vahy

June Allyson
(1954): Příběh Glenna Millera

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
June Allyson - Film: Příběh Glenna Millera
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1954, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1954 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

June Allyson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2004) - That's Entertainment!: The Masters Behind the Musicals
(2001) - Tři staré grácie
(2001) - Girl, Three Guys, and a Gun
(1995) - Inside the Dream Factory
(1994) - To je zábava
(1994) - That's Entertainment! III Behind the Screen
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Kid with the Broken Halo
(1978) - Vega$
(1978) - Three on a Date
(1978) - Blackout
(1977) - An All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1977) - Curse of the Black Widow
(1973) - Letters from Three Lovers
(1972) - They Only Kill Their Masters
(1971) - See the Man Run
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - The Match Game
(1959) - The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
(1959) - A Stranger in My Arms
(1957) - My Man Godfrey
(1957) - Interlude
(1956) - You Can't Run Away from It
(1956) - The Opposite Sex
(1955) - The McConnell Story
(1955) - Strategic Air Command
(1955) - The Shrike
(1954) - Woman's World
(1954) - Příběh Glenna Millera
(1954) - Executive Suite
(1953) - Remains to Be Seen
(1953) - Battle Circus
(1952) - The Girl in White
(1951) - Too Young to Kiss
(1950) - Right Cross
(1950) - The Reformer and the Redhead
(1949) - The Stratton Story
(1949) - Little Women
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Words and Music
(1948) - The Three Musketeers
(1948) - The Bride Goes Wild
(1947) - High Barbaree
(1947) - Good News
(1946) - Two Sisters from Boston
(1946) - Till the Clouds Roll by
(1946) - The Secret Heart
(1945) - The Sailor Takes a Wife
(1945) - Her Highness and the Bellboy
(1944) - Twenty Years After
(1944) - Music for Millions
(1944) - Meet the People
(1944) - Dvě děvčátka a námořník
(1943) - Thousands Cheer
(1943) - Girl Crazy
(1943) - Best Foot Forward
(1940) - All Girl Revue
(1939) - Rollin' in Rhythm
(1938) - The Prisoner of Swing
(1938) - Sing for Sweetie
(1938) - Not Now
(1938) - The Knight Is Young
(1937) - Ups and Downs
(1937) - Swing for Sale
(1937) - Pixilated
(1937) - Dime a Dance
(1937) - Dates and Nuts
Spoluherci ve filmu "Příběh Glenna Millera":
(*1908) James Stewart

(*1906) Anthony Mann (režisér)

(*1915) Harry Morgan

(*1917) Charles Drake

(*1900) Barton MacLane

(*1901) Louis Armstrong

(*1928) Marion Ross

(*1924) Henry Mancini (hudební skladatel)

(*1884) Sig Ruman

(*1901) George Tobias

(*1913) Frances Langford

(*1905) Carleton Young

(*1901) William H. Daniels (kameraman)

(*1907) Damian O'Flynn

(*1931) Ruth Hampton

(*1907) Oscar Brodney (scénárista)



Tranzitní horoskop (1954)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
13°38’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
26°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
24°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
15°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
11°26’
Blíženci
18°57’
SaturnSaturn:
Lev
12°21’
Štír
7°31’
UranUran:
Vodnář
20°00’
Rak
21°30’
NeptunNeptun:
Lev
6°47’
Váhy
25°52’
PlutoPluto:
Rak
5°31’
Lev
24°43’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
5°34’
Kozoroh
24°43’
Černá LunaLilith:
Panna
7°08’
Váhy
11°36’
CheirónCheirón:
Ryby
26°54’
Kozoroh
21°02’

Dnes se narodili
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stanislav Neumann
(*1902 - 1975) herec, syn S. K. Neumanna

Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) prozaik, estetik, sémiolog a literární vědec

Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architekt, malíř, umělec, vizionář, samorost

Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scénárista

Norsko Knut Hamsun
(*1859 - 1952) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Lev Lvu
ukázat kalendář »