ryby

Juno Mak
(2007): Por see yee

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
34 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Juno Mak - Film: Por see yee
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Juno Mak - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Juno Mak - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Juno Mak - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Por see yee":
(*1974) Eason Chan

(*1980) Edison Chen

(*1981) Gillian Chung

(*1973) Ho-Cheung Pang (režisér)

(*1973) Ho-Cheung Pang (producent)

(*1973) Ho-Cheung Pang (scénárista)

(*1981) Shawn Yue

(*1969) Patrick Tam

(*1972) Chapman To

(*1989) Angela Baby



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
13°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
7°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
4°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
26°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
10°17’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Štír
15°56’
Lev
24°26’
UranUran:
Střelec
13°33’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°21’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Štír
1°37’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°25’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°53’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Býk
28°43’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »