ryby

Juno Mak
(2007): Por see yee

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
34 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Juno Mak - Film: Por see yee
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Juno Mak - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Juno Mak - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Juno Mak - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Por see yee":
(*1974) Eason Chan

(*1980) Edison Chen

(*1981) Gillian Chung

(*1973) Ho-Cheung Pang (režisér)

(*1973) Ho-Cheung Pang (producent)

(*1973) Ho-Cheung Pang (scénárista)

(*1981) Shawn Yue

(*1969) Patrick Tam

(*1972) Chapman To

(*1989) Angela Baby



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
13°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
7°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
4°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
26°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
10°17’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Štír
15°56’
Lev
24°26’
UranUran:
Střelec
13°33’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°21’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Štír
1°37’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°25’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°53’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Býk
28°43’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »