vahy

Joshua Logan
(1964): Ensign Pulver

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.10. 1908 - 10:00h
Místo:
Texarkana, Texas
Země:
Věk:
† 79 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
12.7.1988 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
režisér, herec
Joshua Logan - Film: Ensign Pulver
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1964, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1964 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Joshua Logan - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Joshua Logan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ensign Pulver":
(*1887) Boris Karloff

(*1937) Jack Nicholson

(*1920) Walter Matthau

(*1931) Larry Hagman

(*1935) Jerry Orbach

(*1909) Burl Ives

(*1875) Edmund Gwenn

(*1938) James Farentino

(*1910) Marguerite Churchill

(*1930) James Coco

(*1936) Millie Perkins

(*1934) Al Freeman Jr.

(*1908) George Duning (hudební skladatel)

(*1914) Kay Medford

(*1940) Robert Walker Jr.

(*1937) Tommy Sands

(*1903) Warren Hull



Tranzitní horoskop (1964)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
12°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
13°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
7°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
27°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
4°44’
Beran
10°46’
SaturnSaturn:
Beran
6°19’
Vodnář
20°28’
UranUran:
Kozoroh
13°00’
Panna
9°56’
NeptunNeptun:
Rak
17°03’
Štír
17°11’
PlutoPluto:
Blíženci
25°49’
Panna
14°09’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
29°43’
Rak
11°19’
Černá LunaLilith:
Panna
0°44’
Štír
28°37’
CheirónCheirón:
Vodnář
18°37’
Ryby
11°01’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
28°22’
4. IC:
Ryby
8°14’
7. DSC:
Býk
28°22’
10. MC:
Panna
8°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »