panna

Keanu Reeves
(1994): Howard Stern

Pohlaví:
Muž
Narození:
2.9. 1964 - 05:41h
Místo:
Bejrút
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Keanu Reeves - Film: Howard Stern
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Keanu Reeves - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Whole Truth
(2016) - The Neon Demon
(2016) - The Bad Batch
(2016) - Rain (TV seriál)
(2016) - Keanu
(2017) - John Wick: Chapter Two
(2016) - Exposed
(2016) - Anyone Can Quantum
(2015) - Do hloubky webu
(2015) - Nebezpečné pokušení
(2014) - The 2014 Film Independent Spirit Awards
(2014) - 21 Years: Richard Linklater
(2014) - Side by Side Extra: Volume Two
(2014) - Side by Side Extra: Volume Three
(2014) - Side by Side Extra: Volume One
(2014) - Side by Side Extra: Volume Four
(2014) - Side by Side Extra: Volume Five
(2014) - John Wick
(2013) - 47 róninů
(2013) - Muž taiči
(2012) - Sunset Strip
(2012) - Bok po boku
(2012) - Ztracená generace
(2012) - Comix from the Underground (TV seriál)
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - A Man's Story
(2010) - Příležitost dělá zloděje
(2009) - Soukromé životy Pippy Lee
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Street Kings
(2008) - Easy to Assemble (TV seriál)
(2008) - Den, kdy se zastavila Země
(2007) - Schau mir in die Augen, Kleiner
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - The Great Warming
(2006) - Temný obraz
(2006) - Dům u jezera
(2005) - Video Hits: Paula Abdul (hudební videoklip)
(2005) - Ellie Parker
(2005) - Cucák
(2005) - Constantine
(2004) - The Matrix Revolutions Revisited
(2004) - The Matrix Reloaded Revisited
(2004) - The Burly Man Chronicles
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Trier, Kidman og Cannes
(2003) - Mayor of the Sunset Strip
(2003) - Matrix Revolutions
(2003) - Matrix Reloaded
(2003) - Lepší pozdě nežli později
(2003) - Animatrix: Dětský příběh
(2003) - Animatrix
(2002) - Inside 'Speed'
(2002) - The Art Show (TV seriál)
(2001) - Matrix: Nová návštěva
(2001) - The Gift: A Look Inside
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Listopadová romance
(2001) - Hardball
(2000) - Téměř dokonalý zločin
(2000) - Sleduje tě vrah!
(2000) - Náhradníci
(1999) - Making 'The Matrix'
(1999) - Me and Will
(1999) - Matrix
(1999) - Akce (TV seriál)
(1997) - The Last Time I Committed Suicide
(1997) - Ďáblův advokát
(1996) - Řetězová reakce
(1996) - Líbánky bez ženicha
(1995) - Making of 'Johnny Mnemonic'
(1995) - Procházka v oblacích
(1995) - Johnny Mnemonic
(1994) - Howard Stern
(1994) - The Making of 'Speed'
(1994) - Nebezpečná rychlost
(1993) - Mnoho povyku pro nic
(1993) - Malý Buddha
(1993) - I na kovbojky občas padne smutek
(1993) - Freaked
(1992) - Gomorron
(1992) - Drákula
(1991) - Captivated '92: The Video Collection (hudební videoklip)
(1991) - Providence
(1991) - Neskutečná cesta Billa a Teda
(1991) - Mé soukromé Idaho
(1991) - Bod zlomu
(1990) - Miluji tě k smrti
(1990) - Julie a její milenci
(1990) - Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
(1989) - Skvělé dobrodružství Billa a Teda
(1989) - Rodičovství
(1989) - Life Under Water
(1988) - Princ z Pensylvánie
(1988) - Píseň pro Davida
(1988) - Noc předtím
(1988) - Nebezpečné známosti
(1986) - Youngblood
(1986) - Young Again
(1986) - Under the Influence
(1986) - Na břehu řeky
(1986) - Msta
(1986) - Let
(1986) - Byli jednou dva
(1986) - Bratrstvo spravedlivých
(1985) - Tak si jdi
(1985) - One Step Away
(1982) - Going Great (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1971) - Film '72

Keanu Reeves - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Keanu Reeves - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Howard Stern":
(*1956) Mel Gibson

(*1967) Julia Roberts

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1960) Jean-Claude Van Damme

(*1966) Stephen Baldwin

(*1964) Nicolas Cage

(*1944) Gary Busey

(*1959) Tom Arnold

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1960) David Duchovny

(*1947) David Bowie

(*1962) Wesley Snipes

(*1966) Billy Zane

(*1970) Uma Thurman

(*1931) Robert Duvall

(*1959) Sean Young

(*1960) Daryl Hannah

(*1962) Jim Carrey

(*1958) Kevin Bacon

(*1965) Martin Lawrence

(*1953) Tim Allen

(*1971) David Arquette

(*1958) Alec Baldwin

(*1947) Albert Brooks

(*1940) James Caan

(*1936) David Carradine

(*1946) Danny Glover

(*1962) Lou Diamond Phillips

(*1931) William Shatner

(*1964) Rosie Perez

(*1965) Kyra Sedgwick

(*1958) Jennifer Tilly

(*1937) Warren Beatty

(*1945) Mia Farrow

(*1940) Chuck Norris

(*1969) Jason Priestley

(*1971) Mark Wahlberg

(*1967) Pamela Anderson

(*1962) Michelle Yeoh

(*1963) Rob Schneider

(*1974) Alyson Hannigan

(*1979) Natasha Lyonne

(*1975) Tara Reid

(*1956) Eric Roberts

(*1954) James Belushi

(*1972) Carmen Electra

(*1968) Pauly Shore

(*1966) Julianna Margulies

(*1946) Suzanne Somers

(*1963) Quentin Tarantino

(*1959) Jason Alexander

(*1969) Mary McCormack

(*1944) Richard Belzer

(*1958) Madonna

(*1951) Sting

(*1963) Brigitte Nielsen

(*1947) Farrah Fawcett

(*1977) Jaime Pressly

(*1971) Corey Feldman

(*1974) Natasha Henstridge

(*1973) Tori Spelling

(*1966) Cindy Crawford

(*1952) Roseanne Barr

(*1964) Courtney Love

(*1958) Kevin Sorbo

(*1972) Rebecca Romijn

(*1962) Jon Bon Jovi

(*1957) Shannon Tweed

(*1967) Tia Carrere

(*1946) Ivan Reitman

(*1962) Mike Judge

(*1957) Fran Drescher

(*1961) Dennis Rodman

(*1968) Lucy Lawless

(*1979) Jaime King

(*1944) R. Lee Ermey

(*1966) Chris Rock

(*1971) Johnny Knoxville

(*1958) Lorenzo Lamas

(*1942) Paul McCartney

(*1940) Ringo Starr

(*1978) Maria Menounos

(*1973) Rose McGowan

(*1973) Tyra Banks

(*1965) Christine Elise

(*1961) Heather Locklear

(*1973) Dave Chappelle

(*1954) Corbin Bernsen

(*1921) Rodney Dangerfield

(*1964) Robin Givens

(*1968) Yasmine Bleeth

(*1961) Richard Hatch

(*1961) Jeff Probst

(*1964) Debi Mazar

(*1951) William Katt

(*1975) Nicki Aycox



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
9°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
9°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
23°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
21°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
25°51’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Ryby
1°02’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Panna
10°23’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Štír
15°25’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Panna
13°49’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°22’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Střelec
25°46’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Ryby
16°46’
Panna
9°12’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
14°53’
4. IC:
Střelec
13°28’
7. DSC:
Ryby
14°53’
10. MC:
Blíženci
13°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »