panna

Květa Fialová
(1992): Náhrdelník (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Veľké Dravce
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Květa Fialová - Film: Náhrdelník (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Květa Fialová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Madame (TV seriál)
(2014) - Tajemství Stelly Zázvorkové
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Abeceda ČT
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Tvoje slza, můj déšť: Přítomnost Arnošta Lustiga
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2012) - Koncert proti konci světa (koncert)
(2012) - Arnošt Lustig - devět životů
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Praho, má lásko
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2012) - Definice lásky
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Harold a Maude (divadelní záznam)
(2011) - Gorila
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Prominenti
(2010) - Hyde Park
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Když kámen promluví
(2010) - Fenomén Meryčka
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Služby v našich službách
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Magické hory (TV seriál)
(2009) - České milování (TV seriál)
(2009) - Pamětnice
(2009) - Objímat motýly
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mr. GS
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2007) - To byl ?
(2007) - 13. komnata Nadi Konvalinkové
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Portrét
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Květy Fialové
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Účastníci zájezdu
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Příběhy slavných: Tak tohle je ten svět...
(2005) - Pátrání po Ester
(2005) - Nesplněné desatero malujícího šašoura
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Panic je nanic
(2005) - Já z toho budu mít smrt
(2005) - Bazén (TV seriál)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Na mušce
(2004) - Tři dámy s pistolí
(2003) - Dvojhlas
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných: Bylo to sluníčko
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Poslání s podrazem
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Basta fidli
(2001) - Barvy života
(2001) - O ztracené lásce (TV seriál)
(2001) - Deník šílené manželky
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Věštírna
(2000) - První pomoc
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - P.F.
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Přízraky mezi námi (TV seriál)
(2000) - Paní Mlha
(1999) - Lunetic: Neplakej, mám Tě rád (hudební videoklip)
(1999) - Věšák
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Cenzurované sny
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Třináctá klec
(1998) - Přehmat
(1998) - Právo na smrt
(1998) - O příliš malém zázraku
(1998) - O modrém ptáčku
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Štěstí krále Alfonse
(1996) - Slavík
(1996) - Pasáž
(1996) - Jakub a Modřínka
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Vápenička
(1995) - Pohádka o lidech a Boží lékárně
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1995) - Nalezená minulost
(1995) - Hodiny od Fourniera
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Kupé
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Tři Alberti a slečna Matylda
(1994) - Příliš hlučná samota
(1994) - Pozor na Kozoroha
(1994) - Na dvojce je Pavarotti
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Činčin
(1993) - Schodiště
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1993) - Melánie, Melánie
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Werichiáda
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Dobročinný večírek
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Něžné hry
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Motýl na anténě
(1990) - Heřmánci (TV seriál)
(1989) - Strom pohádek: Dobro a zlo
(1989) - Motýli
(1989) - Království stromů
(1988) - O zrzavé Andule
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Ryba ve čtyřech
(1987) - Podivná nevěsta
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Honza a tajemná Hastroška
(1987) - Devět kruhů pekla
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Pavouk se smaragdovýma očima
(1986) - O Popelákovi
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Já nejsem já
(1984) - ABECEDA
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Honza a tři zakleté princezny
(1983) - Zuzana Vojířová
(1983) - Únosy bez výkupného
(1983) - Samorost
(1983) - Propast
(1983) - O bílém jadýrku
(1983) - Evo, vdej se!
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Počestný dům
(1982) - Ples na rozloučenou
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Les Affinités électives
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Vdova po dvou mužích
(1981) - Proč se vraždí starší dámy
(1980) - Zabijačka
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Džungle před tabulí
(1980) - Anamnese
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Hra na telo
(1979) - Cnostný Metod
(1979) - Bílá kočička
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Polská krev
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Melodie bílého klavíru
Spoluherci ve filmu "Náhrdelník (TV seriál)":
(*1939) Josef Abrhám

(*1923) Jiří Lír

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1935) Jiří Kaftan

(*1937) Jiří Kodet

(*1954) Roman Skamene

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1949) Pavel Zedníček

(*1910) Raoul Schránil

(*1957) Tomáš Hanák

(*1943) Václav Postránecký

(*1947) Jana Šulcová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1925) Lena Birková

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1942) Bohumila Dolejšová

(*1940) Jana Drbohlavová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1968) Michaela Kuklová

(*1971) Dana Morávková

(*1948) Jana Preissová

(*1953) Libuše Šafránková

(*1947) Jana Švandová

(*1938) Hana Talpová

(*1933) Valentina Thielová

(*1932) Alena Vránová

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1943) František Němec

(*1947) Viktor Preiss

(*1959) Miroslav Táborský

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1930) Josef Vinklář

(*1940) Václav Mareš

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1939) Bronislav Poloczek

(*1939) Alois Švehlík

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1934) Vladimír Brabec

(*1935) Karel Augusta

(*1923) Strýček Jedlička

(*1937) Jan Přeučil

(*1919) Radovan Lukavský

(*1922) Jiří Holý

(*1931) Jan Teplý st.

(*1935) Milan Riehs

(*1947) Radan Rusev

(*1935) Radim Vašinka

(*1947) Oldřich Vízner

(*1928) Vlastimil Hašek

(*1920) Zdeněk Dítě

(*1952) Zdeněk Žák

(*1918) Martin Růžek

(*1924) Luděk Kopřiva

(*1941) Jaroslav Someš

(*1941) Oldřich Vlach

(*1930) Jan Pohan

(*1936) Václav Sloup

(*1941) Ladislav Frej st.

(*1924) Stanislav Hájek

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1924) Ilja Prachař

(*1932) Ladislav Trojan

(*1930) Ilja Racek

(*1947) Jiří Bartoška

(*1930) František Filip (režisér)

(*1960) Otakáro Schmidt

(*1932) Miroslav Zounar

(*1960) Hannes Jaenicke

(*1929) Ivo Niederle

(*1918) Lída Vostrčilová

(*1948) Petr Štěpánek

(*1943) Miroslav Masopust

(*1962) Ivan Jiřík

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1955) Ondřej Pavelka

(*1948) Pavel Soukup

(*1958) Bohumil Klepl

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1969) Gedeon Burkhard

(*1957) Marek Eben

(*1926) Bohumil Švarc st.

(*1932) Eduard Cupák

(*1942) Friedrich von Thun

(*1971) Tomáš Krejčíř

(*1931) Stanislav Fišer

(*1933) Dalimil Klapka

(*1925) Bohuslav Čáp

(*1923) Jiří Němeček

(*1923) Eva Trunečková

(*1943) Jan Kotva

(*1956) Jarmila Švehlová

(*1944) Jan Nemejovský

(*1928) Eva Tauchenová

(*1935) Antonín Hardt

(*1931) Jiří Samek

(*1970) Dalibor Gondík

(*1941) Viktor Vrabec



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
8°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
11°23’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
1°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
6°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
14°34’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Střelec
23°54’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Beran
10°34’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Panna
1°24’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Rak
19°09’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Býk
15°22’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
11°23’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Býk
14°21’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Švédsko král Gustav V.
(*1858) král

Česká republika Jan Železný
(*1966) atlet - oštěpař

Spojené státy Geronimo
(*1829) apačský náčelník, šaman

Spojené státy Teal Swan
(*1984) jasnovidka

Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) herec, scénárista, rapper


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adina Mandlová
(*1910 - 1991) herečka

Spojené státy Nicholas Ray
(*1911 - 1979) herec

Rusko Elsa Triolet
(*1896 - 1970) francouzská spisovatelka

Německo Helmut Kohl
(*1930 - 2017) politik

Slovensko Alexandra Berková
(*1949 - 2008) scénáristka, publicistka, prozaička, pedagožka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »