka o Bohemce
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Babeta
(1999) - O vodníku Čepečkovi
(1999) - Kašpárkovy rolničky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Novoty
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Svatba
(1997) - Skopičinky a malůvky Mistra Libora Vojkůvky (TV seriál)
(1996) - O mrňavém obrovi
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Lucerna aneb Boj o lípu (divadelní záznam)
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Něco od Dvořáka...
(1993) - Činčin
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1992) - Černí baroni
(1991) - Ciao, Italia!
(1991) - Taneční hodiny pro starší a pokročilé (divadelní záznam)
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Zmatky kolem Katky
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1989) - Miss Československo
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - O princi, který měl smůlu
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1989) - Kleofášovy trampoty (TV seriál)
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1988) - Video a já
(1988) - Dárky
(1988) - Sedm sestřiček
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1987) - Jedeme dál
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Velká sýrová loupež
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Nevěra
(1986) - Můj obchod se psy
(1986) - Jak se mele babí hněv
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Videostop
(1985) - V hlavní roli režisér
(1985) - Pan Tau a kouzelné písničky
(1985) - Galasuperšou
(1985) - S Pydlou v zádech (divadelní záznam)
(1985) - Psí povídání (TV seriál)
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Marné cesty holubů
(1984) - Zpívánky
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Magazín Jů Hele: Cesta do srdce osmého trpaslíka
(1984) - Dva z jednoho města
(1984) - ABECEDA
(1984) - Slané pohádky (TV seriál)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Příběhy včelích medvídků (TV seriál)
(1984) - O princezně Solimánské
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Deus ex machina
(1984) - Bohyně krásy
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Velká kočičí pohádka
(1983) - Prkýnkové želvy
(1983) - O líném Honzovi
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Divoké sny Maxipsa Fíka (TV seriál)
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Ze staré drogerie
(1982) - Taneček přes dvě pekla
(1982) - Střepy nesou někdy štěstí
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Doktor z vejminku (TV seriál)
(1982) - Doktorská pohádka
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Malý televizní kabaret
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Jak Kačenka hledala tátu
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Studio Kamarád
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - O statečné princezně
(1980) - Dveře
(1980) - Bob a Bobek grandšou
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Ring volný
(1979) - Vítejte v Bethelu
(1979) - Jitčiny prázdniny
(1979) - Hastrmanská povídačka
(1979) - Dívka světových parametrů
(1979) - Budulínek Mandelinka
(1979) - Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV seriál)
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1979) - Abiturientský večírek
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Báječné ženy na létajících strojích
(1978) - Šaty po tetě
(1978) - Řemen
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Maxipes Fík filmuje
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Kačenka a Zlatovlásek
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Florijánkovo štěstí
(1977) - Byla jednou koťata (TV seriál)
(1976) - Traja chrobáci
(1976) - Parta hic
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Maxipes Fík (TV seriál)
(1976) - Fantastická neděle
(1975) - O kráse pohybu
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - O Nanynčiných koláčích
(1975) - Francouzské pohádky (TV seriál)
(1975) - Čertova nevěsta
(1974) - Enyky Benyky
(1974) - Muž z Londýna
(1974) - Má hlava je včelín (divadelní záznam)
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Hlavičkove rozprávky (TV seriál)
(1973) - Vydržte až do půlnoci
Spoluherci ve filmu "Jitčiny prázdniny":
(*1937) Jiří Kodet

(*1967) Dana Vávrová

(*1939) Jiří Hrzán

(*1925) Irena Kačírková

(*1928) Jiří Bruder



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
4°38’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
24°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
10°30’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
18°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°32’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
20°11’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Býk
28°19’
Panna
13°53’
UranUran:
Býk
28°53’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Panna
27°34’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Lev
3°28’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Panna
10°46’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Blíženci
16°05’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Lev
8°26’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »