beran

Lady Gaga
(2011): MTV Meets Lady Gaga

Pohlaví:
Žena
Narození:
28.3. 1986 - 09:53h
Místo:
New York, Lenox Hill Hospital
Země:
Věk:
33 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, skladatelka, módní návrhářka, textařka, fotomodelka, pianistka
Lady Gaga - Film: MTV Meets Lady Gaga
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lady Gaga - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Machete Kills in Space
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Grammy Awards 2016 (TV pořad)
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Jeremy Scott: The People's Designer
(2015) - American Horror Story: Hotel (TV seriál)
(2014) - Tony Bennett, Lady Gaga - It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing) (hudební videoklip)
(2014) - Tony Bennett, Lady Gaga - I Can't Give You Anything But Love (hudební videoklip)
(2014) - Tony Bennett, Lady Gaga - But Beautiful (hudební videoklip)
(2014) - Tony Bennett & Lady Gaga - Anything Goes (hudební videoklip)
(2014) - Lady Gaga - G.U.Y. (hudební videoklip)
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Mobilize
(2014) - Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
(2014) - A zase ti Mupeti!
(2013) - Lady Gaga: Applause (hudební videoklip)
(2013) - 2013 American Music Awards
(2013) - Šálek čaje s Victorií Wood
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Lady Gaga & the Muppets' Holiday Spectacular
(2013) - Machete zabíjí
(2012) - MTV Europe Music Awards 2012
(2012) - The Zen of Bennett
(2012) - Lady Gaga: Tajný svět
(2012) - Katy Perry: Skutečná tvář
(2012) - Muži v černém 3
(2011) - Tony Bennett: The Lady is a Tramp (feat. Lady Gaga) (hudební videoklip)
(2011) - Lady Gaga: Yoü and I (hudební videoklip)
(2011) - Lady Gaga: Marry the Night (hudební videoklip)
(2011) - Lady Gaga: Judas (hudební videoklip)
(2011) - The Lady Gaga: Edge of Glory (hudební videoklip)
(2011) - Lady Gaga: Born This Way (hudební videoklip)
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - The Voice
(2011) - MTV Video Music Awards 2011
(2011) - MTV Meets Lady Gaga
(2011) - MTV Europe Music Awards 2011
(2011) - Grammy Awards 2011
(2011) - A Very Gaga Thanksgiving
(2011) - Lady Gaga Presents: The Monster Ball Tour at Madison Square Garden (koncert)
(2011) - Lady Gaga: Na ostro!
(2011) - Lady Gaga - Inside the Outside
(2010) - Lady Gaga feat. Beyoncé: Telephone (hudební videoklip)
(2010) - Lady Gaga: Alejandro (hudební videoklip)
(2010) - The BRIT Awards 2010
(2010) - MTV Europe Music Awards 2010
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Pravdivý příběh... Lady Gaga
(2010) - Illegal Love
(2009) - Lady Gaga: Paparazzi (hudební videoklip)
(2009) - Lady Gaga: LoveGame (hudební videoklip)
(2009) - Lady Gaga: Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) (hudební videoklip)
(2009) - Lady Gaga: Bad Romance (hudební videoklip)
(2009) - The BRIT Awards 2009
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2008) - Lady Gaga: Poker Face (hudební videoklip)
(2008) - Lady Gaga: Just Dance (feat.Colby O'Donis) (hudební videoklip)
(2008) - Lady Gaga: Beautiful, Dirty, Rich (hudební videoklip)
(2008) - The Sunday Night Project
(2007) - Super drbna (TV seriál)
(2006) - The Hills
(2006) - Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum
(2005) - Umíte tančit?
(2005) - Dancing with the Stars
(2004) - The X Factor
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Australian Idol
(2002) - American Idol
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2000) - Rove Live
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1997) - The View
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Wetten, dass..?
(1975) - Saturday Night Live
(1973) - Fantástico

Lady Gaga - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)


Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
7°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
18°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
24°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
0°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
8°26’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Střelec
9°37’
Váhy
16°40’
UranUran:
Střelec
22°22’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Kozoroh
5°46’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Štír
6°44’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
1°14’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Blíženci
3°14’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Blíženci
10°15’
Vodnář
27°38’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
27°10’
4. IC:
Panna
3°03’
7. DSC:
Střelec
27°10’
10. MC:
Ryby
3°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »