lev

Kunihiko Ida
(2002): Taiho shichauzo (TV seriál)

Narození:
Místo:
Saitama
Země:
Věk:
55 let
Kunihiko Ida - Film: Taiho shichauzo (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kunihiko Ida - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Taiho shichauzo (TV seriál)":
(*1986) Jui Ičikawa

(*1977) Misaki Itó

(*1974) Noboru Kaneko

(*1980) Miho Yoshioka

(*1937) Širó Itó

(*1971) Tae Kimura

(*1984) Mokomiči Hajami

(*1978) Takatoši Kaneko

(*1968) Nene Ócuka

(*1974) Mirai Jamamoto



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
18°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
7°57’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
12°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
9°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
19°28’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
19°53’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
4°32’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
12°57’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
11°03’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
18°54’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Štír
12°39’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
13°40’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »