panna

Květa Fialová
(2006): Čétéčko

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Veľké Dravce
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Květa Fialová - Film: Čétéčko
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Květa Fialová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Madame (TV seriál)
(2014) - Tajemství Stelly Zázvorkové
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Abeceda ČT
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Tvoje slza, můj déšť: Přítomnost Arnošta Lustiga
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2012) - Koncert proti konci světa (koncert)
(2012) - Arnošt Lustig - devět životů
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Praho, má lásko
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2012) - Definice lásky
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Harold a Maude (divadelní záznam)
(2011) - Gorila
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Prominenti
(2010) - Hyde Park
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Když kámen promluví
(2010) - Fenomén Meryčka
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Služby v našich službách
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Magické hory (TV seriál)
(2009) - České milování (TV seriál)
(2009) - Pamětnice
(2009) - Objímat motýly
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mr. GS
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2007) - To byl ?
(2007) - 13. komnata Nadi Konvalinkové
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Portrét
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Květy Fialové
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Účastníci zájezdu
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Příběhy slavných: Tak tohle je ten svět...
(2005) - Pátrání po Ester
(2005) - Nesplněné desatero malujícího šašoura
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Panic je nanic
(2005) - Já z toho budu mít smrt
(2005) - Bazén (TV seriál)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Na mušce
(2004) - Tři dámy s pistolí
(2003) - Dvojhlas
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných: Bylo to sluníčko
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Poslání s podrazem
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Basta fidli
(2001) - Barvy života
(2001) - O ztracené lásce (TV seriál)
(2001) - Deník šílené manželky
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Věštírna
(2000) - První pomoc
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - P.F.
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Přízraky mezi námi (TV seriál)
(2000) - Paní Mlha
(1999) - Lunetic: Neplakej, mám Tě rád (hudební videoklip)
(1999) - Věšák
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Cenzurované sny
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Třináctá klec
(1998) - Přehmat
(1998) - Právo na smrt
(1998) - O příliš malém zázraku
(1998) - O modrém ptáčku
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Štěstí krále Alfonse
(1996) - Slavík
(1996) - Pasáž
(1996) - Jakub a Modřínka
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Vápenička
(1995) - Pohádka o lidech a Boží lékárně
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1995) - Nalezená minulost
(1995) - Hodiny od Fourniera
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Kupé
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Tři Alberti a slečna Matylda
(1994) - Příliš hlučná samota
(1994) - Pozor na Kozoroha
(1994) - Na dvojce je Pavarotti
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Činčin
(1993) - Schodiště
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1993) - Melánie, Melánie
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Werichiáda
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Dobročinný večírek
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Něžné hry
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Motýl na anténě
(1990) - Heřmánci (TV seriál)
(1989) - Strom pohádek: Dobro a zlo
(1989) - Motýli
(1989) - Království stromů
(1988) - O zrzavé Andule
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Ryba ve čtyřech
(1987) - Podivná nevěsta
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Honza a tajemná Hastroška
(1987) - Devět kruhů pekla
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Pavouk se smaragdovýma očima
(1986) - O Popelákovi
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Já nejsem já
(1984) - ABECEDA
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Honza a tři zakleté princezny
(1983) - Zuzana Vojířová
(1983) - Únosy bez výkupného
(1983) - Samorost
(1983) - Propast
(1983) - O bílém jadýrku
(1983) - Evo, vdej se!
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Počestný dům
(1982) - Ples na rozloučenou
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Les Affinités électives
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Vdova po dvou mužích
(1981) - Proč se vraždí starší dámy
(1980) - Zabijačka
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Džungle před tabulí
(1980) - Anamnese
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Hra na telo
(1979) - Cnostný Metod
(1979) - Bílá kočička
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Polská krev
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Melodie bílého klavíru
Spoluherci ve filmu "Čétéčko":
(*1939) Josef Abrhám

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1949) Bolek Polívka

(*1958) Břetislav Rychlík

(*1940) Milan Lasica

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1962) Lukáš Vaculík

(*1962) Simona Chytrová

(*1941) Iva Janžurová

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1938) Jana Hlaváčová

(*1950) Jiří Lábus

(*1965) Martin Dejdar

(*1968) Jakub Špalek

(*1975) Petra Špalková

(*1957) Tomáš Hanák

(*1948) Pavel Nový

(*1943) Václav Postránecký

(*1974) Lucie Benešová

(*1963) Ivana Chýlková

(*1955) Veronika Freimanová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1979) Klára Issová

(*1978) Jitka Ježková

(*1946) Daniela Kolářová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1945) Hana Maciuchová

(*1950) Kamila Magálová

(*1971) Dana Morávková

(*1956) Dáda Patrasová

(*1941) Marie Rottrová

(*1970) Hana Igonda Ševčíková

(*1923) Luba Skořepová

(*1955) Simona Stašová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1955) Halina Pawlowská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1964) Ivan Trojan

(*1982) Kryštof Hádek

(*1965) Filip Renč

(*1959) Miroslav Táborský

(*1968) Michal Dlouhý

(*1965) Jan Šťastný

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1964) Petr Forman

(*1978) Jaromír Nosek

(*1953) Jan Kraus

(*1939) Alois Švehlík

(*1961) Jaroslav Dušek

(*1937) Pavel Bobek

(*1959) Maroš Kramár

(*1954) Marcel Vašinka

(*1954) Ondřej Havelka

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1941) Oldřich Vlach

(*1946) Vlastimil Harapes

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1947) Jiří Bartoška

(*1944) Vladimír Drha

(*1938) Hynek Bočan

(*1951) Fero Fenič

(*1942) Vít Olmer

(*1923) Břetislav Pojar

(*1950) Karel Smyczek

(*1945) Jiří Svoboda

(*1954) Zdeněk Zelenka

(*1935) Vlasta Pospíšilová

(*1973) Jiří Strach

(*1977) Jan Budař

(*1945) Moris Issa

(*1955) Ondřej Pavelka

(*1943) Ladislav Županič

(*1964) Simona Postlerová

(*1966) Pavel Řezníček

(*1957) Marek Eben

(*1966) Igor Bareš

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1929) Svatopluk Matyáš

(*1977) Richard Krajčo

(*1949) Helena Třeštíková

(*1956) Chantal Poullain-Polívková

(*1963) Igor Chaun

(*1958) Jiří Chlumský

(*1949) Jiří Korn

(*1964) Petra Lustigová

(*1980) David Kraus

(*1982) Sandra Nováková

(*1949) Olga Sommerová

(*1979) Michaela Maurerová

(*1956) Jarmila Švehlová

(*1965) Roman Petrenko (režisér)

(*1959) Petr Jančárek

(*1971) Tomáš Matonoha



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
8°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
11°23’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
1°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
6°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
14°34’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Střelec
23°54’
Lev
9°53’
UranUran:
Beran
10°34’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Panna
1°24’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Rak
19°09’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Býk
15°22’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
11°23’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Býk
14°21’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »