lev

Kunihiko Ida
(2002): Taiho shichauzo (TV seriál)

Narození:
Místo:
Saitama
Země:
Věk:
55 let
Kunihiko Ida - Film: Taiho shichauzo (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kunihiko Ida - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Taiho shichauzo (TV seriál)":
(*1986) Jui Ičikawa

(*1977) Misaki Itó

(*1974) Noboru Kaneko

(*1980) Miho Yoshioka

(*1937) Širó Itó

(*1971) Tae Kimura

(*1984) Mokomiči Hajami

(*1978) Takatoši Kaneko

(*1968) Nene Ócuka

(*1974) Mirai Jamamoto



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
18°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
7°57’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
12°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
9°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
19°28’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
19°53’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
4°32’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
12°57’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
11°03’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
18°54’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Štír
12°39’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
13°40’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »