blizenci

Karl Fager
(1929): Korkein voitto

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Karl Fager - Film: Korkein voitto
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1929, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1929 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karl Fager - Scénografická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1969) - Se oli vuonna 1923 ... Kun isällä on hammassärky
(1962) - Pikku Suorasuu
(1958) - Už nikdy nebude zítra
(1958) - Sven Tuuva
(1957) - 1918
(1957) - Risti ja liekki
(1956) - Juha
(1955) - Kaunis Kaarina
(1954) - Opri
(1954) - Niskavuoren Aarne
(1952) - Niskavuoren Heta
(1952) - Kuollut mies kummittelee
(1951) - Pitkäjärveläiset
(1950) - Tanssi yli hautojen
(1950) - Katarina kaunis leski
(1949) - Prinsessa Ruusunen
(1949) - Pikku pelimannista viulun kuninkaaksi
(1949) - Katupeilin takana
(1948) - Onnen-Pekka
(1948) - Laulava sydän
(1948) - Laitakaupungin laulu
(1947) - Suopursu kukkii
(1947) - Naiskohtaloita
(1947) - Kuudes käsky
(1947) - Kultamitalivaimo
(1947) - Hedelmätön puu
(1947) - Harald Handfaste
(1946) - Kultainen kynttilänjalka
(1946) - Kirkastuva sävel
(1945) - Suomisen Olli yllättää
(1945) - Ristikon varjossa
(1945) - Matkalla seikkailuun
(1945) - Anna Liisa
(1944) - Vaivaisukon morsian
(1944) - Sylvi
(1944) - Suomisen Olli rakastuu
(1943) - Yrjänän emännän synti
(1943) - Tyttö astuu elämään
(1943) - Suomisen taiteilijat
(1942) - Suomisen Ollin tempaus
(1942) - Rantasuon raatajat
(1942) - Oi, aika vanha, kultainen...!
(1941) - Perheen musta lammas
(1940) - Yövartija vain...
(1940) - Oi, kallis Suomenmaa
(1939) - Takki ja liivit pois!
(1939) - Sedm bratří
(1939) - Halveksittu
(1938) - Tulitikkuja lainaamassa
(1938) - Syyllisiäkö?
(1938) - Rykmentin murheenkryyni
(1938) - Olenko minä tullut haaremiin
(1938) - Nummisuutarit
(1937) - Lapatossu
(1937) - Kuriton sukupolvi
(1937) - Kuin uni ja varjo
(1937) - Asessorin naishuolet
(1936) - Pohjalaisia
(1936) - Onnenpotku
(1936) - Kaikenlaisia vieraita
(1935) - Syntipukki
(1935) - Roinilan talossa
(1934) - Meidän poikamme ilmassa - me maassa
(1933) - Voi meitä! Anoppi tulee
(1933) - Pikku myyjätär
(1933) - Ne 45000
(1932) - Olenko minä tullut haaremiin!
(1931) - Tukkipojan morsian
(1931) - Rovastin häämatkat
(1931) - Aatamin puvussa... ja vähän Eevankin
(1930) - Kajastus
(1930) - Kahden tanssin välillä
(1929) - Meidän poikamme
(1929) - Korkein voitto
(1928) - Tukkijoella
(1927) - Vaihdokas
(1927) - Noidan kirot
(1924) - Suursalon häät
(1924) - Myrskyluodon kalastaja
(1923) - Ševci z Nummi
(1923) - Rautakylän vanha parooni
(1923) - Kun isällä on hammassärky
(1923) - Koskenlaskijan morsian
(1922) - Rakkauden kaikkivalta - Amor Omnia
(1922) - Anna-Liisa
(1921) - Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa
(1920) - Ollin oppivuodet
(1913) - Sylvi
(1911) - Hyökyaaltoja
(1907) - Salaviinanpolttajat

Karl Fager - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karl Fager - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Korkein voitto":
(*1882) Eero Kilpi

(*1889) Frans Ekebom

(*1887) Erkki Karu (producent)

(*1897) Eino Kari (kameraman)

(*1897) Eino Kari (střihač)

(*1892) Aku Korhonen

(*1904) Kaisu Leppänen

(*1899) Kerstin Nylander

(*1903) Ellen Sylvin

(*1897) Carl von Haartman

(*1897) Carl von Haartman (režisér)

(*1897) Carl von Haartman (scénárista)

(*1894) Erik Fröling

(*1895) Nanny Westerlund

(*1895) Hannes Kuokkanen



Tranzitní horoskop (1929)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
12°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
18°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
19°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
13°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
3°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
6°01’
Býk
0°30’
SaturnSaturn:
Blíženci
1°16’
Střelec
23°45’
UranUran:
Panna
19°13’
Beran
3°38’
NeptunNeptun:
Býk
19°26’
Panna
1°09’
PlutoPluto:
Blíženci
0°01’
Rak
17°26’
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°49’
Býk
28°14’
Černá LunaLilith:
Váhy
19°51’
Střelec
14°21’
CheirónCheirón:
Býk
29°11’
Býk
5°30’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »