lev

Kunihiko Ida
(1997): Fukushū: Kienai kizuato

Narození:
Místo:
Saitama
Země:
Věk:
54 let
Kunihiko Ida - Film: Fukushū: Kienai kizuato
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kunihiko Ida - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Fukushū: Kienai kizuato":
(*1954) Taró Suwa

(*1951) Ren Ósugi

(*1955) Kijoši Kurosawa (režisér)

(*1955) Šun Sugata

(*1961) Šó Aikawa

(*1972) Nao Ómori



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
18°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
7°57’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
12°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
9°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
19°28’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Vodnář
19°53’
Beran
1°21’
UranUran:
Panna
4°32’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Štír
12°57’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Panna
11°03’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Rak
18°54’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Štír
12°39’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Ryby
13°40’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »