strelec

Karel Svoboda
(1989): Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1925) Jan Skopeček

(*1932) Leoš Suchařípa

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1937) Eugen Jegorov

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1940) Petr Čepek

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1934) Josef Somr

(*1942) Michal Dočolomanský

(*1949) Andrej Hryc

(*1962) Lukáš Vaculík

(*1937) Jiří Kodet

(*1962) Milan Šimáček

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1963) David Matásek

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1922) Josef Větrovec

(*1949) Pavel Zedníček

(*1930) Blažena Holišová

(*1944) Věra Vlčková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1946) Jiří Ornest

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1952) Jan Hartl

(*1948) Pavel Nový

(*1952) Jitka Smutná

(*1943) Václav Postránecký

(*1947) Jana Šulcová

(*1916) Bohumil Vávra

(*1925) Jaroslava Adamová

(*1941) Jana Andresíková

(*1912) Vlasta Fabianová

(*1939) Zuzana Fišárková

(*1908) Nelly Gaierová

(*1938) Věra Galatíková

(*1952) Zuzana Geislerová

(*1941) Libuše Geprtová

(*1942) Jana Gýrová

(*1917) Valerie Kaplanová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1972) Sabina Laurinová

(*1969) Barbora Lukešová

(*1945) Hana Maciuchová

(*1933) Marcela Martínková

(*1948) Jana Preissová

(*1957) Miluše Šplechtová

(*1955) Simona Stašová

(*1945) Evelyna Steimarová

(*1973) Zuzana Stivínová ml.

(*1947) Jana Švandová

(*1935) Libuše Švormová

(*1945) Dana Syslová

(*1933) Valentina Thielová

(*1942) Gabriela Wilhelmová

(*1967) Regina Zahradníková-Řandová

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1959) Zlata Adamovská

(*1954) Jana Riháková-Dolanská

(*1942) Jiřina Jelenská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1964) Ivan Trojan

(*1930) Petr Haničinec

(*1947) Viktor Preiss

(*1959) Čestmír Řanda ml.

(*1959) Miroslav Táborský

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1968) Michal Dlouhý

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1930) Josef Vinklář

(*1938) Petr Kostka

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1952) Ivan Gübel

(*1940) Václav Mareš

(*1939) Miroslav Moravec

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1920) Gustav Opočenský

(*1961) Jan Čenský

(*1944) Pavol Mikulík

(*1939) Bronislav Poloczek

(*1962) Vladimír Javorský

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1951) Boris Rösner

(*1939) Alois Švehlík

(*1966) Jiří Langmajer

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1934) Vladimír Brabec

(*1936) Jan Schmid

(*1950) Pavel Trávníček

(*1952) Ľubomír Paulovič

(*1933) Luděk Munzar



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Býk
14°19’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »