vahy

June Allyson
(2007): 79. Annual Academy Awards

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
June Allyson - Film: 79. Annual Academy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

June Allyson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2004) - That's Entertainment!: The Masters Behind the Musicals
(2001) - Tři staré grácie
(2001) - Girl, Three Guys, and a Gun
(1995) - Inside the Dream Factory
(1994) - To je zábava
(1994) - That's Entertainment! III Behind the Screen
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Kid with the Broken Halo
(1978) - Vega$
(1978) - Three on a Date
(1978) - Blackout
(1977) - An All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1977) - Curse of the Black Widow
(1973) - Letters from Three Lovers
(1972) - They Only Kill Their Masters
(1971) - See the Man Run
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - The Match Game
(1959) - The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
(1959) - A Stranger in My Arms
(1957) - My Man Godfrey
(1957) - Interlude
(1956) - You Can't Run Away from It
(1956) - The Opposite Sex
(1955) - The McConnell Story
(1955) - Strategic Air Command
(1955) - The Shrike
(1954) - Woman's World
(1954) - Příběh Glenna Millera
(1954) - Executive Suite
(1953) - Remains to Be Seen
(1953) - Battle Circus
(1952) - The Girl in White
(1951) - Too Young to Kiss
(1950) - Right Cross
(1950) - The Reformer and the Redhead
(1949) - The Stratton Story
(1949) - Little Women
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Words and Music
(1948) - The Three Musketeers
(1948) - The Bride Goes Wild
(1947) - High Barbaree
(1947) - Good News
(1946) - Two Sisters from Boston
(1946) - Till the Clouds Roll by
(1946) - The Secret Heart
(1945) - The Sailor Takes a Wife
(1945) - Her Highness and the Bellboy
(1944) - Twenty Years After
(1944) - Music for Millions
(1944) - Meet the People
(1944) - Dvě děvčátka a námořník
(1943) - Thousands Cheer
(1943) - Girl Crazy
(1943) - Best Foot Forward
(1940) - All Girl Revue
(1939) - Rollin' in Rhythm
(1938) - The Prisoner of Swing
(1938) - Sing for Sweetie
(1938) - Not Now
(1938) - The Knight Is Young
(1937) - Ups and Downs
(1937) - Swing for Sale
(1937) - Pixilated
(1937) - Dime a Dance
(1937) - Dates and Nuts
Spoluherci ve filmu "79. Annual Academy Awards":
(*1961) Eddie Murphy

(*1967) Nicole Kidman

(*1974) Penélope Cruz

(*1934) Judi Dench

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1930) Clint Eastwood

(*1969) Cate Blanchett

(*1968) Hugh Jackman

(*1962) Tom Cruise

(*1972) Ben Affleck

(*1954) John Travolta

(*1972) Cameron Diaz

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1975) Kate Winslet

(*1937) Jack Nicholson

(*1946) Diane Keaton

(*1968) Naomi Watts

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1962) Jodie Foster

(*1961) Forest Whitaker

(*1956) Tom Hanks

(*1943) Catherine Deneuve

(*1969) Jennifer Lopez

(*1945) Helen Mirren

(*1949) Meryl Streep

(*1976) Reese Witherspoon

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1932) Peter O'Toole

(*1965) John C. Reilly

(*1971) Mark Wahlberg

(*1975) Tobey Maguire

(*1982) Kirsten Dunst

(*1970) Rachel Weisz

(*1977) Maggie Gyllenhaal

(*1969) Jack Black

(*1982) Anne Hathaway

(*1982) Jessica Biel

(*1968) Daniel Craig

(*1941) Stephen Frears

(*1944) George Lucas

(*1964) Guillermo del Toro

(*1967) Philip Seymour Hoffman

(*1980) Ryan Gosling

(*1970) Queen Latifah

(*1978) Gael García Bernal

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1934) Alan Arkin

(*1980) Jake Gyllenhaal

(*1948) Errol Morris (režisér)

(*1981) Beyoncé Knowles

(*1964) Clive Owen

(*1967) Will Ferrell

(*1996) Abigail Breslin

(*1980) Eva Green

(*1976) Keith Robinson

(*1983) Emily Blunt

(*1948) Al Gore

(*1962) Steve Carell

(*1954) Jerry Seinfeld

(*1973) Florian Henckel von Donnersmarck

(*1981) Jennifer Hudson

(*1956) Adriana Barraza

(*1998) Jaden Smith

(*1972) Anika Noni Rose

(*1961) Jackie Earle Haley

(*1940) Don LaFontaine

(*1981) Deanna Webb

(*1955) Thomas Newman

(*1951) Gustavo Santaolalla

(*1948) Bruce Vilanch (scénárista)



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
13°38’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
26°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
24°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
15°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
11°26’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Lev
12°21’
Lev
24°26’
UranUran:
Vodnář
20°00’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Lev
6°47’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Rak
5°31’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
5°34’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Panna
7°08’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Ryby
26°54’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »