rak

Larry Cohen
(1967): The Invaders (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kingston, New York
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec
Larry Cohen - Film: The Invaders (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1967, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1967 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Larry Cohen - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Messages Deleted
(2009) - The Gambler, the Girl and the Gunslinger
(2008) - It's Alive
(2007) - Captivity
(2002) - Telefonní budka
(1998) - The Defenders: Choice of Evils
(1998) - Bastard
(1997) - 87. revír: Vlna veder
(1997) - Vražedná přítažlivost
(1997) - Strýček Sam
(1996) - 87. revír: Sníh
(1996) - Invasion of Privacy
(1995) - Živá nebo mrtvá
(1995) - Cizáci
(1994) - Zvláštní úkol - "Expert"
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Ďáblův advokát
(1992) - Maniac Cop III - Odznak mlčení
(1990) - Maniac Cop 2
(1990) - Ambulance
(1989) - Zlá macecha
(1988) - Maniac Cop
(1988) - Desperado: Avalanche at Devil's Ridge
(1987) - Ostrov živých
(1987) - Návrat do městečka Salem's Lot
(1987) - Deadly Illusion
(1987) - Bestseller
(1985) - Pěna zabiják
(1984) - Special Effects
(1984) - Perfect Strangers
(1982) - Q
(1982) - Já, porota
(1981) - Vlkodlak
(1980) - The American Success Company
(1978) - Sparrow
(1978) - Ono ožívá
(1977) - Tajná akta FBI
(1976) - God Told Me To
(1975) - Man on the Outside
(1974) - Ono žije
(1973) - Peklo v Harlemu
(1973) - Griff (TV seriál)
(1973) - Black Caesar
(1972) - Cool Million (TV seriál)
(1972) - Bone
(1971) - In Broad Daylight
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1970) - El Condor
(1969) - Scream, Baby, Scream
(1969) - Daddy's Gone A-Hunting
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Coronet Blue (TV seriál)
(1966) - The Rat Patrol (TV seriál)
(1966) - Návrat sedmi statečných
(1966) - I Deal In Danger
(1966) - Blue Light (TV seriál)
(1966) - Blade Rider, Revenge of the Indians Nations
(1965) - Branded (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Espionage (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1961) - 'Way Out (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

Larry Cohen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Invaders (TV seriál)":
(*1936) Louis Gossett Jr.

(*1930) Gene Hackman

(*1948) Barbara Hershey

(*1929) Ed Asner

(*1901) Ed Begley

(*1937) Suzanne Pleshette

(*1932) Dabney Coleman

(*1922) Robert Day (režisér)

(*1922) Paul Wendkos (režisér)

(*1917) R. G. Armstrong

(*1925) Joseph Sargent (režisér)

(*1927) Robert Butler (režisér)

(*1905) Lewis Allen (režisér)

(*1923) Harold Gould

(*1909) Robert Douglas (režisér)

(*1922) J. D. Cannon

(*1923) William Windom

(*1927) George McCowan (režisér)

(*1927) Joseph Campanella

(*1930) Anne Francis

(*1938) Susan Strasberg

(*1909) Michael Rennie

(*1910) Mary Jackson

(*1939) Barbara Luna

(*1942) Julie Sommars

(*1946) Peggy Lipton

(*1940) Wilhelm von Homburg

(*1954) Barry Williams

(*1931) Dominic Frontiere (hudební skladatel)

(*1938) Roy Thinnes

(*1919) John Meredyth Lucas (režisér)

(*1944) Lynda Day George

(*1926) Don Gordon

(*1940) James Gammon

(*1926) John Ericson

(*1934) James Sikking

(*1938) Ross Hagen

(*1928) John Lupton

(*1924) Mark Tapscott

(*1906) Russell Thorson

(*1933) Ted Markland

(*1919) Phyllis Thaxter

(*1940) Robert Walker Jr.

(*1923) Ted Knight

(*1924) Val Avery

(*1924) Norman Fell

(*1925) Michael Tolan

(*1911) Jeanette Nolan

(*1927) William Smithers

(*1914) Edward Andrews

(*1922) Arthur Hill

(*1924) Ivan Bonar

(*1915) Larry Gates

(*1902) Eduard Franz

(*1913) Wesley Addy

(*1939) Kathleen Widdoes

(*1925) Charles Aidman



Tranzitní horoskop (1967)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
22°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
13°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
6°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
15°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
7°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
11°09’
Lev
1°51’
SaturnSaturn:
Býk
25°48’
Ryby
24°02’
UranUran:
Býk
29°15’
Panna
24°25’
NeptunNeptun:
Panna
25°19’
Štír
23°32’
PlutoPluto:
Lev
3°34’
Panna
20°37’
S.UzelS.Uzel:
Panna
25°49’
Býk
13°17’
Černá LunaLilith:
Býk
14°19’
Beran
0°43’
CheirónCheirón:
Lev
3°14’
Ryby
22°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »