strelec

Karel Svoboda
(1975): Romance za korunu

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: Romance za korunu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Romance za korunu":
(*1938) Vladimír Hrabánek

(*1938) Petr Nárožný

(*1939) Karel Gott

(*1960) Renata Mašková

(*1919) Ludmila Roubíková

(*1958) Miroslava Šafránková

(*1939) Naďa Urbánková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1935) Karel Augusta

(*1935) Radim Vašinka

(*1927) Zbyněk Brynych (režisér)

(*1943) František Ringo Čech

(*1916) František Hanus

(*1957) Erik Pardus

(*1912) František Milič (producent)

(*1919) František Miroslav Doubrava

(*1943) Petr Skarke

(*1932) Zdeněk Borovec

(*1921) Rudolf Cortés

(*1939) Bedřich Šetena

(*1945) Ladislav Štaidl

(*1960) Roman Hájek

(*1943) Jarmila Gerlová

(*1939) Jiří Zobač

(*1950) Alice Hašová

(*1946) Valerie Chmelová

(*1944) Vlasta Kahovcová

(*1937) Emil Sirotek (kameraman)

(*1943) Felix Slováček

(*1942) Oskar Gottlieb

(*1939) Jindřich Goetz (scénograf)

(*1951) Jiří Schelinger

(*1940) Jiří Brabec

(*1942) Věra Vlková



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Rak
15°50’
UranUran:
Býk
14°19’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »