strelec

Karel Svoboda
(1983): Návštěvníci (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: Návštěvníci (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Návštěvníci (TV seriál)":
(*1938) Vladimír Hrabánek

(*1925) Jan Skopeček

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1937) Eugen Jegorov

(*1937) Jiří Kodet

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1936) Helena Růžičková

(*1950) Jiří Lábus

(*1952) Jan Hartl

(*1947) Stanislava Bartošová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1943) Jana Břežková

(*1958) Zora Jandová

(*1919) Věra Kalendová

(*1949) Laďka Kozderková

(*1950) Jitka Molavcová

(*1956) Dáda Patrasová

(*1971) Klára Pollertová-Trojanová

(*1945) Alena Procházková

(*1926) Zdenka Procházková

(*1947) Jana Švandová

(*1960) Ilona Svobodová

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1946) Jitka Zelenohorská

(*1942) Josef Dvořák

(*1944) Jiří Datel Novotný

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1939) Miroslav Moravec

(*1961) Jan Čenský

(*1934) Vladimír Brabec

(*1938) Jiří Krampol

(*1929) Vladimír Menšík

(*1937) Jan Přeučil

(*1923) Zdeněk Martínek

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1925) Otto Šimánek

(*1921) Oldřich Velen

(*1954) Daniel Dítě

(*1908) Zdeněk Hodr

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1929) Václav Štekl

(*1930) Jaroslav Tomsa

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1940) Josef Šebek

(*1924) Josef Bláha

(*1925) Jindřich Polák (režisér)

(*1925) Jindřich Polák (scénárista)

(*1952) Vladimír Kratina

(*1921) Jaroslav Mareš

(*1928) Jiří Císler

(*1956) Martin Stropnický

(*1972) Lukáš Bech

(*1924) Karel Koloušek

(*1930) Luďa Marešová

(*1932) Milan Klásek

(*1921) Lída Plachá

(*1941) Marie Málková

(*1924) Karel Hovorka st.

(*1947) Zuzana Burianová

(*1953) Anna Wetlinská

(*1931) Vladimír Pospíšil

(*1907) Josef Střecha

(*1949) Petr Svárovský

(*1942) Jiří Havel

(*1924) Jaroslav Rozsíval

(*1932) Theodor Pištěk ml.

(*1960) Roman Hájek

(*1920) Mnislav Hofmann

(*1951) Milan Svoboda

(*1948) Elena Strupková

(*1936) Jiří Žák

(*1932) Jitka Nováková

(*1925) Jaromír Kučera

(*1924) Miloslav Hůrka (zvukař)

(*1949) Ludmila Zábršová-Molínová

(*1941) Ludmila Slancová

(*1920) Zdeněk Stehlík (střihač)

(*1928) Ota Hofman (scénárista)

(*1940) Jiří Macháně (kameraman)



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Štír
2°56’
UranUran:
Býk
14°19’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »