ryby

Jozef Kroner
(1993): Naša Gizka, neviniatka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Staškov
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jozef Kroner - Film: Naša Gizka, neviniatka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jozef Kroner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(2007) - Mít štěstí na rendez - vous
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(1997) - Úsměvy
(1996) - Predvianočná návšteva v rodine Krónerovcov
(1996) - Smutný valčík
(1996) - ...ani smrt nebere
(1995) - Tajomstvo šťastia
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Vášnivý polibek
(1994) - Spoveď
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV seriál)
(1994) - Albert, Albert
(1993) - Naša Gizka, neviniatka
(1993) - Le frère trahi
(1992) - Film o filmu: Dědictví aneb Kurvahošigutntág
(1992) - Pavilón číslo 6
(1992) - O psíčkovi a mačičke
(1992) - Najdúch
(1992) - Dědictví aneb Kurvahošigutntág
(1992) - Cudzinci
(1992) - Árnyék a havon
(1991) - Trpký voz nádeje
(1990) - Ty, jenž jsi na nebesích
(1990) - Rýchlik
(1990) - Čo trápi Tomáša (TV seriál)
(1990) - Čertík Lucifuk (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Králíci nemají jména
(1988) - Vlakári
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Jubileum
(1988) - Dědek
(1987) - Trate života Jozefa Kronera
(1987) - Poslední rukopis
(1987) - Pokus o lietanie (divadelní záznam)
(1987) - Neďaleko do neba
(1985) - Vláčik do stanice víťazstvo
(1985) - Pred sviatkami
(1985) - Kamenný chodníček
(1984) - Ocinko
(1984) - Pokiaľ kozub nevyhasol
(1984) - Namiesto pamätí (TV seriál)
(1984) - Mariša (divadelní záznam)
(1983) - Učiteľka
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Růže a sníh
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Přeludy pouště
(1982) - Omladnutie
(1982) - Největší pecivál na světě
(1982) - Jiný pohled
(1982) - Die Jäger
(1982) - Čas se zastaví
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Nápadníci
(1981) - Kosenie jastrabej lúky
(1981) - Geľo Sebechlebský (divadelní záznam)
(1980) - O dětech a slovech
(1980) - Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
(1979) - Mišo
(1979) - John Gabriel Borkman (divadelní záznam)
(1979) - Dve frašky
(1979) - A téglafal mögött
(1978) - Viťúzi (divadelní záznam)
(1978) - O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi
(1978) - Nech žije deduško (TV seriál)
(1977) - Živá mŕtvola (divadelní záznam)
(1977) - Vládca Oidipus
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Vianočné oblátky
(1977) - Teketória
(1977) - O Ťuťmákovi a Herešte
(1977) - Konečná stanica
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - My sme malí muzikanti (TV seriál)
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Veľká poľovačka
(1975) - Profesor Poležajev
(1975) - Pomsta
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Nápady kocúra Strakoša (TV seriál)
(1975) - Fúkaj, Silák, Jeleniar
(1974) - Vymenená Beta
(1974) - Veža nádeje
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - Végül
(1974) - Túžba sobotňajšieho večera
(1974) - Škriatok
(1974) - Sťopka a Šidielko
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1974) - Siroty
(1974) - Oblaky - modriny
(1974) - Kronika
(1974) - Dobrodružstvá kapitána Kuka (TV seriál)
(1973) - Vymenená princezná
(1973) - Škoda lásky
(1973) - Rekord
(1973) - Putovanie do San Jaga
(1973) - Pozvánka na ľudové hlasovanie
(1973) - Pásli ovce valasi (TV seriál)
(1973) - Očovské pastorále
(1973) - Hviezdy na zemi
(1972) - Žiarlivosť
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Susedia
(1972) - Stávka o Leokádiu
(1972) - Proces
(1972) - Prečo Adam Chvojka vicerichtár spáva doma?
(1972) - Portrét
(1972) - Mumu
(1972) - Kým kohút nezaspieva
(1972) - Don Juan (divadelní záznam)
(1972) - Čln cez jazero
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Zloději
(1971) - Zázrak v Alžbetkove
(1971) - Konfigurácia
(1971) - Kocúrkovo
(1971) - Hodina modrých slonů
(1970) - Tři hříbečky (TV seriál)
(1970) - Strach z pekla (divadelní záznam)
(1970) - Rysavá jalovica
(1970) - Pán si neželal nič
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
(1969) - Zločin na uliciach
(1969) - Večný manžel
(1969) - Touha zvaná Anada
(1969) - Smutný Lord
(1969) - Molièr
(1969) - Chválenkári (TV seriál)
(1969) - Der Ewige Gatte
(1968) - Traja svedkovia
(1968) - Muž, který lže
(1968) - Mladá mníška
(1968) - Kto sa raz dotkne hviezd
(1968) - Koniec a začiatok
(1968) - Dobrodružstvá kuchárika Buchtičku (TV seriál)
(1968) - Dialóg 20-40-60
(1967) - Profily (TV seriál)
(1967) - Zhasnuté slnko
(1967) - Svätý experiment
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1966) - Živý bič
(1966) - Stretnutie
(1966) - Líšky dobrú noc
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Isté povinnosti
(1966) - Husári
(1966) - Hrnček
(1966) - Canarisova krvavá hviezda
(1965) - Stratený list
(1965) - Obchod na korze
(1965) - Noc v internáte
(1965) - Muž, ktorý vedel lietať
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Kubo
(1965) - Kde leží naša bieda
(1965) - Caligula
(1965) - Bol raz jeden chlapec
(1964) - Slnečný kúpeľ
(1964) - Charleyho teta
(1964) - Dundo a tí druhí
(1963) - Vzbura na ulici Sycamore
(1963) - Vráťte mi školné
(1963) - Profesor Poležajev
(1963) - Kar na konci roka
(1963) - Geľo Sebechlebský
(1963) - Dobrodružstvo s Vaterlandom
(1963) - Čas nevinných
(1963) - Čarovná noc
(1962) - Trasorítka
(1962) - Polnočná omša
(1962) - Polnoc bude o päť minút
(1962) - Pavilón 6
(1962) - Namiesto veršov o láske
(1962) - Najdúch
(1962) - Keď chýba trombón
(1962) - Jánošík I., II.
(1961) - Pokorené rieky
(1960) - Malá manekýnka
(1960) - Jerguš Lapin
(1959) - Náš školník
(1958) - Šťastie príde v nedeľu
(1958) - Statočný zlodej
(1957) - Zemianska česť
(1956) - Posledná bosorka
(1956) - Čert nespí
(1955) - Štvorylka
(1954) - Drevená dedina
(1953) - Pole neorané
(1951) - Akce B
(1949) - Katka
Spoluherci ve filmu "Naša Gizka, neviniatka":
(*1931) Igor Ciel (režisér)



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
29°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
20°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
27°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
12°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
8°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
19°28’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Štír
1°07’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Ryby
18°11’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Lev
17°59’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Rak
10°14’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Panna
0°48’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Býk
29°41’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Beran
19°15’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »