vahy

Joshua Logan
(1964): Ensign Pulver

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.10. 1908 - 10:00h
Místo:
Texarkana, Texas
Země:
Věk:
† 79 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
12.7.1988 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
režisér, herec
Joshua Logan - Film: Ensign Pulver
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1964, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1964 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Joshua Logan - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Joshua Logan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ensign Pulver":
(*1887) Boris Karloff

(*1937) Jack Nicholson

(*1920) Walter Matthau

(*1931) Larry Hagman

(*1935) Jerry Orbach

(*1909) Burl Ives

(*1875) Edmund Gwenn

(*1938) James Farentino

(*1910) Marguerite Churchill

(*1930) James Coco

(*1936) Millie Perkins

(*1934) Al Freeman Jr.

(*1908) George Duning (hudební skladatel)

(*1914) Kay Medford

(*1940) Robert Walker Jr.

(*1937) Tommy Sands

(*1903) Warren Hull



Tranzitní horoskop (1964)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
12°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
13°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
7°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
27°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
4°44’
Beran
10°46’
SaturnSaturn:
Beran
6°19’
Vodnář
20°28’
UranUran:
Kozoroh
13°00’
Panna
9°56’
NeptunNeptun:
Rak
17°03’
Štír
17°11’
PlutoPluto:
Blíženci
25°49’
Panna
14°09’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
29°43’
Rak
11°19’
Černá LunaLilith:
Panna
0°44’
Štír
28°37’
CheirónCheirón:
Vodnář
18°37’
Ryby
11°01’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
28°22’
4. IC:
Ryby
8°14’
7. DSC:
Býk
28°22’
10. MC:
Panna
8°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »