vodnar

Kim Čong-il
(2005): The Colbert Report

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vyatskoye
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
17.12.2011 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
politik, vůdce Korejské lidově demokratické republiky
Kim Čong-il - Film: The Colbert Report
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kim Čong-il - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1968) - Pibada
Spoluherci ve filmu "The Colbert Report":
(*1948) Samuel L. Jackson

(*1978) James Franco

(*1940) Godfrey Reggio

(*1945) Robert Greenwald

(*1965) Pavlína Pořízková

(*1987) Ellen Page

(*1962) Jon Stewart

(*1964) Stephen Colbert

(*1939) Frank Vincent

(*1973) Jack McBrayer

(*1965) Scott Adsit

(*1944) James Carville

(*1950) Steven Van Zandt

(*1975) Maria Thayer

(*1968) Tony Hawk

(*1941) Richard Dawkins

(*1961) Barack Obama

(*1961) Tim Meadows

(*1955) Penn Jillette

(*1978) John Legend

(*1972) Matthew Wood

(*1973) Ahmed Best

(*1990) Jennifer Lawrence

(*1963) Brian Greene

(*1964) David Cross

(*1945) Simon Schama

(*1963) Conan O'Brien

(*1970) Naomi Klein

(*1943) Randy Newman

(*1950) Mark Mothersbaugh

(*1970) Shepard Fairey

(*1971) Julian Assange

(*1978) Aaron Houston

(*1948) James Taylor

(*1946) Patti Smith

(*1949) Ingrid Newkirk

(*1946) Peter Singer

(*1933) Philip Zimbardo

(*1976) Leslie Feist

(*1968) Damon Albarn

(*1951) Mark Bowden

(*1960) Michael Stipe

(*1938) Alan Dershowitz

(*1961) Amy Sedaris

(*1952) Robert Baer

(*1982) Adam Pally

(*1943) Doris Kearns Goodwin

(*1954) Hugo Chávez

(*1955) John Grisham

(*1964) Michelle Obama

(*1926) Tony Bennett

(*1941) Jesse Jackson

(*1937) Madeleine Albright

(*1953) Tony Blair

(*1910) Matka Tereza

(*1923) Henry Kissinger

(*1947) Hillary Clinton

(*1986) Skylar Grey

(*1967) David Grann

(*1977) Alison Becker

(*1958) Grandmaster Flash

(*1981) Lupe Fiasco

(*1977) Robin Thicke

(*1973) Rachel Maddow

(*1962) Joe Quesada

(*1950) Arianna Huffington



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
27°40’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
13°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
11°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
28°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
9°17’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Býk
9°12’
Rak
24°53’
UranUran:
Býk
22°16’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Panna
27°04’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Lev
2°40’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
3°42’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Beran
27°45’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Rak
26°28’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Alec Guinness
(*1914) herec

Francie Serge Gainsbourg
(*1928) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Německo Michael Fassbender
(*1977) herec

Itálie Giacomo Casanova
(*1725) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Dánsko Hans Christian Andersen
(*1805) největší evropský pohádkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926 - 2013) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Jamajka Karel I.
(*1887 - 1922) rakouský císař, uherský král

Itálie Cosima Wagner
(*1837 - 1930) žena Richarda Wagnera, dcera Franze Liszta

Rusko Jevgenij Alexandrovič Jevtušenko
(*1933 - 2017) ruský básník, scenárista a režisér

Belgie Michel de Ghelderode
(*1898 - 1962) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »