beran

Karel Vágner
(1981): Šest ran do klobouku

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, skladatel
Karel Vágner - Film: Šest ran do klobouku
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Vágner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Vágner Family
(2015) - Skrytý potenciál
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Muzikantské legendy Karla Vágnera
(2015) - Tajemství Stanislava Hložka
(2015) - Standa Hložek 60 (koncert)
(2014) - Slunce, seno, 30 LET !
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Galashow 60
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Vtip za stovku!
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Bubo bubo
(2011) - 13. komnata Jakuba Vágnera
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Tajemství dětí slavných rodičů
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Příběhy slavných-Nakloněná rovina Karla Hály (TV seriál)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - 13. komnata Petra Rezka
(2008) - 13. komnata Karla Vágnera
(2008) - Žízeň po životě
(2007) - Cestou necestou s Miroslavem Donutilem
(2006) - 13. komnata Hany Zagorové
(2005) - ČT Live - Greenhorns (koncert)
(2005) - Náves (TV seriál)
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2003) - Slunce, seno, Helena
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2001) - To byl Jiří Sovák
(2000) - P.F.
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Vánoční koncert Hany Zagorové (koncert)
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1994) - Koncert pro betlém
(1994) - Caruso Show
(1993) - Když nemůžu spát
(1992) - Kufr
(1987) - Jedeme dál
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1981) - Šest ran do klobouku
(1981) - Dluhy Hany Zagorové
(1980) - Trhák
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1978) - Prázdniny
(1973) - Poslyšte příběh, který se vám stal
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
Spoluherci ve filmu "Šest ran do klobouku":
(*1922) Stella Zázvorková

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1946) Hana Zagorová

(*1922) Karel Effa

(*1955) Jan Hrušínský



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
1°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
3°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
7°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
17°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
8°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
14°34’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Býk
24°35’
Váhy
9°31’
UranUran:
Býk
27°16’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Panna
28°26’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Lev
3°35’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°34’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Blíženci
12°17’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Lev
8°28’
Býk
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »