strelec

Karel Svoboda
(1988): Druhý dech (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: Druhý dech (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Druhý dech (TV seriál)":
(*1939) Josef Abrhám

(*1925) Jan Skopeček

(*1920) Jiří Sovák

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1937) Eugen Jegorov

(*1923) František Řehák

(*1940) Petr Čepek

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1949) Martin Hron

(*1954) Roman Skamene

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1962) Karel Roden

(*1969) Alice Chrtková

(*1938) Jana Hlaváčová

(*1922) Stella Zázvorková

(*1948) Pavel Nový

(*1955) Jaroslava Kretschmerová

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1944) Jana Altmannová

(*1959) Jitka Asterová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1925) Lena Birková

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1946) Hana Brejchová

(*1963) Ivana Chýlková

(*1942) Bohumila Dolejšová

(*1929) Květa Fialová

(*1952) Hana Gregorová

(*1926) Věra Koktová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1929) Alena Kreuzmannová

(*1933) Marcela Martínková

(*1919) Ludmila Roubíková

(*1960) Ilona Svobodová

(*1944) Jana Synková

(*1920) Věra Tichánková

(*1944) Jiří Datel Novotný

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1961) Jan Čenský

(*1962) Vladimír Javorský

(*1966) Jiří Langmajer

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1945) Miroslav Středa

(*1937) Jan Přeučil

(*1943) Karel Bělohradský

(*1965) Petr Vacek

(*1922) Václav Kotva

(*1936) František Husák

(*1922) Jiří Pleskot

(*1921) Oldřich Velen

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1941) Oldřich Vlach

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1926) Vladimír Kostovič

(*1960) Marek Vašut

(*1924) Josef Bláha

(*1938) Hynek Bočan (režisér)

(*1942) Vlastimil Venclík

(*1973) Jiří Strach

(*1952) Vladimír Kratina

(*1968) Radek Žák

(*1966) Jan Potměšil

(*1979) Jakub Zdeněk

(*1920) Robert Vrchota

(*1962) Ivan Jiřík

(*1940) Jan Hraběta

(*1926) Bohumil Švarc st.

(*1962) Radoslava Stupková-Boháčová

(*1924) Mirko Musil

(*1931) Adolf Filip

(*1967) Jiří Dvořák

(*1934) Klára Dubovicová

(*1917) Pavla Maršálková

(*1942) Hana Packertová

(*1928) Miloslav Štibich

(*1933) Dalimil Klapka

(*1925) Bohuslav Čáp

(*1916) Karel Houska

(*1919) Jaroslav Vozáb

(*1936) Eva Řepíková

(*1930) Luďa Marešová

(*1945) Miloš Vávra

(*1924) Věra Kubánková

(*1941) Petr Pelzer

(*1962) Gustav Bubník

(*1965) Martina Menšíková

(*1939) Ladislav Goral

(*1985) Agáta Hanychová-Prachařová

(*1919) Lída Borovcová-Marečková

(*1943) Petr Oliva

(*1927) Nina Jiránková

(*1941) Miroslav Nohýnek

(*1925) Roman Hemala

(*1931) Vladimír Pospíšil

(*1944) Jiří Klem

(*1940) Vítězslav Jirsák

(*1949) Jiří Kvasnička



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Střelec
25°31’
UranUran:
Býk
14°19’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Blíženci
25°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »