blizenci

Karl Fager
(1947): Harald Handfaste

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Karl Fager - Film: Harald Handfaste
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1947, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1947 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karl Fager - Scénografická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1969) - Se oli vuonna 1923 ... Kun isällä on hammassärky
(1962) - Pikku Suorasuu
(1958) - Už nikdy nebude zítra
(1958) - Sven Tuuva
(1957) - 1918
(1957) - Risti ja liekki
(1956) - Juha
(1955) - Kaunis Kaarina
(1954) - Opri
(1954) - Niskavuoren Aarne
(1952) - Niskavuoren Heta
(1952) - Kuollut mies kummittelee
(1951) - Pitkäjärveläiset
(1950) - Tanssi yli hautojen
(1950) - Katarina kaunis leski
(1949) - Prinsessa Ruusunen
(1949) - Pikku pelimannista viulun kuninkaaksi
(1949) - Katupeilin takana
(1948) - Onnen-Pekka
(1948) - Laulava sydän
(1948) - Laitakaupungin laulu
(1947) - Suopursu kukkii
(1947) - Naiskohtaloita
(1947) - Kuudes käsky
(1947) - Kultamitalivaimo
(1947) - Hedelmätön puu
(1947) - Harald Handfaste
(1946) - Kultainen kynttilänjalka
(1946) - Kirkastuva sävel
(1945) - Suomisen Olli yllättää
(1945) - Ristikon varjossa
(1945) - Matkalla seikkailuun
(1945) - Anna Liisa
(1944) - Vaivaisukon morsian
(1944) - Sylvi
(1944) - Suomisen Olli rakastuu
(1943) - Yrjänän emännän synti
(1943) - Tyttö astuu elämään
(1943) - Suomisen taiteilijat
(1942) - Suomisen Ollin tempaus
(1942) - Rantasuon raatajat
(1942) - Oi, aika vanha, kultainen...!
(1941) - Perheen musta lammas
(1940) - Yövartija vain...
(1940) - Oi, kallis Suomenmaa
(1939) - Takki ja liivit pois!
(1939) - Sedm bratří
(1939) - Halveksittu
(1938) - Tulitikkuja lainaamassa
(1938) - Syyllisiäkö?
(1938) - Rykmentin murheenkryyni
(1938) - Olenko minä tullut haaremiin
(1938) - Nummisuutarit
(1937) - Lapatossu
(1937) - Kuriton sukupolvi
(1937) - Kuin uni ja varjo
(1937) - Asessorin naishuolet
(1936) - Pohjalaisia
(1936) - Onnenpotku
(1936) - Kaikenlaisia vieraita
(1935) - Syntipukki
(1935) - Roinilan talossa
(1934) - Meidän poikamme ilmassa - me maassa
(1933) - Voi meitä! Anoppi tulee
(1933) - Pikku myyjätär
(1933) - Ne 45000
(1932) - Olenko minä tullut haaremiin!
(1931) - Tukkipojan morsian
(1931) - Rovastin häämatkat
(1931) - Aatamin puvussa... ja vähän Eevankin
(1930) - Kajastus
(1930) - Kahden tanssin välillä
(1929) - Meidän poikamme
(1929) - Korkein voitto
(1928) - Tukkijoella
(1927) - Vaihdokas
(1927) - Noidan kirot
(1924) - Suursalon häät
(1924) - Myrskyluodon kalastaja
(1923) - Ševci z Nummi
(1923) - Rautakylän vanha parooni
(1923) - Kun isällä on hammassärky
(1923) - Koskenlaskijan morsian
(1922) - Rakkauden kaikkivalta - Amor Omnia
(1922) - Anna-Liisa
(1921) - Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa
(1920) - Ollin oppivuodet
(1913) - Sylvi
(1911) - Hyökyaaltoja
(1907) - Salaviinanpolttajat

Karl Fager - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karl Fager - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Harald Handfaste":
(*1925) Bengt Eklund

(*1892) Olof Ås

(*1919) Hampe Faustman (režisér)

(*1919) Hampe Faustman

(*1921) Elsie Albiin

(*1900) Jules Sylvain (hudební skladatelka)



Tranzitní horoskop (1947)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
12°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
18°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
19°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
13°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
3°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
6°01’
Štír
20°26’
SaturnSaturn:
Blíženci
1°16’
Lev
7°21’
UranUran:
Panna
19°13’
Blíženci
18°56’
NeptunNeptun:
Býk
19°26’
Váhy
10°46’
PlutoPluto:
Blíženci
0°01’
Lev
12°52’
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°49’
Blíženci
10°07’
Černá LunaLilith:
Váhy
19°51’
Střelec
26°43’
CheirónCheirón:
Býk
29°11’
Štír
6°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »