vodnar

Lana Turner
(2001): History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.2. 1921 - 12:30h
Místo:
Wallace, Idaho
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Lana Turner - Film: History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lana Turner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - 1939: Hollywood's Greatest Year
(2001) - Lana Turner... a Daughter's Memoir
(2001) - History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1994) - Entertaining the Troops
(1991) - Thwarted
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1985) - Circus of the Stars #10
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - Showbiz Goes to War
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1980) - Witches' Brew
(1976) - Bittersweet Love
(1974) - Persecution
(1971) - The Last of the Powerseekers
(1969) - The Survivors (TV seriál)
(1969) - The Big Cube
(1966) - Madame X
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Hollywood My Home Town
(1965) - Love Has Many Faces
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Who's Got the Action?
(1961) - By Love Possessed
(1961) - Bachelor in Paradise
(1960) - Portrait in Black
(1959) - Imitation of Life
(1958) - The Lady Takes a Flyer
(1958) - Jiný čas, jiné místo
(1958) - Andy Hardy Comes Home
(1957) - Peyton Place
(1956) - Diane
(1955) - The Prodigal
(1955) - Pronásledování na moři
(1955) - Když nastaly deště
(1954) - Zrazení
(1954) - The Flame and the Flesh
(1953) - Latin Lovers
(1952) - The Merry Widow
(1952) - Město iluzí
(1951) - Mr. Imperium
(1950) - A Life of Her Own
(1948) - Screen Snapshots: Hollywood Party
(1948) - The Three Musketeers
(1948) - Homecoming
(1947) - Green Dolphin Street
(1947) - Cass Timberlane
(1946) - Pošťák vždy zvoní dvakrát
(1945) - Week-End at the Waldorf
(1945) - Keep Your Powder Dry
(1944) - Marriage Is a Private Affair
(1943) - Show Business at War
(1943) - The Youngest Profession
(1943) - Strictly G.I.
(1943) - Slightly Dangerous
(1943) - Du Barry Was a Lady
(1942) - Někde se potkáme
(1941) - Meet the Stars #6: Stars at Play
(1941) - Ziegfeld Girl
(1941) - Johnny Eager
(1941) - Honky Tonk
(1941) - Dr. Jekyll a pan Hyde
(1940) - We Who Are Young
(1940) - Two Girls on Broadway
(1939) - These Glamour Girls
(1939) - Tajemný případ dr. Kildarea
(1939) - Rhumba Rhythm at the Hollywood La Conga
(1939) - Dancing Co-Ed
(1938) - Vitaphone Pictorial Revue (Series 2) #6
(1938) - The Chaser
(1938) - The Adventures of Marco Polo
(1938) - Rich Man, Poor Girl
(1938) - Love Finds Andy Hardy
(1938) - Four's a Crowd
(1938) - Dramatic School
(1937) - Zrodila se hvězda
(1937) - They Won't Forget
(1937) - Přátelé z onoho světa
(1937) - The Great Garrick
Spoluherci ve filmu "History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)":
(*1946) Sylvester Stallone

(*1911) Jean Harlow

(*1889) Adolf Hitler

(*1925) Robert F. Kennedy

(*1913) Richard Nixon

(*1918) Gamál Násir

(*1946) Ted Bundy

(*1906) Thelma Todd

(*1923) Šimon Peres

(*1869) Mahátma Gándhí

(*1924) Jimmy Carter

(*1913) Gerald Ford

(*1910) Bonnie Parker

(*1909) Clyde Barrow

(*1923) Henry Kissinger

(*1947) Hillary Clinton

(*1929) Martin Luther King



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
19°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
28°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
5°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
6°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
26°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
16°55’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Panna
23°42’
Býk
24°34’
UranUran:
Ryby
4°43’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Lev
12°10’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Rak
7°06’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Štír
0°56’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
23°09’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Beran
7°11’
Střelec
22°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
28°18’
4. IC:
Lev
27°46’
7. DSC:
Střelec
28°18’
10. MC:
Vodnář
27°46’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »