rak

Larry Cohen
(1962): The Nurses (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kingston, New York
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec
Larry Cohen - Film: The Nurses (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1962, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1962 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Larry Cohen - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Messages Deleted
(2009) - The Gambler, the Girl and the Gunslinger
(2008) - It's Alive
(2007) - Captivity
(2002) - Telefonní budka
(1998) - The Defenders: Choice of Evils
(1998) - Bastard
(1997) - 87. revír: Vlna veder
(1997) - Vražedná přítažlivost
(1997) - Strýček Sam
(1996) - 87. revír: Sníh
(1996) - Invasion of Privacy
(1995) - Živá nebo mrtvá
(1995) - Cizáci
(1994) - Zvláštní úkol - "Expert"
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Ďáblův advokát
(1992) - Maniac Cop III - Odznak mlčení
(1990) - Maniac Cop 2
(1990) - Ambulance
(1989) - Zlá macecha
(1988) - Maniac Cop
(1988) - Desperado: Avalanche at Devil's Ridge
(1987) - Ostrov živých
(1987) - Návrat do městečka Salem's Lot
(1987) - Deadly Illusion
(1987) - Bestseller
(1985) - Pěna zabiják
(1984) - Special Effects
(1984) - Perfect Strangers
(1982) - Q
(1982) - Já, porota
(1981) - Vlkodlak
(1980) - The American Success Company
(1978) - Sparrow
(1978) - Ono ožívá
(1977) - Tajná akta FBI
(1976) - God Told Me To
(1975) - Man on the Outside
(1974) - Ono žije
(1973) - Peklo v Harlemu
(1973) - Griff (TV seriál)
(1973) - Black Caesar
(1972) - Cool Million (TV seriál)
(1972) - Bone
(1971) - In Broad Daylight
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1970) - El Condor
(1969) - Scream, Baby, Scream
(1969) - Daddy's Gone A-Hunting
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Coronet Blue (TV seriál)
(1966) - The Rat Patrol (TV seriál)
(1966) - Návrat sedmi statečných
(1966) - I Deal In Danger
(1966) - Blue Light (TV seriál)
(1966) - Blade Rider, Revenge of the Indians Nations
(1965) - Branded (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Espionage (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1961) - 'Way Out (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

Larry Cohen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Nurses (TV seriál)":
(*1936) Louis Gossett Jr.

(*1930) Richard Donner (režisér)

(*1905) Michael Powell (režisér)

(*1927) Stuart Rosenberg (režisér)

(*1920) Daniel Petrie (režisér)

(*1919) Paul Bogart (režisér)

(*1927) Elliot Silverstein (režisér)

(*1922) Lamont Johnson (režisér)

(*1930) Doris Roberts

(*1929) Marvin J. Chomsky (režisér)

(*1921) David Greene (režisér)

(*1926) Leonard Horn (režisér)

(*1912) Joseph Anthony

(*1922) Buzz Kulik (režisér)

(*1905) László Benedek (režisér)

(*1922) Tom Gries (režisér)

(*1919) Charles S. Dubin (režisér)

(*1915) Alex Segal (režisér)

(*1915) Vincent J. Donehue (režisér)

(*1918) James Edwards

(*1924) José Quintero (režisér)

(*1917) John Newland (režisér)

(*1923) Leora Dana

(*1927) Joseph Campanella

(*1915) Gary Merrill

(*1940) Louise Sorel

(*1937) Linda Lavin

(*1925) Elaine Stritch

(*1944) Brooke Bundy

(*1921) Alex March (režisér)

(*1948) Merrie Spaeth

(*1927) Patrick O'Neal

(*1934) Aki Aleong

(*1928) William Berger

(*1925) Philip Carey

(*1933) Barbara Feldon

(*1934) Joan Hackett

(*1942) Joanna Pettet

(*1932) Richard Mulligan

(*1939) Elizabeth Ashley

(*1941) Jessica Walter

(*1918) Percy Rodrigues

(*1920) Robert Stevens (režisér)

(*1928) Norma Crane

(*1927) Sada Thompson

(*1940) Daniel J. Travanti

(*1882) Joseph Sweeney

(*1944) Joey Heatherton

(*1928) George Grizzard

(*1924) Robert Webber

(*1916) Edward Binns

(*1921) Clifton James

(*1936) Miriam Colon

(*1913) Harold J. Stone

(*1927) Alvin Sargent (scénárista)

(*1942) Susan Anspach

(*1923) Jean Stapleton

(*1922) Madeleine Sherwood

(*1926) Don Gordon

(*1930) Sorrell Booke

(*1928) Conrad Janis

(*1921) Elizabeth Wilson

(*1918) Larry Haines

(*1933) Herb Edelman

(*1926) Earle Hyman

(*1926) Paul Burke

(*1922) Richard Kiley

(*1933) Kathryn Hays

(*1898) Frank McHugh

(*1914) Waldo Salt (scénárista)

(*1896) Ruth Donnelly

(*1924) Val Avery

(*1917) Claudia McNeil

(*1925) Michael Tolan

(*1929) John McMartin

(*1908) Paul Stewart (režisér)

(*1935) Collin Wilcox Paxton

(*1918) David Opatoshu

(*1922) Arthur Hill

(*1923) Fred J. Scollay

(*1928) Dick O'Neill

(*1915) Larry Gates

(*1923) Sam Gray

(*1939) Kathleen Widdoes

(*1925) Geraldine Brooks

(*1925) Charles Aidman

(*1936) Arlene Golonka



Tranzitní horoskop (1962)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
22°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
13°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
6°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
15°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
7°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
11°09’
Vodnář
10°34’
SaturnSaturn:
Býk
25°48’
Kozoroh
29°44’
UranUran:
Býk
29°15’
Panna
0°13’
NeptunNeptun:
Panna
25°19’
Štír
12°58’
PlutoPluto:
Lev
3°34’
Panna
10°01’
S.UzelS.Uzel:
Panna
25°49’
Lev
19°59’
Černá LunaLilith:
Býk
14°19’
Panna
7°06’
CheirónCheirón:
Lev
3°14’
Ryby
3°05’

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »