lev

Josef Zora
(1938): Holka nebo kluk?

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Modřany u Prahy
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Josef Zora - Film: Holka nebo kluk?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1938, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1938 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Zora - Zvukařská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1961) - Námluvy
(1959) - Dům na Ořechovce
(1957) - Poslušně hlásím
(1956) - Robinsonka
(1955) - Psohlavci
(1955) - Nechte to na mně
(1953) - Tajemství krve
(1951) - Skupinové vlastnosti krevní
(1951) - Pohádka o stromech a větru
(1950) - Zocelení
(1950) - Past
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1949) - Pětistovka
(1944) - Jarní píseň
(1941) - Familienanschluß
(1941) - Brigita řádí
(1940) - Štěstí pro dva
(1940) - Dva týdny štěstí
(1939) - V pokušení
(1939) - Veselá bída
(1939) - Věra Lukášová
(1939) - U pokladny stál...
(1939) - Osmnáctiletá
(1939) - Humoreska
(1939) - Eva tropí hlouposti
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Svět kde se žebrá
(1938) - Svatební cesta
(1938) - Slečna matinka
(1938) - Panenka
(1938) - Pán a sluha
(1938) - Neporažená armáda
(1938) - Lucerna
(1938) - Krok do tmy
(1938) - Jarka a Věra
(1938) - Holka nebo kluk?
(1938) - Ducháček to zařídí
(1938) - Cech panen kutnohorských
(1938) - Bílá vrána
(1938) - Andula vyhrála
(1937) - Žena pod křížem
(1937) - Vyděrač
(1937) - Tři vejce do skla
(1937) - Panenství
(1937) - Mravnost nade vše
(1937) - Matčina zpověď
(1937) - Lidé na kře
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Jan Výrava
(1937) - Harmonika
(1937) - Falešná kočička
(1937) - Důvod k rozvodu (německá verze)
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Děvčátko z venkova
(1937) - Batalion
(1937) - Armádní dvojčata
(1937) - Advokátka Věra
(1936) - Vojnarka
(1936) - Velbloud uchem jehly
(1936) - Uličnice
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1936) - Švadlenka
(1936) - Srdce v soumraku
(1936) - Sextánka (německá verze)
(1936) - Sextánka
(1936) - Rozkošný příběh
(1936) - Komediantská princezna
(1936) - Děti velké lásky
(1935) - Výkřik do sibiřské noci
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Studentská máma
(1935) - První políbení
(1935) - Maryša
(1935) - Král ulice
(1935) - Jedna z milionu
(1934) - Z bláta do louže
(1934) - Za řádovými dveřmi
(1934) - Tři kroky od těla
(1934) - Tatranská romance
(1934) - Polská krev (německá verze)
(1934) - Polská krev
(1934) - Pokušení paní Antonie
(1934) - Pán na roztrhání
(1934) - Nezlobte dědečka
(1934) - Matka Kráčmerka
(1934) - Marijka nevěrnice
(1934) - Hudba srdcí
(1934) - Dokud máš maminku
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - S vyloučením veřejnosti
(1933) - Svítání
(1933) - Strýček z Ameriky
(1933) - Skřivánčí píseň
(1933) - Sedmá velmoc
(1933) - Řeka
(1933) - Revizor
(1933) - Perníková chaloupka
(1933) - Jsem děvče s čertem v těle
(1933) - Jindra, hraběnka Ostrovínová
(1933) - Dobrý tramp Bernášek
(1932) - Zlaté ptáče
(1932) - Zapadlí vlastenci
(1932) - Tisíc za jednu noc
(1932) - Šenkýřka „U divoké krásy“
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Sestra Angelika
(1932) - Před maturitou
(1932) - Právo na hřích
(1932) - Píseň o velké lásce
(1932) - Pepina Rejholcová
(1932) - Peníze nebo život
(1932) - Načeradec král kibiců
(1932) - Malostranští mušketýři
(1932) - Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
(1932) - Kantor Ideál
(1932) - Funebrák
(1932) - Extase
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Skalní ševci
(1931) - Obrácení Ferdyše Pištory
(1931) - Kariéra Pavla Čamrdy
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1930) - Lidé v bouři
Spoluherci ve filmu "Holka nebo kluk?":
(*1902) Václav Trégl

(*1910) Raoul Schránil

(*1885) Marie Blažková

(*1886) Růžena Šlemrová

(*1904) František Černý

(*1895) Theodor Pištěk

(*1909) Zdeněk Gina Hašler (střihač)

(*1890) Vladimír Slavínský (režisér)

(*1909) Antonín Zelenka (střihač)

(*1894) Bedřich Veverka

(*1910) Adina Mandlová

(*1901) Jindřich Láznička

(*1899) Ota Motyčka

(*1891) Ferenc Futurista

(*1895) Jan W. Speerger

(*1897) Eduard Šimáček

(*1899) Jan Roth (kameraman)

(*1901) Jaroslav Tryzna

(*1918) Fanča Foltová

(*1902) Vladimír Štros

(*1903) Václav Švec

(*1909) Josef Stelibský (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1938)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
24°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
5°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
8°40’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
27°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
29°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
29°39’
Vodnář
2°45’
SaturnSaturn:
Váhy
20°58’
Ryby
29°10’
UranUran:
Štír
11°36’
Býk
9°50’
NeptunNeptun:
Blíženci
15°31’
Panna
21°07’
PlutoPluto:
Blíženci
11°40’
Rak
29°23’
S.UzelS.Uzel:
Beran
3°04’
Střelec
4°11’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
25°50’
Střelec
20°33’
CheirónCheirón:
Panna
22°15’
Blíženci
27°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »