ryby

Juno Mak
(2007): Por see yee

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
34 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Juno Mak - Film: Por see yee
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Juno Mak - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Juno Mak - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Juno Mak - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Por see yee":
(*1974) Eason Chan

(*1980) Edison Chen

(*1981) Gillian Chung

(*1973) Ho-Cheung Pang (režisér)

(*1973) Ho-Cheung Pang (producent)

(*1973) Ho-Cheung Pang (scénárista)

(*1981) Shawn Yue

(*1969) Patrick Tam

(*1972) Chapman To

(*1989) Angela Baby



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
13°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
7°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
4°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
26°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
10°17’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Štír
15°56’
Lev
24°26’
UranUran:
Střelec
13°33’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°21’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Štír
1°37’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°25’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°53’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Býk
28°43’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »