stir

Josef Vinklář
(1987): Mořeplavec

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Podůlší
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
18.9.2007 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec
Josef Vinklář - Film: Mořeplavec
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Vinklář - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Věčná Slavia
(2012) - Tvoje slza, můj déšť: Přítomnost Arnošta Lustiga
(2008) - Bouše, Bendl, Cvach a další
(2008) - Rudý baron
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Hraběnky (TV seriál)
(2006) - Extra
(2006) - Příkopy (TV seriál)
(2006) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Náves (TV seriál)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Nemoci srdce
(2004) - Náměstíčko (TV seriál)
(2003) - Příběhy slavných: Osudové opojení Františka Vláčila
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2003) - Jári
(2003) - PF 77
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2003) - Lesní chodci
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Příběhy slavných: Dobře namíchaný Jiří Adamíra
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Film o filmu: Andělská tvář
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Hogo Fogo
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Polojasno
(1999) - O princezně z Rimini
(1999) - Isabela, vévodkyně Bourbonská
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Ex offo
(1998) - Dvě washingtonská ohlédnutí
(1998) - Cizinci v čase
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Miroslav Donutil ve Spirále
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - Polední žár
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Čas jeřabin
(1996) - Slavík
(1996) - Pasáž
(1996) - Na hraně
(1996) - Kouzelný měšec
(1996) - Dům poslední radosti
(1996) - Dědo, čaruj
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Z hříček o královnách: Vzpomínka na Hamleta (útržek norský)
(1995) - Sen o krásné panně
(1995) - Rok na vsi (divadelní záznam)
(1995) - Poutníci
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1995) - Jak chutná smrt
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Lidumil
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zámek v Čechách
(1993) - Kanárská spojka
(1993) - Kadeř královny Bereniké
(1993) - Hostina
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Pochodeň (TV seriál)
(1992) - Peklo
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Opouštět Petrohrad
(1991) - Něžné hry
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1989) - Mata Hari
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Motanice
(1987) - Mořeplavec
(1987) - Hele vole, člověk!
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Tísňové volání
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Čekání na stříbrné zvonky
(1984) - ABECEDA
(1984) - Štěstí
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1984) - Chytrá princezna
(1984) - Atomová katedrála
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Zelená je tráva
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Třeboňská pohádka
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Malý velký hokejista
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Doktor z vejminku (TV seriál)
(1982) - Dialog s doprovodem děl
(1982) - Anténa
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Velitel (TV seriál)
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Tajemství ďáblovy kapsy
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Otýliina záhada
(1981) - Mezičas
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Kamenný orchestr
(1981) - Hadí jed
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Cosmos (TV seriál)
(1980) - Soud pana Havleny
(1980) - Můj nezdolný lev
(1980) - Loupežnická pohádka
(1980) - Italské jaro
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Holubník
(1979) - Hledání
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Bratři Kipové
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Válka vypukne po přestávce (divadelní záznam)
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Stopař
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Rudý primátor
(1978) - Romance z Hlubočep
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Pod Jezevčí skálou
(1978) - Perly: Čarovný pavouk
(1978) - Perly (TV seriál)
(1978) - O princezně ve věži
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Zrcadlení
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Ikarův pád
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Dva na koni, jeden na oslu (divadelní záznam)
(1977) - Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou
(1976) - Ženitba
(1976) - Zn. Svobodný otec
(1976) - Poslední exil
(1976) - Petřička
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1976) - Kalifův prsten
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Raněný lučištník
(1975) - Nadívaní hlemýždi po gaskoňsku
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Muži jdou ve tmě
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Cirkus v cirkuse
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Svědkové obžaloby
(1974) - Rafan
(1974) - Pokoj v suterénu
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Královské usínání
(1974) - Eskulapův přístav
(1974) - Egyptologové
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Muž v osidlech
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Jakou barvu má láska
(1973) - Bratranec Pons
(1972) - Zajíc přes cestu
(1972) - Ukradená bitva
(1972) - Svatá noc
(1972) - Oáza
Spoluherci ve filmu "Mořeplavec":
(*1954) Jiří Střecha (režisér)

(*1943) Rudolf Krautschneider



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
17°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
19°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
5°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
8°56’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
20°30’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Kozoroh
8°10’
Střelec
15°26’
UranUran:
Beran
12°06’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Panna
5°33’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Rak
20°49’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°20’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Ryby
0°04’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Býk
16°23’
Blíženci
17°21’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »