ryby

Kurt Russell
(2000): Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.3. 1951 - 10:42h
Místo:
Springfield, Massachusetts
Země:
Věk:
68 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Kurt Russell - Film: Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kurt Russell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Guardians of the Galaxy Vol. 2
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Deepwater Horizon
(2015) - Rychle a zběsile 7
(2015) - Osm hrozných
(2015) - Bone Tomahawk
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Pistolníci (TV seriál)
(2013) - Loupež na úrovni
(2011) - Poslední gól
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2008) - The Age of Believing: The Disney Live Action Classics
(2007) - Grindhouse: Auto zabiják
(2007) - Cutlass
(2006) - Ničivá vlna
(2006) - Poseidon
(2005) - Škola superhrdinů
(2005) - Snílek
(2004) - AFI Tribute to Meryl Streep
(2004) - Jimmy Glick v Lalawoodu
(2004) - Hokejový zázrak
(2003) - The Secret Files of the SGC
(2003) - The Making of 'Stargate'
(2002) - Prelude to a Dream
(2002) - Dobe and a Company of Heroes
(2002) - Temný stín nad L.A.
(2002) - Interstate 60
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - 3000 mil na útěku
(2001) - Vanilkové nebe
(2000) - Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
(1998) - The Thing: Terror Takes Shape
(1998) - Intimate Portrait: Halle Berry
(1998) - Žoldák: Legie zkázy
(1997) - Únos
(1996) - Útěk z L.A.
(1996) - Boeing 747 v ohrožení
(1994) - 100 Years of the Hollywood Western
(1994) - Hvězdná brána
(1994) - Forrest Gump
(1993) - Tombstone
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - Zhoubná vášeň
(1992) - Kapitán Ron
(1991) - Voices that Care
(1991) - Oheň
(1989) - Zimní lidé
(1989) - Tango a Cash
(1988) - Tequila koktejl
(1987) - Přes palubu
(1986) - Velké nesnáze v Malé Číně
(1986) - Ty nejlepší časy
(1985) - The Making of 'The Mean Season'
(1985) - Vražedný ráj
(1984) - Odpolední směna
(1983) - Silkwoodová
(1982) - Věc
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Útěk z New Yorku
(1981) - Liška a pes
(1980) - Ojetá auta
(1980) - Amber Waves
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - Elvis Presley
(1977) - Battle of the Network Stars II
(1977) - Christmas Miracle in Caufield, U.S.A.
(1976) - The Quest (TV seriál)
(1976) - The Quest
(1976) - Dlouhá dobytčí stezka
(1976) - The Captive: The Longest Drive 2
(1975) - The Strongest Man in the World
(1975) - Smrtící věž
(1975) - Search for the Gods
(1974) - The New Land (TV seriál)
(1973) - Superdad
(1973) - Love Story (TV seriál)
(1973) - Charley and the Angel
(1972) - Now You See Him, Now You Don't
(1971) - The Barefoot Executive
(1971) - Mickeyho přátelé (TV seriál)
(1971) - Fools' Parade
(1970) - Dad, Can I Borrow the Car?
(1969) - Guns in the Heather
(1969) - The Computer Wore Tennis Shoes
(1968) - The One and Only, Genuine, Original Family Band
(1968) - The Horse in the Gray Flannel Suit
(1967) - Mosby's Marauders
(1966) - Follow Me, Boys!
(1964) - Guns of Diablo
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
(1963) - Stalo se na světové výstavě
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)

Kurt Russell - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize":
(*1956) Mel Gibson

(*1945) Goldie Hawn

(*1958) Tim Robbins

(*1968) Cuba Gooding Jr.

(*1961) Michael J. Fox

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Mike Myers

(*1969) Matthew Perry

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1951) Jane Seymour

(*1957) Denis Leary

(*1976) Rachel Blanchard

(*1968) Scott Wolf



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
26°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
17°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
2°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
12°05’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
21°46’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Panna
29°12’
Býk
10°23’
UranUran:
Rak
5°24’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Váhy
18°45’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Lev
17°49’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
18°46’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Blíženci
17°55’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Kozoroh
2°18’
Střelec
11°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
0°21’
4. IC:
Panna
5°30’
7. DSC:
Kozoroh
0°21’
10. MC:
Ryby
5°30’

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »