byk

Kjóko Kišida
(1960): Ototo

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
17.12.2006 (Příčina: Rakovina, Mozek)
Povolání:
herečka, dabérka, spisovatelka
Kjóko Kišida - Film: Ototo
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1960, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1960 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kjóko Kišida - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Sennen no koi - Hikaru Genji monogatari
(2002) - Princess Tutu (TV seriál)
(2002) - Nurseman (TV seriál)
(2002) - Kozure ôkami (TV seriál)
(2002) - HR (TV seriál)
(2001) - Jiko
(2000) - Ningen no kuzu
(2000) - Dora-heita
(1999) - Yakusoku
(1999) - Good News (TV seriál)
(1998) - Tokugawa Yoshinobu (TV seriál)
(1997) - Aisuru
(1996) - Yatsu haka-mura
(1995) - Gokenin Zankurô (TV seriál)
(1993) - Karin (TV seriál)
(1993) - Fusa
(1991) - Ji dao zhui zong
(1990) - Yonimo kimyô na monogatari (TV seriál)
(1990) - Ten to Chi to
(1989) - Rikyu
(1989) - Oinaru genei
(1988) - Tsuru
(1987) - Yoshiwara enjo
(1987) - Taketori monogatari
(1987) - Seishun kakeochi-hen
(1987) - Let's Gôtoku-ji!
(1987) - Hissatsu 4: Urami harashimasu
(1987) - Eiga joyu
(1986) - Umi to dokuyaku
(1986) - Rokumeikan
(1984) - Seito shokun!
(1983) - Tantei monogatari
(1983) - Mazakon-keiji no jikenbo
(1982) - Konoko no nanatsu no oiwai ni
(1981) - Rennyo to sono haha
(1980) - Směr Země
(1979) - Jigoku
(1978) - O Malence
(1978) - Inubue
(1977) - Utamaro: Yume to shiriseba
(1977) - Sugata Sanshiro
(1977) - Nippon no Don: Yabohen
(1977) - Inugami no tatari
(1976) - Inugamike no ichizoku
(1974) - Nosutoradamusu no daiyogen
(1972) - Tabi no omosa
(1971) - Senso to ningen II: Ai to kanashimino sanga
(1970) - Senso to ningen: Unmei no jokyoku
(1969) - Senya ichiya monogatari
(1969) - Jotai
(1968) - Fushin no toki
(1967) - Ô-oku maruhi monogatari
(1966) - Tvář toho druhého
(1966) - Screen Test #4
(1966) - Screen Test #3
(1966) - Danryu
(1965) - Nikutai no gakko
(1965) - Lumpové
(1964) - Písečná žena
(1964) - Otto ga mita 'Onna no kabako' yori
(1964) - Otoko girai
(1964) - Manji
(1964) - Kon'nichiwa akachan
(1964) - Kigeki yôki-na mibôjin
(1964) - Aku no monsho
(1963) - Kronika psaná mečem
(1962) - Watashi wa nisai
(1962) - Slzy na lví hřívě
(1962) - Příběh nindži
(1962) - Onna wa yogiri ni nureteiru
(1962) - Chuť makrel
(1962) - Hakai
(1961) - Tokyo yawa
(1961) - Lidský úděl 5.: Přeskočit smrt
(1961) - Kuroi junin no onna
(1961) - Arega minato no hi da
(1960) - Ototo
(1960) - 'Minagoroshi no uta' yori kenjû-yo saraba!
(1960) - Bokuto kidan
(1959) - Gurama-to no yuwaku
(1959) - Anyakôro
(1958) - Futeki na otoko
(1958) - Akujo no kisetsu
Spoluherci ve filmu "Ototo":
(*1910) Kinujo Tanaka

(*1915) Kon Ičikawa (režisér)

(*1933) Džúzó Itami

(*1911) Masajuki Mori

(*1908) Kazuo Mijagawa (kameraman)



Tranzitní horoskop (1960)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
8°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
17°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
28°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
28°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
3°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
17°00’
Střelec
18°50’
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°49’
Kozoroh
9°30’
UranUran:
Beran
12°52’
Lev
20°31’
NeptunNeptun:
Panna
0°50’
Štír
8°42’
PlutoPluto:
Rak
17°36’
Panna
6°01’
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°39’
Panna
28°41’
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°15’
Blíženci
15°41’
CheirónCheirón:
Býk
13°45’
Vodnář
24°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Emil Artur Longen
(*1885 - 1936) herec, scénárista, dramatik, prozaik, výtvarník

Německo Max von Laue
(*1879 - 1960) německý fyzik, objevitel rozptylu rentgenových paprsků

Indie Sri Sathya Sai Baba
(*1926 - 2011) indický guru

Norsko Arvid Noe
(*1946 - 1976) námořník, řidič kamionu, první ze zaznamenaných případů HIV

DR Kongo Papa Wemba
(*1949 - 2016) zpěvák, hudebník, skladatel a herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »