strelec

Karel Svoboda
(1976): Bouřlivé víno

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: Bouřlivé víno
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Bouřlivé víno":
(*1907) František Filipovský

(*1923) Jiří Lír

(*1925) Jan Skopeček

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1941) Iva Janžurová

(*1918) Marie Motlová

(*1933) Míla Myslíková

(*1901) Marie Brožová

(*1924) Slávka Budínová

(*1907) Eva Svobodová

(*1935) Libuše Švormová

(*1920) Věra Tichánková

(*1949) Eva Hudečková

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1942) Gabriela Wilhelmová

(*1923) Čestmír Řanda st.

(*1953) Jan Kraus

(*1935) Karel Augusta

(*1939) Jiří Hrzán

(*1929) Vladimír Menšík

(*1914) Josef Hlinomaz

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1947) Jan Řeřicha

(*1925) Otto Šimánek

(*1926) Svatopluk Skládal

(*1921) Oldřich Velen

(*1920) Zdeněk Dítě

(*1920) Zdeněk Kryzánek

(*1923) Zdeněk Kutil

(*1905) Vladimír Hlavatý

(*1921) Jindřich Narenta

(*1941) Oldřich Vlach

(*1923) Jaroslav Moučka

(*1936) Václav Sloup

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1932) Ladislav Trojan

(*1930) Václav Vorlíček (režisér)

(*1930) Václav Vorlíček (scénárista)

(*1926) Jiří Vala

(*1926) Miloš Macourek (scénárista)

(*1924) Vladimír Krška

(*1932) Viktor Maurer

(*1906) Josef Beyvl

(*1931) Adolf Filip

(*1943) František Ringo Čech

(*1917) Pavla Maršálková

(*1925) Bohuslav Čáp

(*1912) Oldřich Vykypěl

(*1921) Jiřina Bílá

(*1924) Karel Koloušek

(*1923) Zora Jiráková

(*1923) Eva Trunečková

(*1923) Miloslav Homola

(*1907) Ladislav Gzela

(*1919) František Miroslav Doubrava

(*1928) Jiří Valenta

(*1929) Pavel Robin

(*1922) Vladimír Navrátil

(*1932) Jiří Cimický

(*1926) Ladislav Krečmer

(*1946) Zdena Burdová

(*1907) Josef Střecha

(*1922) Eduard Pavlíček

(*1932) Theodor Pištěk ml.

(*1966) Boleslav Skalski

(*1926) Jiří Letenský

(*1940) Edita Dindělová

(*1952) Lucie Žulová

(*1919) Josef Illík (kameraman)

(*1949) Žofie Veselá Kanyzová

(*1952) Tomáš Mann

(*1937) Emil Sirotek

(*1926) Zdeněk Blažek

(*1967) Gabriela Hyrmanová



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Lev
1°01’
UranUran:
Býk
14°19’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Beran
23°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník

Itálie Fabio Casartelli
(*1970 - 1995) italský profesionální silniční cyklista

Belgie André Castelot
(*1911 - 2004) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »