panna

Květa Fialová
(2001): Deník šílené manželky

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Veľké Dravce
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Květa Fialová - Film: Deník šílené manželky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Květa Fialová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Madame (TV seriál)
(2014) - Tajemství Stelly Zázvorkové
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Abeceda ČT
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Tvoje slza, můj déšť: Přítomnost Arnošta Lustiga
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2012) - Koncert proti konci světa (koncert)
(2012) - Arnošt Lustig - devět životů
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Praho, má lásko
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2012) - Definice lásky
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Harold a Maude (divadelní záznam)
(2011) - Gorila
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Prominenti
(2010) - Hyde Park
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Když kámen promluví
(2010) - Fenomén Meryčka
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Služby v našich službách
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Magické hory (TV seriál)
(2009) - České milování (TV seriál)
(2009) - Pamětnice
(2009) - Objímat motýly
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mr. GS
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2007) - To byl ?
(2007) - 13. komnata Nadi Konvalinkové
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Portrét
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Květy Fialové
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Účastníci zájezdu
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Příběhy slavných: Tak tohle je ten svět...
(2005) - Pátrání po Ester
(2005) - Nesplněné desatero malujícího šašoura
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Panic je nanic
(2005) - Já z toho budu mít smrt
(2005) - Bazén (TV seriál)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Na mušce
(2004) - Tři dámy s pistolí
(2003) - Dvojhlas
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných: Bylo to sluníčko
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Poslání s podrazem
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Basta fidli
(2001) - Barvy života
(2001) - O ztracené lásce (TV seriál)
(2001) - Deník šílené manželky
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Věštírna
(2000) - První pomoc
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - P.F.
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Přízraky mezi námi (TV seriál)
(2000) - Paní Mlha
(1999) - Lunetic: Neplakej, mám Tě rád (hudební videoklip)
(1999) - Věšák
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Cenzurované sny
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Třináctá klec
(1998) - Přehmat
(1998) - Právo na smrt
(1998) - O příliš malém zázraku
(1998) - O modrém ptáčku
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Štěstí krále Alfonse
(1996) - Slavík
(1996) - Pasáž
(1996) - Jakub a Modřínka
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Vápenička
(1995) - Pohádka o lidech a Boží lékárně
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1995) - Nalezená minulost
(1995) - Hodiny od Fourniera
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Kupé
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Tři Alberti a slečna Matylda
(1994) - Příliš hlučná samota
(1994) - Pozor na Kozoroha
(1994) - Na dvojce je Pavarotti
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Činčin
(1993) - Schodiště
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1993) - Melánie, Melánie
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Werichiáda
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Dobročinný večírek
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Něžné hry
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Motýl na anténě
(1990) - Heřmánci (TV seriál)
(1989) - Strom pohádek: Dobro a zlo
(1989) - Motýli
(1989) - Království stromů
(1988) - O zrzavé Andule
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Ryba ve čtyřech
(1987) - Podivná nevěsta
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Honza a tajemná Hastroška
(1987) - Devět kruhů pekla
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Pavouk se smaragdovýma očima
(1986) - O Popelákovi
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Já nejsem já
(1984) - ABECEDA
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Honza a tři zakleté princezny
(1983) - Zuzana Vojířová
(1983) - Únosy bez výkupného
(1983) - Samorost
(1983) - Propast
(1983) - O bílém jadýrku
(1983) - Evo, vdej se!
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Počestný dům
(1982) - Ples na rozloučenou
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Les Affinités électives
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Vdova po dvou mužích
(1981) - Proč se vraždí starší dámy
(1980) - Zabijačka
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Džungle před tabulí
(1980) - Anamnese
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Hra na telo
(1979) - Cnostný Metod
(1979) - Bílá kočička
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Polská krev
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Melodie bílého klavíru
Spoluherci ve filmu "Deník šílené manželky":
(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1959) Maroš Kramár

(*1954) Václav Křístek (režisér)

(*1976) Jiří Ployhar ml.

(*1982) Sandra Nováková

(*1943) Jan Vlasák

(*1964) Pavla Vojáčková

(*1961) Jaromíra Mílová

(*1957) Lenka Vychodilová

(*1991) Michaela Doubravová

(*1962) Irena Obermannová (scénáristka)

(*1962) Irena Obermannová (spisovatelská předloha)

(*1970) David Ployhar (kameraman)



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
8°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
11°23’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
1°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
6°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
14°34’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Střelec
23°54’
Býk
24°34’
UranUran:
Beran
10°34’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Panna
1°24’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Rak
19°09’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Býk
15°22’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
11°23’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Býk
14°21’
Střelec
22°35’

Dnes se narodili
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Rudolph Valentino
(*1895 - 1926) herec

Česká republika Adolf Loos
(*1870 - 1933) architekt, purista

Česká republika Jiřina Šejbalová
(*1905 - 1981) herečka

Česká republika Miloslav Jágr
(*1927 - 1997) průmyslový výtvarník, malíř a ilustrátor, profesor VŠUP, režisér

Spojené státy Norman Wexler
(*1926 - 1999) spisovatel, scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »