beran

Kate Hudson
(1985): Larry King Live

Pohlaví:
Žena
Narození:
19.4. 1979 - 10:51h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
40 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Kate Hudson - Film: Larry King Live
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1985, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1985 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kate Hudson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2020) - Richard Pryor: Is It Something I Said?
(2017) - Me and My Shadow
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
(2016) - Svátek matek
(2016) - Kung Fu Panda 3
(2016) - Deepwater Horizon
(2016) - Born to Be King
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Ruku na to
(2015) - Barely Famous (TV seriál)
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Wish I Was Here
(2014) - Krvavé peníze
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Bez minulosti
(2012) - Váhavý fundamentalista
(2011) - Tvůj snoubenec, můj milenec
(2011) - Malý kousek nebe
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Vrah ve mně
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Válka nevěst
(2009) - Nine
(2009) - Glee (TV seriál)
(2008) - The Doctors
(2008) - Kamarádova holka
(2008) - Bláznovo zlato
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - My dva a křen
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Klíč
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2
(2004) - At the Movies
(2004) - Život s Helenou
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Rozvod po francouzsku
(2003) - Jak ztratit kluka v 10 dnech
(2003) - Alex a Emma
(2002) - Čtyři pírka: Zkouška cti
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Behind the Scenes: Almost Famous - Postcards from the Edge
(2001) - The Cutting Room
(2000) - GPTV
(2000) - The Beatles Revolution
(2000) - Vše o Adamovi
(2000) - Na pokraji slávy
(2000) - Fáma
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(1999) - 200 cigaret
(1998) - Voda na poušti
(1998) - Lososí řeka
(1996) - The Daily Show
(1994) - Inside the Actors Studio
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight

Kate Hudson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Kate Hudson - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Larry King Live":
(*1958) Sharon Stone

(*1963) Brad Pitt

(*1969) Edward Norton

(*1967) Nicole Kidman

(*1974) Penélope Cruz

(*1934) Judi Dench

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1952) Christopher Reeve

(*1942) Harrison Ford

(*1961) Meg Ryan

(*1977) Orlando Bloom

(*1962) Tom Cruise

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1925) Paul Newman

(*1972) Ben Affleck

(*1943) Robert De Niro

(*1954) John Travolta

(*1960) Julianne Moore

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1971) Sean Astin

(*1946) Diane Keaton

(*1944) Michael Douglas

(*1960) Sean Penn

(*1962) Jodie Foster

(*1962) Jim Carrey

(*1962) Matthew Broderick

(*1958) Alec Baldwin

(*1980) Macaulay Culkin

(*1957) Daniel Day-Lewis

(*1944) Danny DeVito

(*1928) James Garner

(*1952) John Goodman

(*1930) Gene Hackman

(*1936) Robert Redford

(*1952) Mickey Rourke

(*1952) Steven Seagal

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1951) Robin Williams

(*1951) Kirstie Alley

(*1969) Jennifer Aniston

(*1958) Annette Bening

(*1956) Kim Cattrall

(*1946) Cher

(*1975) Angelina Jolie

(*1934) Shirley MacLaine

(*1945) Bette Midler

(*1966) Cynthia Nixon

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1959) Emma Thompson

(*1962) Amy Yasbeck

(*1933) Michael Caine

(*1908) Bette Davis

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1916) Kirk Douglas

(*1945) Mia Farrow

(*1929) Audrey Hepburn

(*1934) Sophia Loren

(*1946) Liza Minnelli

(*1932) Debbie Reynolds

(*1921) Jane Russell

(*1942) Barbra Streisand

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1937) Bill Cosby

(*1967) Pamela Anderson

(*1969) Anne Heche

(*1971) Christina Applegate

(*1954) Katey Sagal

(*1958) Patricia Heaton

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1946) Suzanne Somers

(*1963) Quentin Tarantino

(*1981) Britney Spears

(*1968) Debra Messing

(*1973) Radha Mitchell

(*1958) Madonna

(*1971) Jada Pinkett Smith

(*1971) Corey Feldman

(*1952) Roseanne Barr

(*1962) Jon Bon Jovi

(*1953) Hulk Hogan

(*1947) David Zucker

(*1972) Chris Angel

(*1957) Fran Drescher

(*1978) Ashton Kutcher

(*1974) Eva Mendes

(*1973) Mario López

(*1935) John Saxon

(*1960) Rob Marshall

(*1970) Queen Latifah

(*1954) Michael Moore

(*1966) Chris Rock

(*1931) Barbara Eden

(*1931) Larry Hagman

(*1945) Priscilla Presley

(*1942) Paul McCartney

(*1940) Ringo Starr

(*1958) Ellen DeGeneres



Tranzitní horoskop (1985)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
29°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
29°18’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
1°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
25°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
9°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
29°57’
Kozoroh
21°34’
SaturnSaturn:
Panna
7°25’
Štír
24°46’
UranUran:
Štír
19°49’
Střelec
15°23’
NeptunNeptun:
Střelec
20°17’
Kozoroh
1°30’
PlutoPluto:
Váhy
17°31’
Štír
4°22’
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°27’
Býk
25°07’
Černá LunaLilith:
Lev
21°02’
Beran
13°11’
CheirónCheirón:
Býk
8°42’
Blíženci
4°07’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
24°58’
4. IC:
Váhy
12°48’
7. DSC:
Kozoroh
24°58’
10. MC:
Beran
12°48’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »