byk

Kjóko Kišida
(2002): Sennen no koi - Hikaru Genji monogatari

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
17.12.2006 (Příčina: Rakovina, Mozek)
Povolání:
herečka, dabérka, spisovatelka
Kjóko Kišida - Film: Sennen no koi - Hikaru Genji monogatari
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kjóko Kišida - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Sennen no koi - Hikaru Genji monogatari
(2002) - Princess Tutu (TV seriál)
(2002) - Nurseman (TV seriál)
(2002) - Kozure ôkami (TV seriál)
(2002) - HR (TV seriál)
(2001) - Jiko
(2000) - Ningen no kuzu
(2000) - Dora-heita
(1999) - Yakusoku
(1999) - Good News (TV seriál)
(1998) - Tokugawa Yoshinobu (TV seriál)
(1997) - Aisuru
(1996) - Yatsu haka-mura
(1995) - Gokenin Zankurô (TV seriál)
(1993) - Karin (TV seriál)
(1993) - Fusa
(1991) - Ji dao zhui zong
(1990) - Yonimo kimyô na monogatari (TV seriál)
(1990) - Ten to Chi to
(1989) - Rikyu
(1989) - Oinaru genei
(1988) - Tsuru
(1987) - Yoshiwara enjo
(1987) - Taketori monogatari
(1987) - Seishun kakeochi-hen
(1987) - Let's Gôtoku-ji!
(1987) - Hissatsu 4: Urami harashimasu
(1987) - Eiga joyu
(1986) - Umi to dokuyaku
(1986) - Rokumeikan
(1984) - Seito shokun!
(1983) - Tantei monogatari
(1983) - Mazakon-keiji no jikenbo
(1982) - Konoko no nanatsu no oiwai ni
(1981) - Rennyo to sono haha
(1980) - Směr Země
(1979) - Jigoku
(1978) - O Malence
(1978) - Inubue
(1977) - Utamaro: Yume to shiriseba
(1977) - Sugata Sanshiro
(1977) - Nippon no Don: Yabohen
(1977) - Inugami no tatari
(1976) - Inugamike no ichizoku
(1974) - Nosutoradamusu no daiyogen
(1972) - Tabi no omosa
(1971) - Senso to ningen II: Ai to kanashimino sanga
(1970) - Senso to ningen: Unmei no jokyoku
(1969) - Senya ichiya monogatari
(1969) - Jotai
(1968) - Fushin no toki
(1967) - Ô-oku maruhi monogatari
(1966) - Tvář toho druhého
(1966) - Screen Test #4
(1966) - Screen Test #3
(1966) - Danryu
(1965) - Nikutai no gakko
(1965) - Lumpové
(1964) - Písečná žena
(1964) - Otto ga mita 'Onna no kabako' yori
(1964) - Otoko girai
(1964) - Manji
(1964) - Kon'nichiwa akachan
(1964) - Kigeki yôki-na mibôjin
(1964) - Aku no monsho
(1963) - Kronika psaná mečem
(1962) - Watashi wa nisai
(1962) - Slzy na lví hřívě
(1962) - Příběh nindži
(1962) - Onna wa yogiri ni nureteiru
(1962) - Chuť makrel
(1962) - Hakai
(1961) - Tokyo yawa
(1961) - Lidský úděl 5.: Přeskočit smrt
(1961) - Kuroi junin no onna
(1961) - Arega minato no hi da
(1960) - Ototo
(1960) - 'Minagoroshi no uta' yori kenjû-yo saraba!
(1960) - Bokuto kidan
(1959) - Gurama-to no yuwaku
(1959) - Anyakôro
(1958) - Futeki na otoko
(1958) - Akujo no kisetsu
Spoluherci ve filmu "Sennen no koi - Hikaru Genji monogatari":
(*1985) Aki Maeda

(*1974) Taró Jamamoto

(*1962) Seiko Macuda

(*1959) Ken Watanabe

(*1949) Morio Kazama

(*1972) Takako Tokiwa

(*1971) Fumie Hosokawa

(*1962) Toru Kazama

(*1956) Naoto Takenaka

(*1932) Isao Tomita (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
8°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
17°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
28°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
28°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
3°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
17°00’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°49’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Beran
12°52’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Panna
0°50’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Rak
17°36’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°39’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°15’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Býk
13°45’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sydney Pollack
(*1934 - 2008) režisér, herec

Česká republika František Palacký
(*1798 - 1876) literární kritik, zakladatel českého dějepisectví

Česká republika Štěpán Koníček
(*1928 - 2006) dirigent, skladatel

Itálie Alberto Ascari
(*1918 - 1955) závodník F1

Itálie Laura Biagiotti
(*1943 - 2017) módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »