beran

Lady Gaga
(2010): Grammy Awards 2010

Pohlaví:
Žena
Narození:
28.3. 1986 - 09:53h
Místo:
New York, Lenox Hill Hospital
Země:
Věk:
33 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, skladatelka, módní návrhářka, textařka, fotomodelka, pianistka
Lady Gaga - Film: Grammy Awards 2010
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lady Gaga - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Machete Kills in Space
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Grammy Awards 2016 (TV pořad)
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Jeremy Scott: The People's Designer
(2015) - American Horror Story: Hotel (TV seriál)
(2014) - Tony Bennett, Lady Gaga - It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing) (hudební videoklip)
(2014) - Tony Bennett, Lady Gaga - I Can't Give You Anything But Love (hudební videoklip)
(2014) - Tony Bennett, Lady Gaga - But Beautiful (hudební videoklip)
(2014) - Tony Bennett & Lady Gaga - Anything Goes (hudební videoklip)
(2014) - Lady Gaga - G.U.Y. (hudební videoklip)
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Mobilize
(2014) - Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
(2014) - A zase ti Mupeti!
(2013) - Lady Gaga: Applause (hudební videoklip)
(2013) - 2013 American Music Awards
(2013) - Šálek čaje s Victorií Wood
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Lady Gaga & the Muppets' Holiday Spectacular
(2013) - Machete zabíjí
(2012) - MTV Europe Music Awards 2012
(2012) - The Zen of Bennett
(2012) - Lady Gaga: Tajný svět
(2012) - Katy Perry: Skutečná tvář
(2012) - Muži v černém 3
(2011) - Tony Bennett: The Lady is a Tramp (feat. Lady Gaga) (hudební videoklip)
(2011) - Lady Gaga: Yoü and I (hudební videoklip)
(2011) - Lady Gaga: Marry the Night (hudební videoklip)
(2011) - Lady Gaga: Judas (hudební videoklip)
(2011) - The Lady Gaga: Edge of Glory (hudební videoklip)
(2011) - Lady Gaga: Born This Way (hudební videoklip)
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - The Voice
(2011) - MTV Video Music Awards 2011
(2011) - MTV Meets Lady Gaga
(2011) - MTV Europe Music Awards 2011
(2011) - Grammy Awards 2011
(2011) - A Very Gaga Thanksgiving
(2011) - Lady Gaga Presents: The Monster Ball Tour at Madison Square Garden (koncert)
(2011) - Lady Gaga: Na ostro!
(2011) - Lady Gaga - Inside the Outside
(2010) - Lady Gaga feat. Beyoncé: Telephone (hudební videoklip)
(2010) - Lady Gaga: Alejandro (hudební videoklip)
(2010) - The BRIT Awards 2010
(2010) - MTV Europe Music Awards 2010
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Pravdivý příběh... Lady Gaga
(2010) - Illegal Love
(2009) - Lady Gaga: Paparazzi (hudební videoklip)
(2009) - Lady Gaga: LoveGame (hudební videoklip)
(2009) - Lady Gaga: Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) (hudební videoklip)
(2009) - Lady Gaga: Bad Romance (hudební videoklip)
(2009) - The BRIT Awards 2009
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2008) - Lady Gaga: Poker Face (hudební videoklip)
(2008) - Lady Gaga: Just Dance (feat.Colby O'Donis) (hudební videoklip)
(2008) - Lady Gaga: Beautiful, Dirty, Rich (hudební videoklip)
(2008) - The Sunday Night Project
(2007) - Super drbna (TV seriál)
(2006) - The Hills
(2006) - Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum
(2005) - Umíte tančit?
(2005) - Dancing with the Stars
(2004) - The X Factor
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Australian Idol
(2002) - American Idol
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2000) - Rove Live
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1997) - The View
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Wetten, dass..?
(1975) - Saturday Night Live
(1973) - Fantástico

Lady Gaga - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Grammy Awards 2010":
(*1965) Robert Downey Jr.

(*1970) Chris O'Donnell

(*1949) Jeff Bridges

(*1969) Jennifer Lopez

(*1946) Liza Minnelli

(*1963) Quentin Tarantino

(*1981) Britney Spears

(*1967) Jamie Foxx

(*1972) Eminem

(*1969) Simon Baker

(*1962) Jon Bon Jovi

(*1947) Michael McKean

(*1968) LL Cool J

(*1940) Ringo Starr

(*1979) Pink

(*1952) Annette O'Toole

(*1981) Beyoncé Knowles

(*1972) Josh Duhamel

(*1979) Mýa

(*1978) Usher

(*1971) Mary J. Blige

(*1973) Heidi Klum

(*1965) Slash

(*1980) Kristen Bell

(*1979) Norah Jones

(*1941) Plácido Domingo

(*1950) Stevie Wonder

(*1964) Stephen Colbert

(*1945) Neil Young

(*1969) Jay-Z

(*1985) Kaley Cuoco

(*1948) Alice Cooper

(*1981) Jennifer Hudson

(*1992) Miley Cyrus

(*1972) Common

(*1975) Stacy Ferguson

(*1947) Elton John

(*1975) Taboo

(*1974) Apl.de.Ap

(*1975) Will I Am

(*1967) Dave Matthews

(*1947) Carlos Santana

(*1989) Joe Jonas

(*1992) Nick Jonas

(*1987) Kevin Jonas

(*1988) Rihanna

(*1974) Jennifer Nettles

(*1962) Sheryl Crow

(*1984) Katy Perry

(*1969) Wyclef Jean

(*1975) Travis Barker

(*1978) John Legend

(*1973) Akon

(*1986) Lea Michele

(*1968) Céline Dion

(*1954) Elvis Costello

(*1944) Jeff Beck

(*1989) Taylor Swift

(*1967) Keith Urban

(*1983) Carrie Underwood

(*1994) Justin Bieber

(*1987) Kesha

(*1953) Kitaró

(*1985) Ciara



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
7°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
18°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
24°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
0°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
8°26’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Střelec
9°37’
Váhy
4°31’
UranUran:
Střelec
22°22’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Kozoroh
5°46’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Štír
6°44’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Býk
1°14’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Blíženci
3°14’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Blíženci
10°15’
Vodnář
23°08’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
27°10’
4. IC:
Panna
3°03’
7. DSC:
Střelec
27°10’
10. MC:
Ryby
3°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »