rak

Larry Cohen
(1969): Daddy's Gone A-Hunting

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kingston, New York
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec
Larry Cohen - Film: Daddy's Gone A-Hunting
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1969, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1969 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Larry Cohen - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Messages Deleted
(2009) - The Gambler, the Girl and the Gunslinger
(2008) - It's Alive
(2007) - Captivity
(2002) - Telefonní budka
(1998) - The Defenders: Choice of Evils
(1998) - Bastard
(1997) - 87. revír: Vlna veder
(1997) - Vražedná přítažlivost
(1997) - Strýček Sam
(1996) - 87. revír: Sníh
(1996) - Invasion of Privacy
(1995) - Živá nebo mrtvá
(1995) - Cizáci
(1994) - Zvláštní úkol - "Expert"
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Ďáblův advokát
(1992) - Maniac Cop III - Odznak mlčení
(1990) - Maniac Cop 2
(1990) - Ambulance
(1989) - Zlá macecha
(1988) - Maniac Cop
(1988) - Desperado: Avalanche at Devil's Ridge
(1987) - Ostrov živých
(1987) - Návrat do městečka Salem's Lot
(1987) - Deadly Illusion
(1987) - Bestseller
(1985) - Pěna zabiják
(1984) - Special Effects
(1984) - Perfect Strangers
(1982) - Q
(1982) - Já, porota
(1981) - Vlkodlak
(1980) - The American Success Company
(1978) - Sparrow
(1978) - Ono ožívá
(1977) - Tajná akta FBI
(1976) - God Told Me To
(1975) - Man on the Outside
(1974) - Ono žije
(1973) - Peklo v Harlemu
(1973) - Griff (TV seriál)
(1973) - Black Caesar
(1972) - Cool Million (TV seriál)
(1972) - Bone
(1971) - In Broad Daylight
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1970) - El Condor
(1969) - Scream, Baby, Scream
(1969) - Daddy's Gone A-Hunting
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Coronet Blue (TV seriál)
(1966) - The Rat Patrol (TV seriál)
(1966) - Návrat sedmi statečných
(1966) - I Deal In Danger
(1966) - Blue Light (TV seriál)
(1966) - Blade Rider, Revenge of the Indians Nations
(1965) - Branded (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Espionage (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1961) - 'Way Out (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

Larry Cohen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Daddy's Gone A-Hunting":
(*1946) Suzanne Somers

(*1942) Carol White

(*1913) Mark Robson (režisér)

(*1913) Mark Robson

(*1936) Ron Masak

(*1914) Walter Brooke

(*1919) Andrea King

(*1931) Mala Powers

(*1898) Ernest Laszlo (kameraman)

(*1934) James Sikking

(*1924) Mark Tapscott

(*1926) Paul Burke



Tranzitní horoskop (1969)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
22°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
13°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
6°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
15°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
7°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
11°09’
Váhy
5°29’
SaturnSaturn:
Býk
25°48’
Beran
18°48’
UranUran:
Býk
29°15’
Váhy
3°59’
NeptunNeptun:
Panna
25°19’
Štír
27°47’
PlutoPluto:
Lev
3°34’
Panna
25°06’
S.UzelS.Uzel:
Panna
25°49’
Beran
4°35’
Černá LunaLilith:
Býk
14°19’
Blíženci
21°59’
CheirónCheirón:
Lev
3°14’
Ryby
29°04’

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »