vahy

Ken Micuiši
(1995): Love Letter

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jawata
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec
Ken Micuiši - Film: Love Letter
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ken Micuiši - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Natsumi no Hotaru
(2016) - Mubansou
(2016) - Moriyamachu Kyoshujo
(2016) - Kaizoku to Yobareta Otoko
(2015) - Tenku no Hachi
(2015) - Sukepugoto (TV seriál)
(2015) - Shinya Shokudo
(2015) - Shingari ~ Yamaichi Shoken Saigo no Seisen (TV seriál)
(2015) - Shimeshi (TV seriál)
(2015) - Sairen (TV seriál)
(2015) - Ouroboros - Keisatsu o Sabaku wa Ware ni Ari (TV seriál)
(2015) - Obon no otôto
(2015) - Kowareta Heart wo Urimono ni
(2015) - Koibito Tachi
(2015) - Joka Gemu
(2015) - Dokonjo Gaeru (TV seriál)
(2015) - Aimu Homu (TV seriál)
(2014) - Yoru no Sensei (TV seriál)
(2014) - Yamikin Ushijima-kun Part 2
(2014) - Wood Job!
(2014) - Vancouver no Asahi
(2014) - Ushijima Kun Part 2
(2014) - Shinya Shokudo 3 (TV seriál)
(2014) - N no Tame ni (TV seriál)
(2014) - Kami no Tsuki (TV seriál)
(2014) - Ieji
(2014) - Ai no Chiisana Rekishi
(2013) - Tomogui
(2013) - Tokyo Bandwagon (TV seriál)
(2013) - Strawberry Night ~ After the Invisible Rain
(2013) - Pan to sûpu to neko biyori (TV seriál)
(2013) - Olympic no Minoshirokin (TV seriál)
(2013) - Nakuna, Hara-chan (TV seriál)
(2013) - Lady Joker (TV seriál)
(2013) - Kyo no Hi wa Sayonara
(2013) - Koisuru Haguruma
(2013) - Henshin Interviewer no Yuuutsu (TV seriál)
(2013) - Hajimari no michi
(2013) - Gacchaman
(2013) - Forma
(2012) - Ukrutnost nade vše
(2012) - Tonbi
(2012) - Tokyo Pureiboi Kurabu
(2012) - Suitei Yuuzai (TV seriál)
(2012) - Shiawase no pan
(2012) - Rentaneko
(2012) - Mō Ichido Kimi ni, Propose (TV seriál)
(2012) - Mirai Nikki (TV seriál)
(2012) - LOVE: Masao kun ga iku!
(2012) - Kuruma Isu de Boku Na Sora wo Tobu
(2012) - Kuro no Onna Kyōshi (TV seriál)
(2012) - Akko to Bokura ga Ikita Natsu
(2011) - Tōkyō oashisu
(2011) - Shuffle
(2011) - Shitamachi Rocket (TV seriál)
(2011) - Shinya Shokudo 2 (TV seriál)
(2011) - Rokku: Wanko no shima
(2011) - Mainichi kâsan
(2011) - Kamifusen
(2011) - Himizu
(2011) - Bitva o ostrov Saipan
(2011) - Bartender (TV seriál)
(2011) - Azemichi no dandi
(2010) - 13 samurajů
(2010) - Tobo Bengoshi (TV seriál)
(2010) - Q.10 (TV seriál)
(2010) - Nude
(2010) - Nagareboshi (TV seriál)
(2010) - Mazā wōtā
(2010) - Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
(2010) - Hiro sho
(2010) - Hevunzu sutôrî
(2010) - GM: Odore dokutâ (TV seriál)
(2010) - Akunin
(2009) - 20-seiki shônen: Dai 2 shô - Saigo no kibô
(2009) - Viyon no tsuma
(2009) - Untouchable (TV seriál)
(2009) - Shin-san
(2009) - Oppai barê
(2009) - Nakumonka
(2009) - Mama wa Mukashi Papa datta (TV seriál)
(2009) - Kansen rettô
(2009) - Kakera
(2009) - Kaiji: Jinsei gyakuten gêmu
(2009) - Boss (TV seriál)
(2009) - Akahana no sensei (TV seriál)
(2008) - 20-seiki shōnen: Honkaku kagaku bōken eiga
(2008) - Za shôto fuirumuzu: Minna, hajime wa kodomo datta
(2008) - Za kōdo: Angō
(2008) - Suwîto rein: Shinigami no seido
(2008) - Scandal (TV seriál)
(2008) - Kodomo no Kodomo
(2008) - Kodomo no kodomo
(2008) - Kodomo no kodomo
(2008) - Kansa hôjin (TV seriál)
(2008) - Hyaku hachi
(2008) - Gururi no koto
(2008) - Ano Hi Bokura no Inochi wa Toiretto Pepa yori mo Karukatta
(2008) - Akumu tantei 2
(2007) - Sad Vacation
(2007) - Pâku ando rabuhoteru
(2007) - Little DJ: Chiisana koi no monogatari
(2007) - Kitokito!
(2007) - Kansatsu eien ni kimi wo mitsumete
(2007) - Kanojo to no Tadashii Asobikata
(2007) - Himitsu no hanazono (TV seriál)
(2007) - Hagetaka: Road to Rebirth (TV seriál)
(2007) - Fuurin Kazan (TV seriál)
(2007) - Ekusute
(2007) - Brýle
(2006) - Yoki na gyangu ga chikyu o mawasu
(2006) - Soredemo boku wa yattenai
(2006) - Pavillion sanshouo
(2006) - Jikō keisatsu (TV seriál)
(2006) - Gekidan Engimono (TV seriál)
(2006) - Dr. Koto Shinryojo 2006 (TV seriál)
(2006) - Arigatô
(2006) - Ame no machi
(2005) - Večeře u Noriko
(2005) - Mrs.
(2005) - Bôkoku no îjisu
(2004) - Yuda
(2004) - Pryč z toho světa
(2004) - Pacchigi!
(2004) - Omoinotama Nenju (TV seriál)
(2004) - Kikyo
(2004) - Fuon
(2004) - Division 1 (TV seriál)
(2003) - Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
(2003) - Jump
(2002) - 2009 Loseuteu maemorijeu
(2002) - Satorare (TV seriál)
(2002) - Ogyâ
(2002) - KT
(2002) - Border Line
(2002) - Babel (TV seriál)
(2001) - Zeitaku na hone
(2001) - Mabudachi
(2001) - Kogoeru Kiba
(2001) - Hasshu!
(2001) - Gaichu
(2001) - Eko eko azaraku IV
(2000) - Yurīka
(2000) - Quiz (TV seriál)
(2000) - Koroshi
(2000) - Howaitoauto
(2000) - Hotaru
(2000) - Himawari
(2000) - Hakata Movie: Chinchiromai
(2000) - Dokuritsu shonen gasshoudan
(1999) - Sheidî gurôvu
(1999) - Konkurs
(1999) - Kaosu
(1999) - Atsumono
(1998) - Tokyo Eyes
(1998) - Tenká červená linie
(1998) - Open House
(1997) - Úhoř
(1996) - Suwarôteiru
(1996) - Kniha snů
(1996) - Chinpira
(1996) - Helpless
(1995) - Love Letter
(1993) - Uchiage hanabi, shita kara miruka? Yoko kara miruka?
(1993) - Fried Dragon Fish
(1992) - Ghost Soup
(1987) - Gokudo no onna-tachi 2
(1986) - Kinema no tenchi
(1985) - Seburi monogatari
(1983) - Okinawa no shonen
(1982) - Shiawase no kiiroi hankachi
(1982) - Otoko wa tsurai yo: Hana mo arashi mo Torajiro
(1981) - Sailor-fuku to kikanju
(1980) - Otoko wa tsurai yo: Torajiro haibisukasu no hana
(1978) - Hakatakko junjô
Spoluherci ve filmu "Love Letter":
(*1963) Šundži Iwai (scénárista)

(*1963) Šundži Iwai (režisér)

(*1957) Tomorowo Taguči

(*1962) Ecuši Tojokawa

(*1978) Miki Sakai

(*1970) Miho Nakajama

(*1943) Mariko Kaga



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
3°09’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
0°46’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
28°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°19’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Kozoroh
23°14’
Ryby
8°01’
UranUran:
Lev
28°25’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Štír
9°41’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Panna
8°43’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Lev
25°07’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Lev
26°22’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Ryby
2°53’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred de Vigny
(*1797 - 1863) romantický spisovatel, básník a dramatik

Francie Eugène Viollet-le-Duc
(*1814 - 1879) architekt, restaurátor, teoretik

Německo Fritz Wunderlich
(*1930 - 1966) operní pěvec, tenor

Spojené státy Spiro Agnew
(*1918 - 1996) prezident

Francie Antoine Laurent de Jussieu
(*1748 - 1836) francouzský botanik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »