vahy

June Allyson
(1989): America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
June Allyson - Film: America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

June Allyson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2004) - That's Entertainment!: The Masters Behind the Musicals
(2001) - Tři staré grácie
(2001) - Girl, Three Guys, and a Gun
(1995) - Inside the Dream Factory
(1994) - To je zábava
(1994) - That's Entertainment! III Behind the Screen
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Kid with the Broken Halo
(1978) - Vega$
(1978) - Three on a Date
(1978) - Blackout
(1977) - An All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1977) - Curse of the Black Widow
(1973) - Letters from Three Lovers
(1972) - They Only Kill Their Masters
(1971) - See the Man Run
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - The Match Game
(1959) - The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
(1959) - A Stranger in My Arms
(1957) - My Man Godfrey
(1957) - Interlude
(1956) - You Can't Run Away from It
(1956) - The Opposite Sex
(1955) - The McConnell Story
(1955) - Strategic Air Command
(1955) - The Shrike
(1954) - Woman's World
(1954) - Příběh Glenna Millera
(1954) - Executive Suite
(1953) - Remains to Be Seen
(1953) - Battle Circus
(1952) - The Girl in White
(1951) - Too Young to Kiss
(1950) - Right Cross
(1950) - The Reformer and the Redhead
(1949) - The Stratton Story
(1949) - Little Women
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Words and Music
(1948) - The Three Musketeers
(1948) - The Bride Goes Wild
(1947) - High Barbaree
(1947) - Good News
(1946) - Two Sisters from Boston
(1946) - Till the Clouds Roll by
(1946) - The Secret Heart
(1945) - The Sailor Takes a Wife
(1945) - Her Highness and the Bellboy
(1944) - Twenty Years After
(1944) - Music for Millions
(1944) - Meet the People
(1944) - Dvě děvčátka a námořník
(1943) - Thousands Cheer
(1943) - Girl Crazy
(1943) - Best Foot Forward
(1940) - All Girl Revue
(1939) - Rollin' in Rhythm
(1938) - The Prisoner of Swing
(1938) - Sing for Sweetie
(1938) - Not Now
(1938) - The Knight Is Young
(1937) - Ups and Downs
(1937) - Swing for Sale
(1937) - Pixilated
(1937) - Dime a Dance
(1937) - Dates and Nuts
Spoluherci ve filmu "America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor":
(*1929) Vera Miles

(*1941) Beau Bridges

(*1921) Charles Bronson

(*1935) Dudley Moore

(*1925) Angela Lansbury

(*1903) Bob Hope

(*1920) Mickey Rooney

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1928) Roddy McDowall

(*1937) Margaret O'Brien

(*1919) Robert Stack

(*1933) Carol Burnett

(*1950) Stevie Wonder

(*1922) Cyd Charisse

(*1923) Ann Miller

(*1928) Burt Bacharach

(*1938) Kenny Rogers

(*1913) Gerald Ford



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
13°38’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
26°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
24°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
15°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
11°26’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Lev
12°21’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Vodnář
20°00’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Lev
6°47’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Rak
5°31’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
5°34’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Panna
7°08’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Ryby
26°54’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Malcolm X
(*1925 - 1965) herec

Nizozemsko Baruch Spinoza
(*1632 - 1677) filosof židovského původu, spisovatel

Spojené státy Robin Moore
(*1925 - 2008) scénárista, spisovatel

Rusko Michail Alexandrovič Šolochov
(*1905 - 1984) spisovatel

Kanada Frederick Banting
(*1891 - 1941) kanadský lékař, objevitel inzulinu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »