vahy

Joshua Logan
(1979): The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.10. 1908 - 10:00h
Místo:
Texarkana, Texas
Země:
Věk:
† 79 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
12.7.1988 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
režisér, herec
Joshua Logan - Film: The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Joshua Logan - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Joshua Logan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts":
(*1931) James Earl Jones

(*1936) Alan Alda

(*1905) Henry Fonda

(*1912) Gene Kelly

(*1920) Mickey Rooney

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1941) Michael Moriarty

(*1939) Jane Alexander

(*1916) Walter Cronkite

(*1925) Maureen Stapleton

(*1920) Peggy Lee

(*1941) Plácido Domingo

(*1923) Ann Miller

(*1939) Elizabeth Ashley

(*1894) Martha Graham

(*1917) Ella Fitzgerald

(*1904) Count Basie

(*1924) Jimmy Carter



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
12°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
13°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
7°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
27°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
4°44’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Beran
6°19’
Panna
13°53’
UranUran:
Kozoroh
13°00’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Rak
17°03’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Blíženci
25°49’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
29°43’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Panna
0°44’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Vodnář
18°37’
Býk
5°08’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
28°22’
4. IC:
Ryby
8°14’
7. DSC:
Býk
28°22’
10. MC:
Panna
8°14’

Dnes se narodili
Švédsko král Gustav V.
(*1858) král

Česká republika Jan Železný
(*1966) atlet - oštěpař

Spojené státy Geronimo
(*1829) apačský náčelník, šaman

Spojené státy Teal Swan
(*1984) jasnovidka

Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) herec, scénárista, rapper


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adina Mandlová
(*1910 - 1991) herečka

Spojené státy Nicholas Ray
(*1911 - 1979) herec

Rusko Elsa Triolet
(*1896 - 1970) francouzská spisovatelka

Německo Helmut Kohl
(*1930 - 2017) politik

Slovensko Alexandra Berková
(*1949 - 2008) scénáristka, publicistka, prozaička, pedagožka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »