blizenci

Karl Fager
(1933): Ne 45000

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Karl Fager - Film: Ne 45000
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1933, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1933 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karl Fager - Scénografická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1969) - Se oli vuonna 1923 ... Kun isällä on hammassärky
(1962) - Pikku Suorasuu
(1958) - Už nikdy nebude zítra
(1958) - Sven Tuuva
(1957) - 1918
(1957) - Risti ja liekki
(1956) - Juha
(1955) - Kaunis Kaarina
(1954) - Opri
(1954) - Niskavuoren Aarne
(1952) - Niskavuoren Heta
(1952) - Kuollut mies kummittelee
(1951) - Pitkäjärveläiset
(1950) - Tanssi yli hautojen
(1950) - Katarina kaunis leski
(1949) - Prinsessa Ruusunen
(1949) - Pikku pelimannista viulun kuninkaaksi
(1949) - Katupeilin takana
(1948) - Onnen-Pekka
(1948) - Laulava sydän
(1948) - Laitakaupungin laulu
(1947) - Suopursu kukkii
(1947) - Naiskohtaloita
(1947) - Kuudes käsky
(1947) - Kultamitalivaimo
(1947) - Hedelmätön puu
(1947) - Harald Handfaste
(1946) - Kultainen kynttilänjalka
(1946) - Kirkastuva sävel
(1945) - Suomisen Olli yllättää
(1945) - Ristikon varjossa
(1945) - Matkalla seikkailuun
(1945) - Anna Liisa
(1944) - Vaivaisukon morsian
(1944) - Sylvi
(1944) - Suomisen Olli rakastuu
(1943) - Yrjänän emännän synti
(1943) - Tyttö astuu elämään
(1943) - Suomisen taiteilijat
(1942) - Suomisen Ollin tempaus
(1942) - Rantasuon raatajat
(1942) - Oi, aika vanha, kultainen...!
(1941) - Perheen musta lammas
(1940) - Yövartija vain...
(1940) - Oi, kallis Suomenmaa
(1939) - Takki ja liivit pois!
(1939) - Sedm bratří
(1939) - Halveksittu
(1938) - Tulitikkuja lainaamassa
(1938) - Syyllisiäkö?
(1938) - Rykmentin murheenkryyni
(1938) - Olenko minä tullut haaremiin
(1938) - Nummisuutarit
(1937) - Lapatossu
(1937) - Kuriton sukupolvi
(1937) - Kuin uni ja varjo
(1937) - Asessorin naishuolet
(1936) - Pohjalaisia
(1936) - Onnenpotku
(1936) - Kaikenlaisia vieraita
(1935) - Syntipukki
(1935) - Roinilan talossa
(1934) - Meidän poikamme ilmassa - me maassa
(1933) - Voi meitä! Anoppi tulee
(1933) - Pikku myyjätär
(1933) - Ne 45000
(1932) - Olenko minä tullut haaremiin!
(1931) - Tukkipojan morsian
(1931) - Rovastin häämatkat
(1931) - Aatamin puvussa... ja vähän Eevankin
(1930) - Kajastus
(1930) - Kahden tanssin välillä
(1929) - Meidän poikamme
(1929) - Korkein voitto
(1928) - Tukkijoella
(1927) - Vaihdokas
(1927) - Noidan kirot
(1924) - Suursalon häät
(1924) - Myrskyluodon kalastaja
(1923) - Ševci z Nummi
(1923) - Rautakylän vanha parooni
(1923) - Kun isällä on hammassärky
(1923) - Koskenlaskijan morsian
(1922) - Rakkauden kaikkivalta - Amor Omnia
(1922) - Anna-Liisa
(1921) - Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa
(1920) - Ollin oppivuodet
(1913) - Sylvi
(1911) - Hyökyaaltoja
(1907) - Salaviinanpolttajat

Karl Fager - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karl Fager - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ne 45000":
(*1899) Risto Orko (režisér)

(*1899) Risto Orko (producent)

(*1899) Risto Orko (scénárista)

(*1882) Eero Kilpi

(*1865) Mimmi Lähteenoja

(*1871) Olga Leino

(*1888) Armas Fredman (scénograf)

(*1887) Erkki Karu (producent)

(*1887) Erkki Karu (režisér)

(*1887) Erkki Karu (střihač)

(*1893) Jalmari Rinne

(*1897) Eino Kari (kameraman)

(*1890) Kaija Suonio

(*1892) Yrjö Tuominen

(*1864) Katri Rautio

(*1894) Eero Vepsälä

(*1895) Lilli Sairio

(*1906) Kaarlo Angerkoski

(*1895) Hannes Kuokkanen

(*1910) Unto Salminen

(*1906) Matti Aro

(*1902) Georg Malmstén

(*1896) Theodor Luts (kameraman)

(*1871) Maila Talvio (scénáristka)

(*1912) Laila Rihte

(*1901) Elsa Rantalainen

(*1882) Pirkko Raitio

(*1909) Kaarlo Halttunen

(*1909) Oke Tuuri

(*1892) Ilmari Hannikainen (hudební skladatel)

(*1900) Uuno Klami (hudební skladatel)

(*1886) Severi Savonen

(*1902) Lauri Pulkkila (zvukař)



Tranzitní horoskop (1933)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
12°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
18°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
19°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
13°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
3°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
6°01’
Panna
23°11’
SaturnSaturn:
Blíženci
1°16’
Vodnář
4°05’
UranUran:
Panna
19°13’
Beran
19°27’
NeptunNeptun:
Býk
19°26’
Panna
10°04’
PlutoPluto:
Blíženci
0°01’
Rak
22°36’
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°49’
Ryby
10°52’
Černá LunaLilith:
Váhy
19°51’
Býk
27°08’
CheirónCheirón:
Býk
29°11’
Býk
24°04’

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »