vahy

June Allyson
(1938): The Prisoner of Swing

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
June Allyson - Film: The Prisoner of Swing
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1938, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1938 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

June Allyson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2004) - That's Entertainment!: The Masters Behind the Musicals
(2001) - Tři staré grácie
(2001) - Girl, Three Guys, and a Gun
(1995) - Inside the Dream Factory
(1994) - To je zábava
(1994) - That's Entertainment! III Behind the Screen
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Kid with the Broken Halo
(1978) - Vega$
(1978) - Three on a Date
(1978) - Blackout
(1977) - An All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1977) - Curse of the Black Widow
(1973) - Letters from Three Lovers
(1972) - They Only Kill Their Masters
(1971) - See the Man Run
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - The Match Game
(1959) - The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
(1959) - A Stranger in My Arms
(1957) - My Man Godfrey
(1957) - Interlude
(1956) - You Can't Run Away from It
(1956) - The Opposite Sex
(1955) - The McConnell Story
(1955) - Strategic Air Command
(1955) - The Shrike
(1954) - Woman's World
(1954) - Příběh Glenna Millera
(1954) - Executive Suite
(1953) - Remains to Be Seen
(1953) - Battle Circus
(1952) - The Girl in White
(1951) - Too Young to Kiss
(1950) - Right Cross
(1950) - The Reformer and the Redhead
(1949) - The Stratton Story
(1949) - Little Women
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Words and Music
(1948) - The Three Musketeers
(1948) - The Bride Goes Wild
(1947) - High Barbaree
(1947) - Good News
(1946) - Two Sisters from Boston
(1946) - Till the Clouds Roll by
(1946) - The Secret Heart
(1945) - The Sailor Takes a Wife
(1945) - Her Highness and the Bellboy
(1944) - Twenty Years After
(1944) - Music for Millions
(1944) - Meet the People
(1944) - Dvě děvčátka a námořník
(1943) - Thousands Cheer
(1943) - Girl Crazy
(1943) - Best Foot Forward
(1940) - All Girl Revue
(1939) - Rollin' in Rhythm
(1938) - The Prisoner of Swing
(1938) - Sing for Sweetie
(1938) - Not Now
(1938) - The Knight Is Young
(1937) - Ups and Downs
(1937) - Swing for Sale
(1937) - Pixilated
(1937) - Dime a Dance
(1937) - Dates and Nuts


Tranzitní horoskop (1938)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
13°38’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
26°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
24°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
15°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
11°26’
Vodnář
2°45’
SaturnSaturn:
Lev
12°21’
Ryby
29°10’
UranUran:
Vodnář
20°00’
Býk
9°50’
NeptunNeptun:
Lev
6°47’
Panna
21°07’
PlutoPluto:
Rak
5°31’
Rak
29°23’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
5°34’
Střelec
4°11’
Černá LunaLilith:
Panna
7°08’
Střelec
20°33’
CheirónCheirón:
Ryby
26°54’
Blíženci
27°35’

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Itálie Beppe Fenoglio
(*1922 - 1963) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »