lev

Kunihiko Ida
(1997): Fukushū: Kienai kizuato

Narození:
Místo:
Saitama
Země:
Věk:
54 let
Kunihiko Ida - Film: Fukushū: Kienai kizuato
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kunihiko Ida - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Fukushū: Kienai kizuato":
(*1954) Taró Suwa

(*1951) Ren Ósugi

(*1955) Kijoši Kurosawa (režisér)

(*1955) Šun Sugata

(*1961) Šó Aikawa

(*1972) Nao Ómori



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
18°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
7°57’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
12°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
9°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
19°28’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Vodnář
19°53’
Beran
1°21’
UranUran:
Panna
4°32’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Štír
12°57’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Panna
11°03’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Rak
18°54’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Štír
12°39’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Ryby
13°40’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stanislav Neumann
(*1902 - 1975) herec, syn S. K. Neumanna

Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) prozaik, estetik, sémiolog a literární vědec

Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architekt, malíř, umělec, vizionář, samorost

Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scénárista

Norsko Knut Hamsun
(*1859 - 1952) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »