vodnar

Lana Turner
(1982): Showbiz Goes to War

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.2. 1921 - 12:30h
Místo:
Wallace, Idaho
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Lana Turner - Film: Showbiz Goes to War
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lana Turner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - 1939: Hollywood's Greatest Year
(2001) - Lana Turner... a Daughter's Memoir
(2001) - History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1994) - Entertaining the Troops
(1991) - Thwarted
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1985) - Circus of the Stars #10
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - Showbiz Goes to War
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1980) - Witches' Brew
(1976) - Bittersweet Love
(1974) - Persecution
(1971) - The Last of the Powerseekers
(1969) - The Survivors (TV seriál)
(1969) - The Big Cube
(1966) - Madame X
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Hollywood My Home Town
(1965) - Love Has Many Faces
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Who's Got the Action?
(1961) - By Love Possessed
(1961) - Bachelor in Paradise
(1960) - Portrait in Black
(1959) - Imitation of Life
(1958) - The Lady Takes a Flyer
(1958) - Jiný čas, jiné místo
(1958) - Andy Hardy Comes Home
(1957) - Peyton Place
(1956) - Diane
(1955) - The Prodigal
(1955) - Pronásledování na moři
(1955) - Když nastaly deště
(1954) - Zrazení
(1954) - The Flame and the Flesh
(1953) - Latin Lovers
(1952) - The Merry Widow
(1952) - Město iluzí
(1951) - Mr. Imperium
(1950) - A Life of Her Own
(1948) - Screen Snapshots: Hollywood Party
(1948) - The Three Musketeers
(1948) - Homecoming
(1947) - Green Dolphin Street
(1947) - Cass Timberlane
(1946) - Pošťák vždy zvoní dvakrát
(1945) - Week-End at the Waldorf
(1945) - Keep Your Powder Dry
(1944) - Marriage Is a Private Affair
(1943) - Show Business at War
(1943) - The Youngest Profession
(1943) - Strictly G.I.
(1943) - Slightly Dangerous
(1943) - Du Barry Was a Lady
(1942) - Někde se potkáme
(1941) - Meet the Stars #6: Stars at Play
(1941) - Ziegfeld Girl
(1941) - Johnny Eager
(1941) - Honky Tonk
(1941) - Dr. Jekyll a pan Hyde
(1940) - We Who Are Young
(1940) - Two Girls on Broadway
(1939) - These Glamour Girls
(1939) - Tajemný případ dr. Kildarea
(1939) - Rhumba Rhythm at the Hollywood La Conga
(1939) - Dancing Co-Ed
(1938) - Vitaphone Pictorial Revue (Series 2) #6
(1938) - The Chaser
(1938) - The Adventures of Marco Polo
(1938) - Rich Man, Poor Girl
(1938) - Love Finds Andy Hardy
(1938) - Four's a Crowd
(1938) - Dramatic School
(1937) - Zrodila se hvězda
(1937) - They Won't Forget
(1937) - Přátelé z onoho světa
(1937) - The Great Garrick
Spoluherci ve filmu "Showbiz Goes to War":
(*1908) James Stewart

(*1907) John Wayne

(*1899) Fred Astaire

(*1899) Humphrey Bogart

(*1899) James Cagney

(*1901) Gary Cooper

(*1903) Bing Crosby

(*1908) Bette Davis

(*1901) Clark Gable

(*1922) Judy Garland

(*1904) Greer Garson

(*1916) Betty Grable

(*1904) Cary Grant

(*1918) Rita Hayworth

(*1903) Bob Hope

(*1921) Betty Hutton

(*1886) Al Jolson

(*1911) Danny Kaye

(*1912) Gene Kelly

(*1914) Hedy Kiesler

(*1908) Carole Lombard

(*1917) Robert Mitchum

(*1914) Tyrone Power

(*1911) Ronald Reagan

(*1920) Mickey Rooney

(*1921) Jane Russell

(*1915) Frank Sinatra

(*1907) Barbara Stanwyck

(*1888) Harpo Marx

(*1909) Dana Andrews

(*1892) Alan Hale Sr.

(*1923) Linda Darnell

(*1915) Harry Morgan

(*1937) Margaret O'Brien

(*1889) Adolf Hitler

(*1895) Bud Abbott

(*1906) Lou Costello

(*1925) Joan Leslie

(*1915) Ann Sheridan

(*1942) David Steinberg

(*1908) Milton Berle

(*1911) Lucille Ball

(*1916) Van Johnson

(*1909) Carmen Miranda

(*1893) Jimmy Durante

(*1894) Jack Benny

(*1892) Joe E. Brown

(*1911) Phil Silvers

(*1916) Martha Raye

(*1921) Vivian Blaine

(*1914) Larry Adler

(*1916) Harry James



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
19°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
28°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
5°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
6°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
26°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
16°55’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Panna
23°42’
Váhy
21°28’
UranUran:
Ryby
4°43’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Lev
12°10’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Rak
7°06’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Štír
0°56’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
23°09’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Beran
7°11’
Býk
18°14’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
28°18’
4. IC:
Lev
27°46’
7. DSC:
Střelec
28°18’
10. MC:
Vodnář
27°46’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »