ryby

Juno Mak
(2007): Por see yee

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
35 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Juno Mak - Film: Por see yee
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Juno Mak - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Juno Mak - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Juno Mak - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Por see yee":
(*1974) Eason Chan

(*1980) Edison Chen

(*1981) Gillian Chung

(*1973) Ho-Cheung Pang (režisér)

(*1973) Ho-Cheung Pang (producent)

(*1973) Ho-Cheung Pang (scénárista)

(*1981) Shawn Yue

(*1969) Patrick Tam

(*1972) Chapman To

(*1989) Angela Baby



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
13°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
7°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
4°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
26°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
10°17’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Štír
15°56’
Lev
24°26’
UranUran:
Střelec
13°33’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°21’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Štír
1°37’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°25’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°53’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Býk
28°43’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Švédsko král Gustav V.
(*1858) král

Česká republika Jan Železný
(*1966) atlet - oštěpař

Spojené státy Geronimo
(*1829) apačský náčelník, šaman

Spojené státy Teal Swan
(*1984) jasnovidka

Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) herec, scénárista, rapper


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adina Mandlová
(*1910 - 1991) herečka

Spojené státy Nicholas Ray
(*1911 - 1979) herec

Rusko Elsa Triolet
(*1896 - 1970) francouzská spisovatelka

Německo Helmut Kohl
(*1930 - 2017) politik

Slovensko Alexandra Berková
(*1949 - 2008) scénáristka, publicistka, prozaička, pedagožka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »