ryby

Kate Mara
(2010): Bezvadíkyještěprosím

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Bedford, New York
Země:
Věk:
37 let
Povolání:
herečka
Kate Mara - Film: Bezvadíkyještěprosím
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kate Mara - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Fantastic Four 2
(2016) - The Heyday of the Insensitive Bastards
(2016) - Morgan
(2016) - Megan Leavey
(2015) - 2015 MTV Movie Awards
(2015) - Moonbeam City (TV seriál)
(2015) - Marťan
(2015) - Man Down
(2015) - Fantastická čtyřka
(2015) - Captive
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The 68th Annual Tony Awards
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Transcendence
(2014) - Tiny Detectives
(2013) - Domek z karet (TV seriál)
(2012) - Tron: Povstání (TV seriál)
(2012) - Chladnokrevný
(2011) - 17th Annual Screen Actors Guild Awards
(2011) - 10 Years
(2011) - Ironclad
(2011) - American Horror Story (TV seriál)
(2010) - 127 hodin
(2010) - Peep World
(2010) - Iron Man 2
(2010) - Bezvadíkyještěprosím
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Open Road
(2009) - Big Guy
(2008) - Transsibiřský expres
(2008) - Stone of Destiny
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Chelsea Lately
(2007) - Superlhář
(2007) - Odstřelovač
(2006) - Zoom: Akademie pro superhrdiny
(2006) - Návrat na vrchol
(2006) - Fireflies
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - The Hour
(2005) - Zkrocená hora
(2005) - Temná legenda 3
(2005) - Kaliforňanky
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Time Well Spent
(2004) - Peoples
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Everwood (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2000) - Madigan Men (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - Cucák
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Náhodné setkání
(1999) - Král Joe
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
Spoluherci ve filmu "Bezvadíkyještěprosím":
(*1947) Richard Jenkins

(*1978) Pablo Schreiber

(*1978) Malin Åkerman

(*1974) Josh Radnor

(*1974) Josh Radnor (režisér)

(*1974) Josh Radnor (scénárista)

(*1966) Dana Barron

(*1983) Zoe Kazan

(*2001) Michael Algieri

(*1980) Peter Scanavino

(*1970) Tony Hale



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
8°19’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
10°04’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
17°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
5°40’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°54’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
9°41’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Štír
4°14’
Váhy
4°31’
UranUran:
Střelec
9°00’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Střelec
28°56’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Váhy
29°19’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Rak
0°48’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
27°54’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Býk
23°03’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »